Sanovnik obrve – Šta znači sanjati obrve?

Obrve u snovima mogu biti znak iznenađenja, neverice, sumnje. Mogu biti i znak brige ili neodobravanja.

Ako niste imali obrve u snu, san možda ukazuje da niste emotivni ili da emocije ne izražavate dovoljno.

San može najavljivati i moguće probleme i prepreke u skorijoj budućnosti. Ako ste čupali obrve u snu, lakoća ili teškoća sa kojom ste to radili, ukazuje na količinu problema sa kojima ćete se suočiti.

Obrve u snu mogu ukazivati na osećaj zaštićenosti, prevazilaženje opasnosti, blagostanje nakon finansijskih problema. San može ukazivati i na susret sa ljudima od poverenja. San o obrvama može biti znak dostojanstva i samopoštovanja.

Obrve u snu mogu najavljivati iznenenadnu ljubav koja će biti obostrana. To se može biti osoba koja je skoro odbila vaša udvaranja. Obrve mogu najavljivati i zabavu i dobar provod sa prijateljima.

Guste i lepe obrve mogu da najave priznanje i uspeh u društvu. Nečije guste i čupave obrve u snu mogu da najave neko iznenađenje koje će vas naljutiti.

Nedostatak obrva i trepavica u snu može najavljivati novčane probleme. San u kome ste videli nekog bez obrva može označavati da ćete vas iznervirati prevara i bezobrazluk nekih ljudi.

Tanke obrve mogu simbolizovati neostvarenu ljubav. Obrijane obrve mogu ukazivati na žalost zbog lošeg ponašanja prema porodici.

Čupanje obrva u snu može ukazivati na greške i komplikacije u vezama.

Žena koja farba obrve u snu može doživeti sreću zbog nove ljubavi ili nekog dobitka.

Tumačenje snova u kojima se javljaju obrve – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da brijete obrve. Ako ste u snu brijali obrve, možda san ukazuje da trenutno razmišljate o nekim životno bitnim odlukama. San može biti i odraz vašeg samodestruktivnog ponašanja i stava.

Sanjati da ste obrijali jednu obrvu. San u kome ste obrijali sebi jednu obrvu može predstavljati svesno stavljanje ličnog dostojanstva i samopoštovanja po strani. San može značiti i da donosite neke čudne odluke koje drugi ne razumeju. Takođe može označavati i da svesno dovodite sebe u situacije kojima gubite poštovanje drugih ljudi.

Sanjati čupanje obrva. Ako ste čupali obrve u snu, san može najaviti prevazilaženje prepreka sopstvenim naporima i verom u sebe.

Ako ste u snu gledali nekog kako čupa vaše obrve, san može biti znak da će vam neko iz porodice pomoći da pronađete posao ili vam pomoći na neki drugi način.

Alko ste u snu vi nekome čupali obrve, san je možda znak da ćete vi pomoći nekom svom rođaku koji je trenutno u teškoj situaciji.

Sanjati široke obrve. Snovi u kojima ste videli široke obrve mogu najavljivati svađe sa kolegama ili prijateljima. San može biti i znak vaše samokontrole, jer ćete se truditi da ne pokazujete svoju iznerviranost drugima.

Sanjati guste obrve. Ako ste u snu imali guste obrve, san možda ukazuje da ćete svojim korisnim savetima, poteklim iz vašeg velikog životnog iskustva, pomoći ljudima koje volite.

Ako ste u snu videli nekog sa gustim obrvama, san može značiti da ćete izvući veliku pouku iz teške situacije u kojoj se neki vaš prijatelj nalazi.

Sanjati dugačke obrve. Dugačke obrve u snu najčešće najavljuju da ćete dobiti neko imanje koje donosi profit.

Sanjati da vam se obrva produžava. San u kome ste gledali kako vam se jedna obrva produžuje, može najavljivati neke dobitke i to najverovatnije novčane.

Sanjati da vam obrve rastu. San u kome ste gledali kako vam rastu obrve, najčešće ukazuje na dugovečnost.

Sanjati da farbate obrve. Ako ste sanjali da farbate obrve, takav san može ukazivati da ćete uspeti da obmanete na neki način neke svoje neprijatelje ili ljude koje ne volite.

Sanjati tamne obrve. Ovakav san je dobar znak i obično najavljuje dobro zdravlje.

Sanjati sede obrve. Ako ste sanjali da su vam obrve sede, možda san najavljuje da ćete se brinuti za nekog člana svoje porodice ili za neke svoje prijatelje.

Sanjati da su vam obrve pobelele. San u kome ste gledali kako vam obrve postaju bele, može značiti da dolazi period poboljšanja vaše finansijske situacije.

Bele obrve mogu označavati i da će vam sledeća emotivna veza biti mnogo srećnija od prethodne.

Sanjati da vam je obrva oštećena. Ovakav san može ukazivati da ćete umesto lakog rešenja nekog problema, vi izabrati teži način i nepotrebno gubiti vreme.

Sanjati da vam ispadaju dlake iz obrva. San u kome ste gledali kako vam padaju dlake iz obrva, može ukazivati na neku nesreću koja će se dogoditi vašoj porodici.

Sanjati da iscrtavate obrve. Ako ste sanjali da kreonom za obrve iscrtavate obrve: (Za udate žene), san može najavljivati uspešnu karijeru vašem suprugu.

(Za pacijente) ovakav san ukazuje da ćete uskoro ozdraviti.

(Za decu) ovakav san ukazuje da ćete imati dobar uspeh u školi, ali sa puno truda.

(Za starije osobe) ovaj san ukazuje na dugovečnost.

Sanjati spojene tamne obrve. Ako ste sanjali da su vam obrve tamne i nema razmaka između njih, san je uglavnom dobar znak i može najavljivati poboljšanje finansijske situacije ili zdravstvenog stanja.

Sanjati široke, visoko postavljene obrve. Ako ste sanjali ovakav san, on može najavljivati da ćete zbog svojih dobro donetih odluka poboljšati svoj posao i to će vam doneti veliku zaradu.

Sanjati retke obrve. Ako ste sanjali da su vam obrve retke sa vidljivim prazninama, san može ukazivati da ćete imati neke gubitke koji će biti izazvani vašom greškom.

Sanjati tanke i kratke obrve. Ako ste sanjali da su vam obrve tanke i kratke, san može ukazivati da morate više da se trudite da biste ostvarili svoje ciljeve.

Sanjati izgorele obrve. Ako ste sanjali da ste izgoreli obrve san možda ukazuje da ćete imati neke nesuglasice oko porodičnih pitanja.

Sanjati da gledate svoje obrve. Ako ste sanjali da gledate svoje obrve, san označava da se možda previše opeterećujete nebitnim stvarima, jer će se sve ionako dobro završiti na kraju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...