Sanovnik baloni – Šta znači sanjati balone?

Kad se pomene reč balon, obično su igračka za decu ili dekoracija za neku proslavu prve asocijacije koje se jave. Pored toga, balon asocira i na nešto što je vrlo osetljivo, jer lako može da se probuši. Takođe, balon može biti i prevozno sredstvo.

Snovi o balonima obično označavaju vaše ambicije, nade i ciljeve koje imate u životu. Mogu biti povezani i sa načinom na koji sebe doživljavate i predstavljate okolini.

Naduvan balon može da ukazuje i da ste nadmeni i arogantni u odnosu sa drugima.

Snovi u kojima ste videli balone mogu da ukazuju i na potrebu da ostavite iza sebe neke problematične situacije. Možda ukazuju na vaš osećaj izgubljenosti i konfuzuje.

San o balonu može da označava i depresiju, pa vam može ukazivati da bi trebalo da prevaziđete svoje nerasoloženje i stanje u koje ste zapali.

Baloni u snu mogu da označavaju i gubitak nade ili razočarenja u potrazi za ljubavlju. Mogu da ukazuju i da će neka situacija u vašem životu krenuti naopako.

San može označavati i da gubite oslonac u vezi nekog problema.

Tumačenje snova u kojima se javljaju baloni – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati balon koji leti uvis. Ako je balon u vašem snu leteo uvis, to je verovatno dobar znak za period koji vam predstoji, ili možda ukazuje da se izdižete iz nekih stresnih i problematičnih situacija.

Takav san možda ukazuje na vašu želju da pobegnete od nečega.

Sanjati balon koji se spušta nadole. Ako se balon u vašem snu spuštao nadole, takav san verovatno najavljuje neke izazovne situacije koje vam predstoje.

Sanjati da duvate balon ili da neko drugi duva balon. Ako ste u snu duvali balon ili gledali nekog kako duva balon, takav san možda označava vaše nade, želje i planove, i može da ukazuje da vam se ponovo javio poriv za uspehom.

Sanjati naduvan balon. Ako ste videli naduvan balon u snu, takav san može da označava da će se stvari u nekoj situaciji odvijati povoljno.

Sanjati da držite balon. Ako ste sanjali da držite balon, takav san može da označava da ste trenutno prepuni ambicije, ciljeva i nade za njihovo skoro ostvarenje.

Sanjati nekoga da drži balon. Ako ste u snu videli nekog poznatog kako drži balon, takav san može da označava da se ta osoba u vezi ostvarenja svojih ambicija i planova oslanja na vas.

Način na koji vi utičete na tu osobu može da pomogne ili odmogne toj osobi da ostvari ono što želi. Bilo bi dobro da joj pomognete u pravilnom odabiru ciljeva ukoliko je to moguće.

Sanjati osobu koju ne poznajete kako drži balon. Ako ste sanjali nepoznatu osobu koja je držala balon, takav san može da označava da će vam trebati duže vremena da ostvarite svoje ciljeve i planove, zato što često prolazite kroz uspone i padove i teško vam je da pronađete motivaciju da nastavite da se trudite.

Sanjati balone koji pucaju. Ako ste sanjali da slušate i gledate balone koji pucaju, takav san je uglavnom dobar znak i ukazuje da ćete nakon nekog velikog truda zasluženo ubirati plodove svog rada.

S druge strane, takav san može da označava propale nade i planove.

Takav san može da označava i veliki stres koji trenutno doživljavate, nagomilavanje obaveza, kao i pritisak koji više ne možete da podnesete.

Sanjati roze balon. Ako ste sanjali roze balon ili balone, takav san možda je znak da bi trebalo da pokažete više osećanja i pažnje u vezi. Trebalo bi da se potrudite da bolje razumete ostale.

Ako je balon odleteo od vas, san može da označava da bi trebalo da budete ambiciozniji.

Sanjati bele balone. Ovakav san može da označava vaše duhovno uzdizanje.

Sanjati sobu punu balona. Ako ste u snu videli sobu koja je bila puna raznobojnih naduvanih balona, takav san je uglavnom vrlo lep znak i može ukazivati da će se obaveze u vašem svakodnevnom životu uvećati, ali i da će se sve odvijati po planu.

Sanjati balone oblikovane u neke životinje ili stvari. Ako ste sanjali ovakav san, to može da označava da imate želju da napredujete u životu.

Sanjati leteći balon. Ako ste sanjali leteći balon, takav san verovatno ukazuje da će se vaš život poboljšati u narednom periodu.

Sanjati da letite letećim balonom. Ako ste sanjali da letite letećim balonom, takav san može da ukazuje da ne bi trebali da zanemarite nečiju pažnju i saosećanje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...