Sanovnik limun – Šta znači sanjati limun?

Limun je biljka koja nema najprijatniji ukus, ali je zbog svog blagotvornog dejstva jedna od najkonzumiranijih.

Limun može biti simbol svežine, zdravlja i fitnesa, ali i lošeg zdravlja. Limun u snu može biti najava zadovoljstva, napretka i izobilja, ali i nevolja. Vrlo kiseli limunovi mogu da označavaju bolest.

Limun u snovima može da označava neke dobre postupke u bliskoj budućnosti. Može da ukazuje da ćete postići uspeh u životu. Često najavljuje novac. Limun može ukazivati i na dug život i veliku sreću u budućnosti.

San o limunu može da označava i razočarenja i gorčinu života. Može da ukazuje da bi trebalo da odrastete, ukoliko se previše nezrelo ponašate.

San o limunu može ukazivati da vam je život u poslednje vreme malo kiseo. Možda ste pokušali sve da do toga ne dođe, ali bez uspeha.

San može označavati i nezadovoljstvo u vezi, i to da ste ili vi nezadovoljni ili vaš partner. Trebalo bi da sednete i pokušate da izgladite odnose.

Limun može označavati i neverstvo i prevaru. Za ljude koji su u vezi, limun u snu može označavati skandal ili raskid veze.

Tumačenje snova u kojima se javlja limun – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati limun uopšte. Limun može biti i dobar i loš simbol u snu, i može označavati uspeh, novac i zadovoljstvo, ali i tugu, odbijanje i suze.

Sanjati limun (za trudnice). San o limunu može biti najava dečaka kojeg nose.

Sanjati da jedete limun. Ovakav san može da označava zdrav i dobar život. San s druge strane može da označava razočarenje i poniženja.

Sanjati sečenje limunova. Ako ste vi sekli limun u snu, ovakav san može da označava da ćete morati da delite neke svoje vredne svari sa nekim, i da će vam na kraju preostati najmanji deo. San može da označava da trenutno prolazile kroz težak period u emotivnoj vezi.

Za žene koje su ga sekle u snu može označavati da će započeti svađu sa nekim.

Ako je neko drugi sekao limun u vašem snu, san verovatno ukazuje da će vas optužiti za nešto što niste uradili.

Sanjati da cedite limun. Ako ste cedili limun u snu, san može da označava finansijske gubitke. Možda je to poruka podsvesti da vodite računa o trošenju novca i svojim finansijama. Trebalo bi dobro da razmislite pre nego što potrošite novac na nešto ili napravite neku investiciju.

Sanjati da pijete limunadu. Ovakav san verovatno označava dobro zdravlje.

Sanjati da pijete ukusnu limunadu. Ako ste sanjali da uživate dok pijete limunadu, taj san verovatno označava vaše dobro zdravlje. Ako ste bili bolesni, uskoro ćete se oporaviti. Ako pokušavate da smršate, san najavljuje brzi gubitak težine.

Sanjati da pijete gorku limunadu. Ako ste sanjali da je limunada toliko gorka da ne možete da je pijete, takav san može da ukazuje da ćete se uskoro razboleti.

Sanjati da pijete limunov sok. Ako ste u snu pili samo isceđeni limunov sok, a ne limunadu, taj san može da ukazuje da ćete pokušati da profitirate na račun drugih ljudi.

Sanjati nezreo limun. Ako ste sanjali ovakav san, to može ukazivati da ste prebrzo doneli neke odluke i sad treba da ponovo razmislite o svemu.

Sanjati zeleni limun. Ovakav san može da najavljuje dobro zdravlje i zadovoljstva.

Sanjati gorki limun. Gorki limun u snu može biti najava bolesti ili neslaganja sa ljudima.

Sanjati limun koji je nejestiv. San o limunu koji nije mogao da se jede može da ukazuje na neki vaš projekat koji je u pripremi, ali nije još uvek započeo sa realizacijom.

Sanjati isušen limun. Isušen i propao limun možda ukazuje da ste nedavno propustili neku priliku koja vam je mogla promeniti život.

Takav san često ukazuje na razočarenja i sporo ostvarenje planova praćeno nezadovoljstvom.

Ako ste ga pojeli u snu, san možda označava propast planova i razočarenja zbog toga.

Sanjati drvo limuna. San u kome ste videli drvo limuna često ukazuje na uspešne poslovne poduhvate.

San može da ukazuje i na dobitke i uvećanje materijalne situacije.

Sanjati da berete limun. Ako ste brali limun u snu, san može najavljivati uspeh, sreću i zadovoljstva.

Sanjati da bacate limun. Ovakav san može biti najava novca koji ćete uskoro dobiti.

Sanjati da merite limun. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete uskoro promeniti posao.

Sanjati limunove koji padaju sa grana. Ovakav san može biti najava nezadovoljstva, umora i nesreće.

Sanjati da kupujete limunove. Ovakav san može da ukaže da se vaši postupci mogu protumačiti kao prevara, ali ovakav san može najavljivati da možete i sami biti uskoro prevareni.

Sanjati činiju sa puno limunova. Ovakav san može biti najava srećnog braka i napretka u svim oblastima života.

Sanjati nekoliko limuna. San u kome ste videli nekoliko limunova na gomili, može da označava novac i bogatstvo. Veći broj limunova označava veće bogatstvo.

Sanjati da nekome dajete limun. Ako ste nekome davali limun u snu, taj san može označavati da radite nešto loše prema toj osobi u stvarnom životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...