Sanovnik livada – Šta znači sanjati livadu?

Livade su prirodni prostori koji su često simbol prosperiteta, posebno zbog izobilja vegetacije i divljeg života.

Često se nalaze blizu reka ili potoka koji omogućavaju to izobilje. To su prijatni i umirujući predeli netaknute i divlje prirode, često prepuni raznobojnog cveća. Simbol su mira i harmonije, pre svega duhovne.

Livada u snu može da ima različita značenja. Može najavljivati plodni period života ili rešavanje problema u bliskoj budućnosti.

San u kome ste videli livadu može da simboliše vaš dom, jer se značenje livade u snu često povezuje sa prostorom u kome živite. San najčešće predstavlja poziv za odmorom i relaksacijom.

San o livadi može označavati i sigurnost i otvorenost. Možda trenutno uživate u plodovima svog truda i svojim dostignućima. Livada može da predstavlja i novac do kog ste lako došli. San može da označava i izobilje.

Livada može simbolizovati i suprugu koja nije mnogo uzdržana i taktična, već izrazito neposredna. San može da označava i srećna okupljanja i lepu budućnost.

San može označavati neprekidno ponavljanje nekih situacija. Može označavati slobodu i sreću. Nekad označava i period ličnog napretka.

S druge strane, ovakav san nekada može označavati i beznađe i situacije u kojima se ne nazire rešenje nekih problema.

Širina livade može da ukazuje na vašu potrebu za slobodom. San može biti i odraz već postignute nezavisnosti. Može označavati i vašu potrebu da više vremena provodite u prirodi, što može biti vrlo zdravo za vas.

Možda se osećate bezbrižno i trudite se da se potpuno opustite. San može označavati i vašu želju i potrebu da pobegnete od nekih teškoća svakodnevice.

Tumačenje snova u kojima se javlja livada – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati zelenu livadu. San u kome ste videli zelenu livadu verovatno je dobar znak. Taj san može da označava uspeh, napredak i sreću koji vas očekuju u narednom periodu, a koji će potrajati duže vremena.

Sanjati cveće na livadi. Ako ste se u snu našli na livadi koja je bila prepuna raznobojnog divljeg cveća, bez obzira da li ste ih samo gledali ili ste ih brali, takav san je verovatno vrlo dobar znak i najavljuje srećne događaje koji će vas ispuniti zadovoljstvom. To će verovatno biti dnevna događanja koja će vam učiniti svakodnevicu mnogo ispunjenijom i srećnijom. Ovakav san vam skreće pažnju da više cenite sreću i blagoslove koje imate u svom životu i posvećujete više pažnje svojoj porodici i osobama koje su vam bliske.

Sanjati mnogo zečeva na livadi. Ako ste sanjali da gledate u livadu na kojoj je bilo mnogo zečeva, takav san je verovatno dobar znak i može najavljivati uživanje sa svojom porodicom koje ćete uskoro doživeti.

Sanjati konje koji pasu na livadi bez trave. Ako ste sanjali da vidite livadu na kojoj skoro da uopšte nema trave i konje koji pasu na toj livadi, takav san je često dobar znak. San može da označava neku osobu koja nije bogata, ali vam je vrlo dobar prijatelj.

Nekad ovakav san može najavljivati i srećan brak, ukoliko je san sanjala žena.

Sanjati konje koji pasu na livadi. Ako ste sanjali da gledate nekoliko konja koji pasu na livadi, takav san je verovatno dobar znak i može da ukazuje da ćete imati neki uspešan poslovni poduhvat. Možda čete u tome imati i pomoć svog poslovnog partnera.

Ovakav san svakako najavljuje uspeh i zadovoljstvo u bilo kakvoj aktivnosti na kojoj ste trenutno angažovani.

Sanjati drvo na livadi. Ako ste u snu videli livadu i samo jedno drvo na sredini, takav san može da označava period usamljeništva koji vam možda predstoji u skorijoj budućnosti.

Sanjati mnogo ptica koje prekrivaju livadu. San u kome ste videli livadu prekrivenu pticama verovatno nije dobar znak i može biti najava nekih iznenadnih i neprijatnih promena u vašem životu. Uzroci za to mogu biti i spoljne prirode, kao na primer prirodna katastrofa ili nešto slično.

Sanjati dete koje trči livadom. Ako ste sanjali da gledate neko dete kako trči po livadi, takav san je dobar znak i može označavati neko obnavljanje i napredak.

Možda ćete u narednom periodu doživeti i neki veliki uspeh i razvoj, što će mnogo doprineti kvalitetu vašeg života u budućnosti.

Sanjati put na livadi. San u kome ste išli putem koji prolazi kroz neku livadu može značiti da ste spremni za neke događaje i situacije u vašem životu koje će imati velike posledice na vaš život.

Sponzorisano:

loading...
Loading...