Sanovnik makaze – Šta znači sanjati makaze?

Makaze u snu povezuju se sa svim stvarima koje više ne želite u svom životu i u postupku ste oslobađanja od njih. To mogu biti i osećanja i misli koje vas duže vreme okupiraju, a samo vam štete i uznemiravaju vas.

Makaze se koriste za sečenje, a simbol su i oštrine. Takođe se mogu povezivati i sa povređivanjem. Mogu označavati i izolaciju od drugih.

Možda san ukazuje da trebate da odsečete neke stvari, kao što su situacije ili ljudi koji više ne služe vašem napretku i koji vam nisu više potrebni.

Bitan je i tip makaza koje ste sanjali. Ako su bile kuhinjske makaze, san možda ukazuje da bi trebalo da se zaštitite od povređivanja koje doživljavate od drugih ljudi. Hirurške makaze mogu da označavaju da će nekom biti potrebna pomoć zbog pogoršanja zdravlja.

Makaze mogu da označavaju i oštar jezik i oštre komentare. Nekad mogu da označavaju i raskid i odvajanje.

Obzirom da makaze često simbolišu odsecanje, odnosno oslobađanje od onog što nam više nije potrebno, nakon sna je dobro da se zapitate šta je to što vam više ne treba. San može najavljivati i neke smetnje i sukobe u skorijoj budućnosti.

Makaze mogu označavati i odvajanje od neke oblasti u životu. Mogu ukazivati i na neku brzu akciju koja nije u vašem interesu.

San o makazama može označavati i vaše bezosećajne postupke kojim prekidate neke veze koje ne želite više. Može biti i odraz vaše bezosećajnosti prilikom oduzimanja nekih stvari od ljudi.

Makaze u snu mogu označavati i obmanjivanje, emotivno udaljavanje ili oslobađanje od nečega. Možda biste trebali da napravite neki izbor ili da se odlučite između nekih stvari, pa su se makaze javile u vašem snu kao simbol tih situacija.

Tumačenje snova u kojima se javljaju makaze – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da sečete nešto makazama. Ako ste u snu sekli nešto makazama, takav san može biti najava novčanih dobitaka uskoro.

Sanjati da koristite makaze (za frizere). Ako ste sanjali da koristite makaze, san može biti odraz vašeg straha da ne izgubite mušterije i prestiž u profesiji.

Sanjati da vidite ili koristite makaze. Ako ste u snu videli ili koristili makaze, san može da vam ukazuje da se ne mešate u svađe drugih ljudi, jer se to može okrenuti protiv vas.

Sanjati da koristite tupe makaze. Ako ste u snu koristili tupe makaze, san može da označava da ćete zbog komunikacije imati neke probleme.

Sanjati da dobijate makaze na poklon. Ako ste u snu dobili makaze na poklon, takav san može da označava da bi trebalo nešto da rasčistite sa osobom koja vam ih je dala u snu, što će vam možda uzrokovati neraspoloženje i tugu, a možda i veći gubitak. San može ukazivati i na raskid i odvajanje.

Sanjati da oštrite makaze. Ako ste u snu oštrili makaze, taj san može da označava da bi trebalo da poboljšate svoju komunikaciju sa okolinom i budete mnogo direktniji sa ljudima.

Sanjati polomljene makaze. Ako ste sanjali polomljene makaze, taj san je verovatno dobar znak i može označavati uspeh u poslu.

Sanjati srebrne makaze. Srebrne makaze u snu mogu biti najava nečijeg venčanja uskoro.

Sanjati zlatne makaze. Zlatne makaze u snu mogu najavljivati nasledstvo i uživanje. San može najavljivati i dobitke uskoro.

Sanjati da vidite trag od makaza. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje brige i tugu.

Sanjati izgubljene makaze. Ako ste u snu izgubili makaze, takav san može označavati početak nekog teškog i dosadnog zadatka koji predstavlja samo oduzimanje vašeg vremena.

San može označavati i neke poslove u kojima je korist mnogo manja od truda i cene. Bitno je da razmislite da li će se vaši planirani projekti isplatiti i da li su vredni vašeg truda, novca i vremena.

Sanjati da vas šišaju makazama. Ako su vas u snu šišali makazama, takav san je uglavnom dobar znak i najavljuje uspeh. Najverovatnije ćete uspešno završiti posao ili projekat na kome trenutno radite, ali najviše vašom zaslugom. Time ćete zadobiti veliko poverenje svih koji su bili angažovani na tim zadacima.

Sanjati agresivne ljude koji makaze koriste kao oružje. Ako ste sanjali ovakav san, trebalo bi da se zapitate zašto ste ga sanjali. Možda je u pitanju agresija koja je nagomilana u vama, pa bi trebalo da preispitate svoje ponašanje prema drugima i možda poboljšate svoje odnose.

Sponzorisano:

loading...
Loading...