Sanovnik orah – Šta znači sanjati orah?

Orasi su ukusno voće koje se može jesti i posebno, ali i kao dodatak jelima. Orah je vrlo cenjen, ne samo zbog svog dobrog ukusa, već i zbog svog vrlo korisnog  nutritivnog sastava. Zbog toga, orasi u snu uglavnom imaju dobro značenje i najavljuju pozitivne promene koje vam predstoje.

Orasi u snu mogu predstavljati nešto što je teško dostići, ali je vredno truda. Snovi o orasima mogu ukazivati na želju za porodicom, neko ulaganje, propalu ljubavnu vezu ili dobitak od nekog ulaganja.

Orasi mogu biti i simbol buđenja kreativnosti i energije. Takođe su i simbol inteligencije. Orasi mogu biti  i znak radosti i prosperiteta. 

Tumačenje snova u kojima se javlja orah – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati orahe uopšte. Orasi u snu najčešće imaju dobro značenje i često simbolišu zadovoljstvo i dobru sreću. Orasi mogu označavati i dobro zdravlje, ali i neko dugačko putovanje.

Orah može označavati i da ulažete previše mentalnog truda da biste završili neki posao.

Sanjati da vidite orahe. Ovakav san može ukazivati i na organizovanje i sređivanje  vašeg života i životnih uslova. Ako ste sanjali puno oraha, san možda označava i neke radikalne promene radi reorganizacije vaših životnih uslova. Veličina oraha može se vezivati sa eventualnom količinom novca koju ćete potrošiti da biste sproveli te promene.

San može biti i ohrabrenje da ne odustajete kad naiđete na prepreke, jer će vas trud dovesti do uspeha i ostvarenja ciljeva.

Sanjati da jedete orahe. Ako ste sanjali da jedete orahe, san je verovatno dobar znak, koji označava da ste trenutno puni pozitivne energije.

Ako su orasi bili u ljusci, san možda označava da je potrebno samo malo truda da biste počeli da razmišljate pozitivno.

Sam orah u ljusci može označavati pozitivne promene ili neke nove mogućnosti koje ćete relativno lako realizovati.

Sanjati orahe na grani. Ako ste u snu videli orahe na grani, san je možda znak da će vam biti potrebna finansijska ili duhovna podrška na putu ka promeni vašeg života i vaših životnih uslova.

Sanjati da kupujete orahe. Ako ste sanjali da kupujete orahe na pijaci ili u prodavnici, san može najavljivati preuređenje vašeg doma i kupovinu novih stvari.

Sanjati da lomite orahe. Ako ste u snu lomili orahe i našli unutra neku dragocenost, san može najavljivati neki dobitak koji vam uskoro predstoji.

Ako unutar ljuske niste ništa našli, ili ste našli samo trule orahe, san je upozorenje da vodite računa o svojim finansijama.

San svakako nema vrlo loše značenje i ukazuje da se negativnosti mogu ipak prevazići.

San u kome lomite orahe mogao bi značiti i da će se neki vaši napori dobro isplatiti.

Sanjati da ste polomili orah. Ako ste u snu polomili orah, san može najavljivati i propast nekih vaših očekivanja i razočarenje zbog toga.

Ako je žena sanjala ovakav san, on može najavljivati i ljubavna razočarenja.

Sanjati da ste polomili truo orah. Ovakav san može najavljivati da će se vaša nadanja na vašu žalost izjaloviti.

Sanjati da pokušavate da slomite orahe, ali da ne uspevate. Ukoliko ste sanjali de bezuspešno pokušavate da polomite orahe, ovakav san može ukazivati da previše komplikujete stvari i da se previše trošite kako biste završili neki posao na kome ste trenutno angažovani. Ovakav san verovatno ukazuje da bi trebalo da se opustite i taj posao završite što brže i na što jednostavniji način.

Sanjati samlevene orahe. Ukoliko ste u snu videli samlevene orahe, san može biti naznaka da ćete uskoro isplatiti sve svoje dugove.

Sanjati orahove ljuske. Orahove ljuske u snu najčešće simbolišu uspeh. San najverovatnije ukazuje da ćete uspešno završiti neki započeti posao, zbog čega ćete dobiti mnoge pohvale.

Sanjati da palite orahove ljuske. San u kome ste palili orahove ljuske može ukazivati da ćete sa lakoćom isplatiti sve dugove.

Sanjati da vas je po ruci ofarbala orahova ljuska (za žene). Ovakav san može najavljivati da će vaš partner izgubiti interesovanje za vas, što vas može mnogo pogoditi.

Sanjati orahe na nekoj hrani. Ako ste sanjali orahe na kolaču ili na nekoj drugoj hrani, san bi mogao da ukazuje da bi bilo najblje da zatražite pomoć psihologa povodom neke situacije koja vas muči.

Sanjati da ste orahe stavljali u jelo ili kolače. Ako ste orahe koristili za spremanje jela ili kolača, san je dobar znak i verovatno najavljuje napredak i prosperitet vašeg doma.

Ako ste spremali to jelo ili kolače u sopstvenoj kuhinji, san može najavljivati neki novac koji vam uskoro pristiže. Možda san označava da će se neko vaše ulaganje početi da isplaćuje ili nešto slično.

Ako ste spremali jelo ili kolače sa orasima za neku zabavu ili za više ljudi, san može ukazivati da imate želju da radite nešto od kuće.

Ovakav san može biti i znak prosperiteta, dobrog zdravlja i plodnosti.

Sanjati orahe u korpi (za žene). Ako ste sanjali orahe u korpi ili ste ih stavljali u korpu, san je verovatno znak plodnosti. Kakva je plodnost, procenjuje se od količine oraha koji su u korpi.

Ako se korpa u snu prosula, san može biti znak neverstva partnera ili problema u emotivnoj vezi.

Sanjati da jedete orahe. Ako ste u snu jeli orahe, san može najavljivati poboljšanje vašeg zdravstvenog stanja.

Sanjati orahe na drvetu. Ako ste u snu videli orahe na drvetu, san može označavati da ćete biti u prilici da finansijski pomognete nekom svom komšiji, koji će vam zbog toga biti vrlo zahvalan.

Sanjati orah (drvo). Ako ste sanjali drvo orah san može označavati vašu mudrost ili talenat.

Ako je drvo bilo rascvetalo, san verovatno označava da ćete zbog svoje pameti i planiranja biti uspešni u budućem poslu.

Ako je drvo bilo puno oraha, san je verovatno znak da se vaše materijalno stanje stalno uvećava pa ćete možda jednoga dana biti bogati.

Ako je trudna žena sanjala drvo orah, san može označavati da će roditi zdravo i pametno dete.

San u kome ste sanjali drvo orah, može najavljivati i poznanstvo sa nekim prepredenim strancem, koji brine samo o svojim interesima i spreman je da vam zabode nož u leđa.

Sanjati da skupljate orahe. San u kome ste skupljali orahe može biti znak neke nesreće ili nekih neprijatnih okolnosti, pa san upozorava da budete oprezni.

Sanjati da nekome dajete orahe. Ako ste u snu nekome davali orahe, san može najavljivati da će vam ugled narasti zbog nečeg što ćete uskoro uraditi.

Sanjati da vam je neko dao orahe. Ako vam je neko u snu dao orahe, takav san uglavnom nije dobar znak i može označavati gubitak prijatelja.

Sanjati orahe u ljusci. San je uglavnom dobar znak i označava da ćete biti srećni.

Sanjati crvljive orahe. Ako ste sanjali orahe koji su crvljivi iznutra, san upozorava da biste mogli biti prevareni.

Sanjati da ste našli sakrivene orahe. Ako ste sanjali ovakav san, on može najavljivati da ćete neočekivano pronaći neke dragocenosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...