Sanovnik duh – Šta znači sanjati duha?

Duhovi se često vezuju za osećaj straha. Najčešće se san odnosi na strah od nekog dela svoje ličnosti. Možda imate neko bolno potisnuto sećanje još od detinjstva. Ako vam je duh iz sna bio poznat, onda to može dati dodatno razjašnjenje sna, ali ne uvek. Ako ste znali osobu koja je bila duh, potrebno je da se zapitate zašto se pojavila u vašem snu kao duh. Ako je u pitanju neki preminuli prijatelj ili rođak, san može odražavati vaše osećanje krivice zbog nečeg što ste im uradili, koje možda još uvek imate prema toj osobi.

Ako ste u snu videli duha, takav san može da označava nešto što vam nije više dostupno. Možda imate osećaj da ste odvojeni od svoje okoline i života uopšte. Trebalo bi da zaključite na šta se san o duhu odnosio. Možda je poruka sna da se oslobodite nekih zastarelih modela razmišljanja koji vam više ne služe ničemu.

Nekad se san o duhu može da odnositi i na strah od smrti.

Tumačenje snova u kojima se javlja duh – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati belog duha. Ako ste u snu videli belog duha, san može biti naznaka nekih srećnih događanja i okolnosti koje će vas mnogo obradovati.

Sanjati crnog duha. Ako ste u snu videli crnog duha, san je verovatno naznaka loših događanja. Možda najavljuje period loše sreće, gubitke, bolest ili neke neizbežne teškoće. Možda bi trebalo da san doživite kao upozorenje i probate da se pripremite za ono što sledi uskoro.

Sanjati da ste videli duha. Ako ste sanjali duha, san možda označava emotivne bure koje preživljavate. Možda razlozi nisu mnogo veliki, ali za vas su bitni.

Sanjati da vas je uplašio duh. Ako vas je duh uplašio u snu, iznenadno se pojavivši, takav san može biti najava loših vesti. Možda ćete dobiti vesti da je neko preminuo i ići na njegovu sahranu.

Sanjati da se ne plašite duha. Ako se u snu niste plašili duha, taj san verovatno ukazuje da ćete uskoro dobiti neke dobre vesti koje će biti prijatno iznenađenje i obradovati vas.

Sanjati duha koji vas prati. Ako vas je duh pratio u snu, takav san može odražavati tugu koju ćete osetiti dok razgovarate o nekoj osobi koja je preminula.

Možda ćete osećati i nostalgiju zbog stvari koje ne možete više da vratite.

Sanjati da bežite od duha. Ako ste u snu pokušavali da pobegnete od duha, taj san verovatno ukazuje na neke probleme kojih ne možete da se rešite, i koji se stalno vraćaju.

Sanjati da je duh osoba koja je živa. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti opasan znak. Možda san označava da vam ta osoba radi iza leđa. Možda bi trebalo da je neko vreme izbegavate. Možda je taj san znak opasnosti koja vam preti od nečega ili nekoga drugog, pa vam se u tom smislu savetuje da budete oprezni.

Sanjati duh nekoga koga poznajete. Ako ste sanjali duh nekog ko vam je blizak i koga volite, na primer, nekog prijatelja ili rođaka, taj san može da označava neke nerazjašnjene situacije među vama, koje vas muče i želite da ih rešite, da bi nastavili sa svojim životom.

Sanjati pretećeg i besnog duha. Ovakav san može biti simbol za predstojeće promene u vašem životu. Promene se mogu odnositi ili na vaš dom ili posao. To će verovatno biti stvari koje su neizbežne.

Sanjati sebe kao duha. Ako ste sanjali da ste duh, taj san može predstavljati neke delove vaše ličnosti kojih se plašite. Možda je to neko bolno sećanje, krivica ili potisnute misli. San može odražavati i vaš strah od smrti.

Ako ste sanjali da se pretvarate u duha, takav san može označavati i vašu očajničku želju da pobegnete od neke situacije.

Sanjati da pokušavate da komunicirate sa duhom. Ako ste u snu pokušavali da stupite u kontakt sa duhom, taj san može da znači da polako počinjete da prihvatate neke svoje potisnute misli, iako možda još uvek niste spremni da se suočite sa njima i rešite ih.

Ako ste u snu pokušali da komunicirate sa duhom koji je odmah nestao, takav san može ukazivati da pokušavate da se izborite sa nekim bolnim sećanjem, sa kojim još uvek niste raskrstili, i da još uvek nemate rasterećenje. San svakako ukazuje i da ste na pravom putu da to prevaziđete.

Sanjati da duhovi pokušavaju da vas ubiju. Ako ste sanjali da duhovi pokušavaju da vas ubiju, taj san verovatno ukazuje da ste spremni da se suočite sa svojom prošlošću i potisnutim emocijama, nezavisno od bola koji vam to pričinjava. San verovatno ukazuje da ste spremni da krenete napred i ostavite svoju prošlost iza sebe.

Sanjati da vas duh davi. Ako vas je duh davio u snu, takav san može da označava da vas neka situacija iz prošlosti sprečava da se u potpunosti izrazite.

Sanjati da vas progone duhovi. Ako su vas progonili duhovi u snu, takav san ukazuje da verovatno odbijate da se suočite sa nekim situacijama iz prošlosti, bez obzira na to što to mnogo utiče na vaš život.

Sponzorisano:

loading...
Loading...