Sanovnik davljenje – Šta znači sanjati da se daviš?

Snovi o davljenju nisu retkost. Davljenje često ukazuje da se suočavate sa nekim nepoznatim promenama i ne znate šta da očekujete, pa vas je zato strah.

San o davljenju može da označava i strahove od preplavljenosti emocijama, potrebama ili nervozom. To ne moraju biti negativne emocije i potrebe, već osnovne ljudske potrebe, za hranom, seksom i slično, koje neke ljude previše okupiraju.

San o davljenju može ukazivati da ćete uskoro biti izloženi nekom emotivnom šoku za koji niste pripremljeni. Možda će neke velike promene neočekivano da se dogode u vašem životu.

San o davljenju može se vezivati i za lični opstanak i to pre svega za opstanak identiteta. Možda ste preplavljeni tugom ili nekim drugim osećanjem, koje vam onemogućava normalno funkcionisanje. Trebalo bi da se zapitate šta je to i problate da izađete na kraj sa tim.

San o davljenju može da ukazuje da i se previše posvećujete nečemu u vašem životu i trošite previše energije na to, do te mere da vas to uništava, pa vam san skreće pažnju da se zapitate šta je to, i na vreme prestanete to da radite.

Tumačenje snova u kojima se javlja davljenje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se davite. Ako ste sanjali da se davite, takav san može da ukazuje da ste previše okupirani nekom vezom ili idejom koja zamućuje vaš život i unosi neravnotežu u njega.

San može biti upozorenje da preterujete sa unošenjem sebe u neke situacije i da vam to šteti.

Možda san označava preplavljenost nekim emocijama. Moguće je i da imate previše stvari i obaveza na pameti i one vas polako vuku na dno, jer ne možete više da izađete na kraj sa njima.

Sanjati da se davite i da tonete ispod vode. Ako ste sanjali ovakav san, to može da označava da ste preopterećeni tuđim problemima i obavezama. San verovatno ukazuje da je vreme da ukažete tim ljudima da ne mogu više za sve da se oslanjaju na vas.

San može da označava da neki projekat na kome radite ne izgleda obećavajuće i da bi najbolje bilo da pređete na nešto drugo.

Sanjati da se davite u kadi. Ako ste sanjali da se davite u kadi, takav san može da odražava dubinu vaših emocija.

Sanjati da se davite u moru. San u kome ste se davili u moru može da ukaže da postoje neke prepreke koje trebate da prevaziđete.

Sanjati da se borite da se ne udavite. Ako ste se u snu koprcali u vodi, pokušavajući da ostanete na površini, takav san može da ukazuje da se borite protiv nekih jakih emocija. Možda ste povređeni ili zbunjeni i pokušavate da se smirite.

Ovakav san je verovatno upozorenje podsvesti da obratite pažnju na neke stvari.

Ako ste paničili dok se davite, san ukazuje da u vaš život nailaze velike emotivne promene. Možda ste trenutno pod velikim emotivnim pritiskom.

Sanjati da ne možete da dođete do daha dok se davite. Ovakav san može da ukazuje da se borite da steknete samopouzdanje.

Sanjati da su vas spasili od davljenja. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da se mnoge osobe u stvarnom životu oslanjaju na vas. S druge strane, san označava i da imate podršku okoline samo ako je zatražite.

Sanjati da ste preživeli davljenje. Ako ste sanjali da ste preživeli davljenje, taj san može da ukazuje da će neka veza u vašem životu preživeti neke probleme kroz koje trenutno prolazi.

San može da označava i vašu sposobnost da preživite teške situacije koje izgledaju nemoguće za prevazilaženje.

Sanjati druge da se dave. Ovakav san može da ukazuje da postoje neke loše navike kojih se trebate osloboditi, kao što su cigare, preterivanje u alkoholu ili lošoj hrani.

San može da označava i završetak nekog stila života koji vam više ne odgovara.

Sanjati da se neko udavio. San u kome se neko udavio može da označava prestanak nekih vaših emocija. Vrlo često takav san se odnosi na neke emocije i uznemirenost koju sami kreirate i izmišljate.

Sanjati da ste nekoga spasili od davljenja. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati vašu potrebu da pomognete osobama koje su vam bliske.

Sanjati da niste uspeli da spasite nekoga da se udavi. Ako ste sanjali da ste bezuspešno pokušali da spasete nekoga od davljenja, takav san može da označava da nad nekim stvarima i situacijama nemate kontrolu, bez obzira koliko se trudili.

Sponzorisano:

loading...
Loading...