Sanovnik spomenik – Šta znači sanjati spomenik?

Spomenici u snu često označavaju čast, priznanja, moć i uspeh. Ako ste sanjali spomenik, taj san može biti najava predstojećeg uspeha i priznanja. Nekad može biti i upozorenje da povedete računa da ne postanete nemarni i nadmeni.

Ponekad san o spomeniku može da označava i osećaj da ste bolesni, da sebe precenjujete ili imate prevelike nade i očekivanja od nekoga ili nečega.

Spomenik može da označava i kraj nekog posla ili završetak nekog plana.

San o spomeniku može da označava i vašu hladnoću i rezervisanost. Možda bi mogli malo da se opustite i budete otvoreniji prema ljudima, kao i da pokažete malo više emocija.

Ovakav san može da ukazuje i da ste u depresiji. A može da ukazuje i da ćete zbog nečeg biti posramoćeni.

Tumačenje snova u kojima se javlja spomenik – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite spomenik. Ako ste gledali spomenik u snu, takav san može da označava da će vam strpljenje doneti napredak.

Sanjati da ste vlasnik spomenika. Ovakav san može da bude upozorenje protiv nekih preambicioznih planova koje imate ili precenjivanja sebe, što bi moglo da vam našteti.

San može ukazivati i da precenjujete sebe po pitanju nekih stvari. Možda san ukazuje da vaša arogancija i preterivanje u željama mogu samo da vam naštete i da zbog toga možete da ispadnete i smešni.

Sanjati da ste vlasnik više spomenika. Ovakav san možda ukazuje da vas megalomanija i samoprecenjivanje mogu dovesti do toga da ispadnete smešni, a u najgorem slučaju do propasti i gubitaka.

Sanjati lep spomenik. Ako ste sanjali spomenik koji je mnogo lepo izgledao, takav san je uglavnom vrlo dobar znak i najavljuje uspeh kao rezultat vaših napora.

Sanjati da postavljate spomenik. Ako ste u snu videli ili postavljali spomenik, takav san može da označava vašu sreću zbog nekog napretka ili profesionalnog uspeha.

Sanjati da pomažete da se postavi spomenik. San u kome ste nekome pomagali da postavi spomenik, može da označava da ćete uskoro dobiti zasluženo priznanje za neki trud.

Sanjati da zavidite nekome na spomeniku. Ovakav san mogao bi vam biti upozorenje zbog prekomerne ambicije i želje za slavom.

Sanjati spomenik nekog prijatelja ili nepoznate osobe. Ovakav san može da ukazuje da ćete učestvovati u nečijem uspehu.

Sanjati da ste pored poznatog spomenika. Ako ste sanjali da se nalazite pored nekog poznatog spomenika, nevezano od činjenice da li se radilo o spomeniku koji je religiozne prirode ili ne, takav san može da označava da ste zavisni od nekoga i podčinjeni volji i moći te osobe ili osoba.

Sanjati da gledate spomenike posvećene bogovima. Ovakav san može da označava vaše produhovljenje ili duhovni napredak i rast.

Možda taj san ukazuje da želite i uspeh i priznanje.

Sanjati oštećeni ili prerađeni spomenik. Ako ste sanjali oštećeni ili prerađeni spomenik, takav san može da ukazuje da vaši ideali ili idealizirana predstava nekih ljudi ne odgovaraju činjeničnom stanju.

Sanjati oboreni spomenik. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da vas nešto sprečava da svoje ciljeve ostvarite do kraja, iz razloga što neke prepreke postoje na vašem putu.

Sanjati da se divite spomeniku. Ako ste se u snu divili nekom spomeniku, takav san može da označava čast i poverenje u vašem životu.

Sanjati da se spomenik pomerio. Ako se spomenik u vašem snu pomerio, takav san može da najavljuje veliko bogatstvo koje vam predstoji.

Sanjati grob sa nadgrobnim spomenikom. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da ćete sresti ili upoznati nekoga ko će postati vrlo bitan faktor vaše svakodnevice i opstanka.

To može biti i romantična prilika ili samo osoba na koju možete da se oslonite. Vremenom će se ta osoba pokazati kao vrlo brižna, velikodušna i puna podrške.

Sanjati nadgrobni spomenik. Ako ste sanjali samo nadgrobni spomenik, takav san može da označava dugovečnost.

Sponzorisano:

loading...
Loading...