Sanovnik sat – Šta znači sanjati sat?

Sat u snovima može označavati važne trenutke u vašem životu. Bitan je osećaj koji ste u vezi sata imali u snu, da li je sat radio ispravno ili nije i slično. Bitno je i gde ste se nalazili kad ste videli sat u snu.

Zvuk sata koji kuca može odražavati prolazak vremena u vašem životu. Bitno je da obratite pažnju na zvuk, da li je ujednačen ili ne, jer se to može odnositi na vaše zdravlje.

Sat može biti povezan i sa nekim drugim životnim događanjima, kakva su venčanja na primer, pa takav san može da označava da je došlo vreme za takve događaje u vašem životu.

Snovi o satovima mogu predstavljati i odraz vaše neprekidne svesti o tome koliko je sati. Možda ste stalno svesni šta je potrebno da se uradi i neminovnosti toga. Možda san odražava vaš osećaj da nešto trebate da ubrzate ili usporite u nekoj situaciji.

Satovi koji su prestali da rade ili su slomljeni česti su u snovima vrlo bolesnih ljudi.

Tumačenje snova u kojima se javlja sat – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nameštate tačno vreme po prvi put na satu. Ovakav san može da označava neke važne životne ciljeve koje sebi određujete. Možda ste nedavno isplanirali da nešto uradite ili da negde odete.

Sanjati da navijate sat ili stavljate baterije u sat. Ovakav san može ukazivati da trebate da uložite više truda da biste nešto postigli.

San u kome ste navijali sat može da označava pravljenje rasporeda. Možda određujete koliko vremena imate za određene stvari. Moguće je da osiguravate da se sve završi kako je potrebno.

Sanjati sat koji je okrenut naopačke. Ako ste sanjali ovako postavljen sat, taj san može ukazivati da biste morali da zauzmete drugačiji pogled na svoj život. Možda način na koji koristite svoje vreme i doživljavate sebe nije baš najbolji i najjasniji.

Sanjati slomljeni sat koji je prestao da kuca. Ako ste sanjali sat koji je prestao da radi, takav san može ukazivati da se osećate uznemireno zbog toga što ne možete da uspete da završite neke stvari, pogotovo bitne, jer vam vreme prosto leti.

Sanjati pokvareni sat koji se kreće unazad. Ako ste sanjali ovakav san, on može odražavati vaš život. Možda osećate da vas neke stvari i situacije sputavaju ili da vas unazađuju, možda ne možete da ostvarite svoje ciljeve i planove i osećate se vezano.

Sanjati da se skazaljke ili brojevi na satu nekontrolisano pomeraju. Ovakav san može označavati da ste preokupirani nekim bitnim rokom koji se brzo približava. Možda osećate da nemate dovoljno vremena da završite neke stvari ili obaveze. Možda vas vaša podsvest tera da se ubrzate, pa ste zato sanjali ovakav san.

Sanjati sat koji se kreće unazad. Ovakav san može da označava neki napredak ili probleme za koje osećate da se menjaju i kreću u pravcu rešavanja.

S druge strane san može da označava vaš osećaj sputanosti i nemogućnosti da bilo šta promenite.

San može da označava i neko obnavljanje.

Sanjati sat na kome se vreme prebrzo pomera. Ovakav san može da označava vaš osećaj da nemate dovoljno vremena za nešto što želite.

Možda imate osećaj da vas požuruju na nešto što je van vaših moći i kontrole.

Moguće je da osećate da ne možete da zaustavite nešto.

Sanjati slomljeni sat. Slomljeni sat može označavati nezadovoljstvo trenutnim seksualnim partnerom.

Sanjati alarm na satu. Ako ste sanjali da se alarm oglasio, taj san može značiti da vam vreme ističe i da ste uznemireni zbog predstojećih događaja.

Sanjati da dobijate ili nekome poklanjate sat. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete biti nagrađeni za svoj trud, ili ćete vi nekog nagrađivati za pruženu pomoć i vreme.

Ako je sat koji ste dobili bio antikvititet, taj san može označavati da ćete dobiti neko nasledstvo u skorije vreme.

Ako je sat koji ste dobili bio u lošem stanju ili pokvaren, san može biti loš znak i najavljivati neprijatnosti koje vam predstoje.

Sanjati da ste čuli sat sa kukavicom. Ako ste čuli sat sa kukavicom u snu, takav san vam možda poručuje da biste trebali da započnete neke projekte ili se pozabavite svojom karijerom na način na koji ste to planirali.

Možda san označava vaše iščekivanje da se nešto uskoro desi u vašem životu.

Sanjati da stalno proveravate koliko je sati. Ako ste u snu neprekidno gledali na sat da proverite koliko ima sati, takav san možda odražava vaš stres zbog nepripremljenosti za nešto. Možda vas čekaju rokovi koje morate da ispoštujete i o kojima razmišljate.

Sanjati sat bez cifarnika ili brojčanika. Ako ste sanjali sat na kome ne može da se vidi vreme, takav san verovatno nije dobar znak i može ukazati da će se nešto loše desiti uskoro.

Sanjati zidni sat. Zidni sat u snu može biti odraz vašeg podcenjivanja svakodnevice. Zbog svog stava možda propuštate neke bitne stvari u životu i ako to ne budete promenili možete ubrzo da zažalite, obzirom da vreme, pa tako i život vrlo brzo prolaze.

Ovakav san može označavati i neki događaj koji vam može u potpunosti promeniti pravac života.

Sanjati sat koji je antikvititet. Ovakav san mogao bi vam skretati pažnju da je potrebno da se presaberete, sagledate svoj život i svoju prošlost, ali i da pravite planove za budućnost.

Sanjati sat na kuli. Ako ste u snu videli ovakav sat, on može ukazivati da ćete uskoro dobiti vesti koje ste duže vremena čekačo. To će verovatno biti dobre vesti koje će dobro uticati na vaš život.

Sanjati da ste ispustili sat na zemlju. Ovakav san može označavati propuštene prilike, posebno ako ste ga slomili. Te prilike mogu se ticati posla, ali i privatnog života.

Sanjati da čujete sat iz daljine. Ako ste u snu čuli sat koji otkucava tačno vreme, i to na nekoj udaljenosti od vas, takav san može da najavljuje neka lepa događanja, pa ako niste u braku, to bi moglo uskoro da vam se dogodi.

Ako ste u braku, san je znak srećnog porodičnog života.

San može biti i najava zasnivanja porodice.

Sponzorisano:

loading...
Loading...