Sanovnik posao – Šta znači sanjati posao?

Ukoliko ste možda nedavno napustili stari posao ili ako ste našli nov posao, ako ste ostvarili uspeh vezan za posao ili ako ste iz bilo kog drugog razloga razmisljali o poslu, onda je vrlo moguće da ćete imati san koji je vezan za posao. U tom slučaju vi se ne morate truditi da protumačite taj san jer on najverovatnije neće imati nikakvu simboliku.

Međutim, ako vaš san vezan za posao nije povezan sa stvarnim dešavanjima, onda njega valja protumačiti.

Snovi o poslu su dosta česti i mogu da se tumače na različite načine. Značenje vašeg sna o poslu će zavisiti od situacije u kojoj ste sanjali posao i od toga šta ste sve još u tom snu videli. Moguće je da sanjate kako se bavite svojim poslom, kako tražite nov posao, kako ste obavili neki posao ili kako ga tek izvršavate, a moguće je i da sanjate nedovršen posao.

Takođe, moguće je da sanjate svoje kolege sa posla ili svog šefa itd. Sve su ovo moguće situacije koje će uticati na simboliku vašeg sna.

U nastavku pogledajte kako se tumače neki od najčešćih snova o poslu i koja im je simbolika.

Tumačenje snova u kojima se javlja posao – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako se bavite svojim poslom. Ukoliko ste sanjali kako se bavite poslom koji inače obavljate u stvarnom životu, onda je to znak da vas očekuje dosta uspeha na poslovnom planu u predstojećem periodu. Sve što započnete će vam ići od ruke i nećete imati nikakvih problema, tako da ne treba da brinete za ono što dolazi.

Prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste videli kako obavljate svoj posao može da znači i da ćete uskoro ići na neku proslavu.

Sanjati kako tražite nov posao. Ukoliko ste sanjali kako tražite nov posao, onda je ovaj san dobar znak. To znači da ćete uspeti da nađete posao o kojem ste sanjali i zato nema razloga da brinete za bilo šta. Ovaj san može da ukazuje i na to da ćete u predstojećem periodu biti jako ispunjeni i srećni.

San u kojem tražite posao može biti i znak da vas u predstojećem periodu očekuje dosta uspeha i zadovoljstva. Napredovaćete na raznim poljima i bićete jako zadovoljni sobom. Međutim, ovaj san može da se tumači i na drugačiji način. Naime, tražiti posao u snu može da znači i da ćete uskoro dobiti otkaz na poslu, kao i to da se veoma plašite otkaza.

Postoje još neka tumačenja vezana za ovaj san. Prema nekim tumačenjima, tražiti san u snu može da znači da niste zadovoljni svojim učinkom na nekom polju i da imate veliku želju da napredujete.

Sanjati kako vršite neki posao. Ukoliko ste sanjali kako vršite neki posao, onda je to znak da ćete u skorije vreme dobiti poziv za neko veliko slavlje odnosno zabavu. Sve u svemu, pred vama je mnogo lepih trenutaka i druženja sa porodicom i prijateljima.

Sanjati kako ste obavili neki posao. Ukoliko ste sanjali da ste obavili neki posao, onda je to znak da ćete u skorije vreme stati na ludi kamen.

Sanjati nedovršen posao. Ako ste sanjali posao koji je nedovršen, onda je to znak da vam nedostaje samopouzdanje i ambicioznost. Moguće je da ste previše skromni i da niste svesni svojih realnih sposobnosti.

Sanjati kako ste promenili posao. Ako ste sanjali kako ste promenili posao, taj san ima pozitivnu simboliku. Naime, ovaj san ukazuje na poslovni uspeh koji vas očekuje u budućem periodu.

Sanjati kako ste izgubili posao. Ukoliko ste sanjali kako ste izgubili posao, onda je to znak da ste vi jako nezadovoljni svojim brakom i da imate probleme sa partnerom. Moguće je da će se vaš odnos u predstojećem periodu još više pogoršati, tako da bi trebalo da budete oprezni. Nemojte ulaziti u bespotrebne raspravke i nemojte se svađati sa svojim mužem/ženom oko gluposti.

Alternativno, san u kojem ste izgubili posao može da bude i simbol nekih veoma važnih promena u vašem životu na koje vi nećete imati apsolutno nikakav uticaj.

Međutim, ako ste sanjali da ste izgubili posao, taj san može da se tumači na još neke načine. Ovaj san može da znači da se vi jako plašite da nećete moći da izađete iz loše situacije koja vas je snašla. Najverovatnije se plašite da ćete zapasti u veliku finansijsku krizu i da nikako nećete moći da izađete iz nje.

Sanjati kako ste vi dali otkaz. Ukoliko ste sanjali kako ste vi dali otkaz, taj san onda ukazuje na neke probleme koji vas očekuju na ljubavnom planu.

Sanjati da ste zakasnili na posao. Ukoliko ste sanjali kako ste zakasnili na posao, onda je to znak da možda nećete imati uspeha u nečemu u šta ćete uložiti mnogo truda i vremena. Najverovatnije nećete postići rezultate koje ste očekivali i zbog toga ćete biti jako tužni. Međutim, ipak ćete imati sreće i dobićete drugu šansu da ispravite sve ono što ste grešili. Potrudite se da tu drugu šansu iskoristite na pravi način i da obavite posao kako treba.

Sanjati kako se vraćate na posao. Ako se desi da sanjate kako se vraćate na neki posao na kojem ste ranije radili, onda je to znak da postoji neki problem koji niste uspeli da rešite u prošlosti i koji sada dolazi do izražaja. Osim toga, ovaj san može da ukazuje na neke stare greške koje ste ponavljali u prošlosti i koje do dan danas niste uspeli da ispravite i da naučite neku pouku iz svega toga.

Sanjati kolegu sa posla. Ako ste sanjali kolegu sa posla, onda je to dobar znak. Uskoro ćete uspeti da rešite sve probleme koji će vas zadesiti, ali moraćete da uložite dosta vremena i truda.

Sanjati šefa sa posla. Ako se desi da sanjate svog šefa, onda je to znak da ćete u budućem periodu verovatno promeniti posao i da će vam to jako prijati.

Sanjati kako ste uspešni na poslu. Ukoliko ste sanjali kako ste uspešni na poslu, onda je to znak da vas u predstojećem periodu očekuje dosta briga i nevolja. Period koji dolazi neće biti dobar za vas, tako da se morate dosta potruditi kako biste izašli iz teške situacije koja će vas zadesiti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...