Sanovnik obuća – Šta znači sanjati obuću?

Svakome se nekad desilo da sanja san u kome je u prvom planu bila njegova ili nečija obuća. Mnogi od vas su osećali neprijatnost u snu kad su shvatili da na nogama imaju pocepanu obuću ili su u kućnim papučama na nekom javnom mestu.

Obuća u snu može imati različita značenja. Može označavati vaše napredovanje u karijeri ili na duhovnom putu, a može značiti i da vam je potreban novi pravac u životu. San može da predstavlja i vaše razumevanje nečega, a može da označava i predstojeće putovanje.

Tumačenje sna o obući zavisi od različitih detalja sna, koje biste trebali dobro da zapamtite, kako bi shvatili njegovo pravo značenje.

Tumačenje snova u kojima se javlja obuća – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nosite obuću. San u kome ste primetili obuću na svojim nogama može da označava da ste stabilna i vrlo prizemna osoba.

Sanjati obuću koja vam ne odgovara. Ako ste sanjali da vam obuća koju nosite ne odgovara, takav san može da označava da niste dosledni prema sebi. Moguće je da vaši postupci nisu usklađeni sa vašim uverenjima.

Sanjati da nosite neprikladnu obuću. Ako ste se u snu zatekli noseći papuče na poslu, ili nešto tome slično, takav san može da ukazuje da ste nepripremljeni za neku situaciju. Takav san može značiti i da ste nevoljni da se prilagodite nečemu što se od vas očekuje.

Sanjati da menjate obuću. Ako ste u snu menjali obuću koju imate na nogama, takav san može da najavljuje neke velike promene u vašem životu. To može biti promena posla ili promene u vezi. San se može odnositi i na promenu vašeg ponašanja ili vaših uverenja o nečemu.

Sanjati da ste izgubili ili zaboravili negde svoju obuću. Ovakav san može da onačava vašu nepripremljenost ili nevoljnost da idete napred u nekoj životnoj situaciji. Možda san znači da ste zaboravili nešto ili ne razumete nešto što je bitno.

Sanjati da nosite nečiju obuću. Ako ste sanjali da nosite tuđu obuću, takav san može da označava neke probleme u vezi sa vašim najboljim prijateljem i mogućnost okončanja tog prijateljstva.

Sanjati da nosite tesnu obuću. Ako vam je u snu obuća bila tesna, takav san može da označava vašu osetljivost prema nekim osobama koje ismevaju vaše izbore (bilo ljubavne ili neke druge). Ovakav san može da označava i neuspehe u nekim poslovima kojima se trenutno bavite.

Sanjati da vam je neko ukrao obuću. San u kome vam je neko ukrao obuću može da najavljuje neke gubitke, ali i dobitke istovremeno.

Sanjati novu obuću. San u kome ste imali novu obuću na nogama može značiti da biste trebali da vodite računa o svojoj imovini. Takav san može označavati i neočekivani uspeh u poslu, ali i u ljubavnim vezama.

Sanjati da kupujete novu obuću. Ako ste sanjali da kupujete novu obuću, takav san može biti odraz vaše velike želje za promenom u životu. Možda san nagoveštava da je došao trenutak za neki novi početak.

Ovakav san može da označava i neke dobre promene u vašem životu.

Sanjati da nosite novi par obuće. San u kome ste nosili novi par obuće, može da označi vašu neodlučnost u vezi nekog putovanja u inostranstvo. Bitno je da obratite pažnju na taj san, jer možda inače osećate da ćete živeti u inostranstvu neko vreme.

Taj san može da označava i da ćete ići na neko putovanje.

Ovakav san može biti i naznaka povećanja vaše materijalne situacije. Možda ćete imati profit od nekih investicija, ali i dobru sreću u poslu.

Sanjati da bacate staru obuću ili da ste izgubili cipelu. Ovakav san može da znači da imate neke brige.

Sanjati staru obuću. Ako ste sanjali staru obuću, taj san vam može ukazivati da treba da poradite malo na svojoj emotivnoj vezi. Moguće je da je potrebno da negde otputujete da biste je održali.

San o staroj obući može značiti i da imate srećan porodični život i dobre odnose sa prijateljima.

Sanjati da ne nosite obuću. Ako ste u snu primetili da nemate obuću na nogama, takav san može da označava da ste bezbrižni.

San može biti i znak siromaštva ili nedostatka zaštite u životu.

Sanjati da hodate ili trčite bez obuće. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavi neke situacije koje će vam napraviti probleme.

Sanjati dečju obuću. Ovakav san može da označi vašu potrebu za ljubavlju ili možda težak period koji vam predstoji.

Ako čekate bebu u trenutku kad ste sanjali taj san, on verovatno znači da ćete biti srećni uskoro.

Sanjati radnju za obuću. Ako ste u snu videli radnju sa obućom, takav san može da označava da trenutno imate najmanje dva pravca koja možete da izaberete u životu.

Sanjati da nosite obuću kod obućara. Ako ste sanjali ovakav san, on može da znači da ćete naići na neke teškoće iz kojih ćete izaći vrednim radom.

Sanjati mušku obuću (za žene). Ovakav san može ukazivati da imate ili ćete imati dobrog muškarca pored sebe.

Sanjati samo jednu cipelu (za žene). Ako ste sanjali samo jednu cipelu, takav san može da ukazuje da vas neko mnogo želi.

Sanjati da nosite pocepanu obuću (za žene). San u kome ste imali pocepanu obuću na nogama, može da označava sramotu i poniženje koje ćete doživeti.

Sanjati da nosite prljavu i pocepanu obuću. San u kome vam je obuća bila pocepana ili prljava, može biti upozorenje na mogućnost da steknete neprijatelje ili da budete okruženi ljudima kojima se neće dopadati vaši neprikladni komentari na njihove postupke i ponašanje.

Sanjati crvenu obuću. Ovakav san može da označava strast u vašem životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...