Sanovnik raskid – Šta znači sanjati raskid?

Snovi o raskidu vrlo često su uzrokovani problemima koje trenutno imate u vezi, pa vaša podsvest verovatno strahove od mogućeg raskida prenosi i u vaše snove.

Moguće je da se u poslednje vreme niste slagali sa partnerom i da su odnosi između vas bili nategnuti, pa je možda bilo čak i razgovora o prekidu veze između vas.

Za tumačenje sna o raskidu bitno je da se prisetite svih detalja sna.

Da li ste vi u snu inicirali raskid ili vaš partner, da li ste zbog raskida bili tužni, srećni, besni, uznemireni ili je sve proteklo mirno?

Treba napomenuti da ovakav san ne mora biti znak da će se vaša veza zaista raspasti i završiti.

San najverovatnije ukazuje da postoje problemi u odnosu sa vašim partnerom koji vas podsvesno uznemiravaju, iako ih možda niste svesni, kao i da bi trebalo da se suočite sa njima i probate da zajedno sa svojim partnerom radite na njihovom rešavanju, jer je vaša veza vredna očuvanja.

Tumačenje snova u kojima se javlja raskid – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da raskidate vezu sa dečkom ili devojkom. Ako ste sanjali da raskidate vezu sa svojim dečkom ili devojkom, takav san može da ukazuje da postoji nešto u vašem životu čega morate da se odreknete, nezavisno od toga koliko će vam to teško pasti.

Sanjati da vaš dečko ili devojka raskidaju vezu sa vama. Ako ste sanjali da vaš dečko ili devojka raskidaju vezu sa vama, takav san ne mora da bude loš znak i može da ukazuje da vaša veza prelazi na neki novi nivo.

Taj san možda označava završetak nečega i ostavljanje prošlosti iza sebe, ali samo iz razloga da bi započeli nešto novo, i to mnogo bolje od prethodnog.

Bitno je da se napomene da ovakav san nije znak da vaša veza nije dobra, već da ona napreduje i razvija se u vremenu.

Sanjati da niste raskinuli sa devojkom ili dečkom. Ako ste sanjali da ipak niste raskinuli vezu sa svojom devojkom ili dečkom, takav san može da ukazuje bi morali da prihvatite realnost da je do raskida među vama zaista došlo.

Takav san verovatno označava da i dalje ne možete da prihvatite činjenicu da je vaša veza završena i da više niste sa njima.

Sanjati da ste bili tužni dok ste raskidali sa dečkom ili devojkom. Ako ste sanjali raskid sa suzama, takav san verovatno ukazuje da ste u poslednje vreme imali puno trzavica i sukoba sa partnerom.

Ovaj san ne mora da znači da ćete raskinuti sa svojim dečkom ili devojkom, i verovatno je znak da vam je mnogo teško pri pomisliti da više ne budete zajedno. Zbog toga ste u snu bili tužni, i ta tuga je odraz vaše vezanosti za partnera.

San ukazuje da bi trebalo da razgovarate sa svojim partnerom i uradite sve da prevaziđete probleme da bi ta veza opstala.

Sanjati da se radujete zbog raskida sa dečkom ili devojkom. San u kome ste bili srećni što ste raskidali sa dečkom ili devojkom i čak osećali olakšanje što ste to uradili, može da označava da je to nešto što će se desiti i u stvarnom životu, jer je to nešto što zapravo svesno ili nesvesno želite.

Najverovatnije već duže vreme niste zadovoljni svojom vezom i odnosom sa partnerom, i u snu je vaša podsvest iznela vašu želju da se ta veza prekine, što bi vama donelo mir i olakšanje.

S druge strane, ako su vaši odnosi sa partnerom dobri, i nemate želju da prekinete vezu, jer ga i dalje volite, ovakav san može da ukazuje da imate potrebu da se malo distancirate od veze i posvetite sebi i stvarima koje vas zanimaju, nakon čega ćete se opet vratiti na staro.

Sponzorisano:

loading...
Loading...