Sanovnik otac – Šta znači sanjati oca?

Snovi o porodici uglavnom se odnose na vaše ponašanje u vezama. Snovi o ocu, i roditeljima uopšte, često se odnose i na ono što nam se događa u porodici.

Snovi o ocu su vrlo česti. Otac u snu bi mogao da predstavlja vaš autoritet u vezi.

San o ocu, ili ako ste sanjali da ste otac, može vam najaviti i neke probleme u skorijoj budućnosti. Možda san u kome ste videli oca ukazuje da bi trebalo da se zapitate kako da vi pokažete autoritet i snagu u svojoj porodici. Možda bi trebalo da budete nezavisniji od roditelja, kao i u donošenju odluka. San može ukazivati da vam te osobine nedostaju i da ih morate više primenjivati u životu.

Takav san vas može naterati i da preispitate svoj odnos sa ocem, i shvatite da li ste zadovoljni njime ili ne. Možda je san poruka da bi trebalo da ga posetite ili mu makar telefonirate.

Tumačenje snova u kojima se javlja otac – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati oca uopšte. San o ocu može označavati vašu nesigurnost po pitanju nekih stvari i potrebu za savetom, koji vam je vrlo potreban da bi rešili neku komplikovanu situaciju. Savet ne mora biti od oca lično, već i od neke osobe čije mišljenje poštujete.

Sanjati da vam je otac bolestan. Ako ste sanjali da vam je otac bolestan, takav san može označavati vašu zabrinutost zbog neke nerešene situacije sa kojom se trenutno suočavate i koja vas mnogo brine.

Sanjati da vam otac umire. San u kome ste gledali oca kako umire iako je još uvek živ, može biti upozorenje da ćete naići na neke prepreke i zastoje u planovima koje sprovodite, pa bi trebalo da budete vrlo oprezni.

Sanjati da vam otac nije živ. San u kome vaš otac nije više živ može da označava oslobađanje od neke nerešene situacije koju imate sa njim.

Sanjati preminulog oca. Ako ste sanjali svog preminulog oca, san može da ukazuje na neku nerazrešenu situaciju ili nedovršeni posao sa ocem, možda i nešto u čemu ste učestvovali sa njim. San je poruka da biste to trebali da pokušate da rešite na način na koji bi i on bio zadovoljan.

Za žene koje su sanjale ovakav san, a u vezi su, san može biti upozorenje da ih partner vara ili će ih uskoro napustiti.

Sanjati oca koji vas kritikuje. Ako vas je otac prekorevao ili kritikovao u snu, takav san može biti upozorenje da vaše ponašanje može razočarati ili uznemiriti nekog ko vam je blizak, zbog čega ta osoba može početi da vas izbegava.

Sanjati da se svađate sa ocem. Ako ste se svađali sa ocem u snu, takav san može da ukazuje da imate osećaj bespomoćnosti i potrebu za tuđom pomoći da bi završili neke poslove.

Sanjati da vas otac hvali. Ako vas je otac hvalio u snu, takav san može da najavljuje da ćete dobiti neki poklon ili ohrabrenje za svoj trud, što će vas mnogo motivisati, nezavisno da li će to biti opipljiva nagrada ili neke reči.

Sanjati oca koji plače. Ako ste sanjali svog oca kako plače, takav san može da najavljuje neka neobična dešavanja. San uglavnom ima negativnu konotaciju oko nekih promena koje se mogu dogoditi i koje vas mogu naterati da preispitate svoj život i svoj odnos prema bitnim stvarima.

Sanjati raspoloženog oca. San u kome je vaš otac bio raspoložen, može da označava veliki dobitak u novcu ili nečemu drugom, što će vas mnogo obradovati.

Može ukazivati i da su vaši odnosi sa drugim ljudima dobri, ali bi trebalo da vodite računa da to ne pokvarite nekim svojim nepromišljenim ponašanjem ili radnjom.

Ovakav san možda ukazuje na mogućnost nekih lepih promena u vašem životu. To se može odnositi na neke značajne početke koje možete inicirati ili poboljšanje zdravlja i generalno opšte lične stabilnosti.

Sanjati da razgovarate sa ocem. San u kome ste razgovarali sa svojim ocem može najavljivati promenu nabolje u razvoju neke situacije koja vam je bitna. Te promene će vam doneti sreću i zadovoljstvo.

Sanjati pijanog oca. Ako ste sanjali da vam je otac bio pijan, takav san može da označava da vas partner ili supružnik vara.

San može označavati i neke prepreke u poslu, ali i pretnje vašem zdravlju.

Sanjati da postajete otac. Ovakav san može označavati srećan brak ako ste u braku. Ako niste, san možda najavljuje srećan brak u budućnosti.

San je dobar znak za stabilan i lep bračni život.

Sanjati oca koji je neraspoložen. Ako je u snu vaš otac bio neraspoložen, takav san može označavati da vaše ponašanje prema nekim ljudima prevazilazi granice dobrog ukusa. Trebalo bi da se potrudite da ne prevarite nekog ili ne kažete laž da biste nekog obmanuli. Vaše ponašanje bi moglo da vam uzrokuje probleme u periodu koji predstoji, pa bi trebalo da povedete računa o svom ponašanju.

Sanjati da vas otac savetuje. San u kome vam je otac davao neki savet trebalo bi ozbiljno da shvatite i dobro razmislite o njemu, posebno ako je potrebno da nešto odlučite ili ako je problem koji treba da rešite.

Sanjati oca koji se razboljeva. Ako ste sanjali da vam se otac razboljeva, takav san može biti upozorenje na moguću bolest nekog od članova vaše uže porodice.

Sanjati da negde putujete sa ocem. Ovakav san može da najavi finansijske teškoće u vašoj porodici.

Sanjati da ste udarili svog oca. San u kome ste udarili oca možda ukazuje da biste trebali malo da poradite na odnosu sa njim i malo se zbližite.

Ako je otac bio ljut na vas u snu, to može ukazivati na vaš lični bes prema njemu. Možda vam otac ne odobrava nešto što planirate da uradite ili neku odluku koju trebate da donesete.

Sanjati da vaš otac ima ljubavnicu ili devojku. Ovakav san može biti posledica lošeg odnosa sa ocem ili vaše odvojenosti od njega.

Sponzorisano:

loading...
Loading...