Sanovnik lopov – Šta znači sanjati lopova?

Lopovi ne poštuju zakone i koriste sve mogućnosti da se domognu tuđih stvari. Stalno osmatraju šta je sledeće što bi mogli da ukradu.

San u kome ste ih videli zato može da označava da u stvarnom životu stalno prikupljate neke vredne stvari koje ne pripadaju vama. San može da odražava i vaš strah da vam neko ne ukrade vredne stvari koje posedujete.

San u kome ste videli lopove ili ste bili pokradeni može se odnositi na neku stvarnu situaciju iz života u kojoj se osećate neprijatno i uskraćeno i želite da je se oslobodite.

San o lopovima može da se odnosi i na krađu energije ili partnera, što bi moglo da vam se dogodi ukoliko ne vodite računa o njima i ne cenite ih. San je upozorenje da pokazujete više zahvalnosti za ono što imate u životu.

Ovakav san može da odražava i vašu sputanost uticajima okoline, što može da dovede do toga da tajno tražite načine da nađete ono što vam najviše odgovara. Možda bi trebalo da se oslobodite stega i radite malo ono što vama prija.

Lopov u snu može biti odraz straha da vas neko koristi ili manipuliše vama. Možda imate osećaj da imate previše stvari da uradite, ili da ima previše prepreka koje treba da prevaziđete na putu do cilja, pa imate potrebu da to nekako neopaženo probate da izbegnete.

San može označavati i da ste nesvesno prekoračili neke granice u vezi ili da ste ugrozili nečiju teritoriju.

Tumačenje snova u kojima se javlja lopov – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati lopovluk. Ako ste u snu videli neke kriminalne radnje koje su uključivale i lopovluk, takav san može da označava vaše želje iz stvarnog života. Možda imate želju da steknete neke materijalne stvari, iako ne možda po svaku cenu kršenjem zakona.

San može da označava i vašu rešenost da priznate neke svoje greške i budete kažnjeni za to.

San može da označava i vašu sposobnost da uočite pretnju i da na vreme uradite sve da je otklonite.

Sanjati da su vas spasili od lopova. Ako ste u snu bežali od lopova, a neko vas je spasio, takav san može da označava da nešto ili nekoga mnogo želite u životu jer smatrate da bi vas to usrećilo, i možda ste spremni da koristite sva raspoloživa sredstva da to postignete. Možda će to izazvati rizičnije ponašanje sa vaše strane što može dovesti do nekih problema u odnosima sa poznanicima.

S druge strane, možda će biti nekih lepih i novih dešavanja u vašem emotivnom životu.

San može biti i najava iznenadnih događaja i okolnosti na koje ćete morati brzo da reagujete.

Sanjati da jurite lopova. Ako vas je lopov pokrao u snu pa ste ga jurili, takav san može da označava krize identiteta i gubitak samopoštovanja. U tom smislu lopov može predstavljati vaše nesigurnosti i sumnje zbog kojih ne možete da postignete željeni uspeh.

Sanjati da ste lopov i da vas juri policija. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da ste u kriznom periodu na poslu iz kog nikako ne možete da izađete. Možda san ukazuje da imate neke probleme iz kojih se ne možete izvući, iako bi to najradije učinili.

Sanjati lopova koji krade. Ako ste u snu videli lopova koji krade, taj san može biti upozorenje da bi trebalo da vodite računa kome poklanjate svoje poverenje, zato što bi se mogli neprijatno iznenaditi bezočnošću nekih ljudi oko vas. San je upozorenje i da ne poveravate svoje tajne svakome, jer bi to moglo stvarno da dovede do toga da na neki način budete pokradeni.

Sanjati da vas je neko pokrao i da sumnjate da je lopov neko ko vam je blizak. Ovakav san može da odražava vaše namere da ostvarite neke svoje želje, a s druge strane može označavati sumnju i nedostatak poverenja u osobu koju ste u snu smatrali lopovom. Možda osećate da ne možete da joj verujete i na oprezu ste kad ste u njenoj blizini.

Sanjati lopove u pratnji psa. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da imate neke teškoće u životu trenutno. Takođe može označavati manje probleme u vezi sa nekom osobom koja je možda isuviše površna po prirodi i zbog toga biste mogli čak i da imate probleme sa okolinom koja vam može prigovarati zbog odnosa sa tom osobom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...