Sanovnik staklo – Šta znači sanjati čitavo ili razbijeno staklo?

Snovi o staklu mogu označavati različite stvari, u zavisnosti od toga gde se nalazilo staklo ili šta je bilo napravljeno od stakla u vašem snu.

Staklo može da označava nevidljivi zid koji vas štiti od tuđih povreda. Možda označava vašu ranjivost i krhkost, a od debljine stakla možete da odredite koliko ste zapravo takvi. 

Tumačenje snova u kojima se javlja staklo – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati staklo uopšte. Staklo u snu se uglavnom vezuje za neke osetljive stvari. Možda ste zabrinuti za svoju privatnost ili su neke vaše tajne otkrivene javnosti. Možda imate strahove od nekih pretećih situacija u stvarnom životu. Možda imate osećaj da je vaša veza sa nekim u opasnosti, zbog nekih problema koji postoje među vama.

Sanjati da stavljate staklo u okvir. Ako ste sanjali da stavljate neko staklo, prozorsko ili od slike na primer, u okvir, takav san može označavati da osećate neku nostalgiju. Možda ste se vratili u prošlost i želite da oživite te trenutke. To vas može dovesti u melanholično raspoloženje, posebno ako niste zadovoljni svojom životom trenutno. Ovakav san može značiti da vam je potrebna veća jasnoća u vezi sa vlastitim pogledima na svet.

Sanjati da polirate staklo. Ako ste sanjali da polirate staklo ili neku staklenu površinu, takav san može da najavljuje neke lepe događaje koji vam slede uskoro. San možda ukazuje na vaše napore da promenite svoju situaciju, ali i da će vam i sudbina biti naklonjena, pa će se sve odvijati kako želite, i na kraju uspeti da ostvarite svoje planove.

Sanjati da gledate kroz čitavo staklo. San u kome ste gledali kroz staklo, može da označava da ste otvorenog duha. Takav san može označavati i vašu sposobnost da nekog prozrete, shvatite da laže i prepoznate kakva je osoba u stvari.

Sanjati prljavo ili zamagljeno staklo. Prljavo ili zamagljeno staklo u vašem snu može označavati da ne možete jasno da sagledate neke stvari. Može da označava nejasno mišljenje zbog pogrešnih ili pristrasnih informacija koje dobijate. Takođe, ovaj san može označavati i neki nesporazum ili nejasnu komunikaciju sa nekim.

Sanjati da gledate kroz staklo. Ako ste u snu gledali kroz neko staklo, kao na primer prozor, takav san može da vam najavljuje lepu budućnost. San verovatno ukazuje na vašu rešenost da ostvarite sigurnu egzistenciju, bez obzira na teškoće na koje možete da naiđete na tom putu.

Sanjati slomljeno staklo. Slomljeno staklo u snu najverovatnije nije dobar znak i najčešće odražava negativnosti, prekršena obećanja, razočarenja, propale snove i slične stvari. Takođe može predstavljati i slomljeno srce ili kraj neke veze.

Sanjati da hodate po slomljenom staklu. San u kome ste hodali po slomljenom staklu, može da predstavlja emotivnu bol koju preživljavate ili neke prepreke i probleme u nekim segmentima vašeg života.

San vas možda upozorava da trebate biti oprezni u vezi nekog vašeg pokušaja uskoro, vezanog za posao, a možda i za neke lične stvari, kao što su emotivna veza ili prijateljstvo. Trebali biste da obratite pažnju na sve detalje, kako ne biste slučajno nešto prevideli.

Sanjati da jedete slomljeno staklo. Ako ste sanjali da jedete slomljeno staklo ili da imate slomljeno staklo u ustima, takav san može da simboliše neke ružne reči koje ste rekli nekome. Možda bi trebalo da naučite da budete malo taktičniji u komunikaciji sa drugima. Ovakav san može da označava i da imate problem da nađete prave reči da biste se izrazili. Moguće je da ste i previše strogi prema sebi.

Sanjati staklo slomljeno u paramparčad. San u kome ste videli deliće stakla razasute na sve strane, može da označava da ste previše okupirani svojom prošlošću. Možda vas progone neke nedovršene situacije, ali je najveći problem što vi ne možete da pređete preko toga i nastavite dalje. Odbijanje da se oslobodite prošlosti može da vas vrati u neke stare obrasce ponašanja, koji vam mogu usporiti ili onemogućiti napredak. Zbog nostalgije za prošlošću možete da zapadnete i u depresiju. San je poruka da se trgnete, ostavite prošlost iza sebe i pređete na novo poglavlje života.

Sanjati staklo koje se lomi. Ako ste u snu gledali staklo koje se lomi na sitne delove, takav san može označavati vaše beskorisne pokušaje da nešto dobijete ili ostvarite. Možda imate neki poseban plan ili cilj koji želite da ostvarite, ali sudeći po ovom snu, verovatno nećete uspeti da ih ostvarite.

Sanjati slomljeno staklo na prozoru. Ako ste sanjali slomljeno staklo u ramu prozora, posebno ako je i zgrada bila stara i oronula, takav san može najavljivati izlaganje velikom stresu zbog pomaganja nekome. Možda ćete imati potrebu da nekome pomognete i ispravite njegove greške, ali ćete na kraju, bez obzira na muku biti vrlo zadovoljni što to uradili.

Sanjati da ste se posekli na slomljeno staklo. San u kome ste se povredili ili posekli slomljenim staklom, označava da ćete verovatno zadobiti interesovanje osobe koja vam se dopada, i to tako što ćete biti dosledni sebi i svojoj ličnosti, što će ostaviti jak utisak na tu osobu.

Sanjati svetlucave deliće stakla. Ovakav san verovatno najavljuje sreću. Vrlo je dobar znak i najavljuje uspeh u započetim aktivnostima. San je ohrabrenje i za preuzimanje malog rizika za ostvarenje ciljeva, jer će vas svakako pratiti sreća u tome.

Sanjati da menjate slomljeno staklo. Ako ste u snu menjali slomljeno staklo, iz prozora ili nešto slično, takav san može da označava da će ostvarenje nekih vaših planova malo skrenuti sa puta. Možda već neko vreme radite na nekom projektu i nadate se nagradi za svoj trud, ali ovaj san ukazuje da ćete na to malo morati da sačekate.

Sponzorisano:

loading...
Loading...