Sanovnik bik – Šta znači sanjati bika?

Bik je životinja za koju se vezuju osobine snage, tvrdoglavosti i jake volje. To su značenja koja se mogu pripisivati i snovima u kojima se javlja bik. Bik može simbolisati i bogat, napredan i uspešan život.

Bikovi su simbol i potisnute seksualne energije, muževnosti i plodnosti. Ako ste u snu videli neukroćenog i divljeg bika, možda je san znak da su vaše strasti nekontrolisane.

Simbol bika u snu može se odnositi i na instinktivnu energiju koju nosimo u sebi, koja ima snagu da nas iscrpi ili da nas dovede do cilja, sve zavisi od toga kako je koristimo.

Ti instinktivni porivi mogu se vezivati za seksualnu privlačnost i želju, osećaj da nam drugi ljudi ugrožavaju teritoriju, ili potrebu da zaštitimo svoju porodicu.

Možda je san poruka da nekad morate pribeći kompromisu, a ne tvrdoglavo se držati nečega. Možda je takav san i poruka da je potrebno da zauzmete stav po nekom pitanju.

Bik može predstavljati deo nas koji je uglavnom pod kontrolom, ali se u nekim situicijama može otrgnuti kontroli i biti isprovociran.

San u kome vas juri crni bik može ukazivati da odbijate da priznate svoju tvrdoglavost.

Bik može predstavljati i osnovni ljudski poriv za roditeljstvom, koji se ostvaruje preko seksa. Može biti simbol vaše ili nečije agresivnosti ili tvrdoglavosti, prizemljenosti ili seksualnosti, seksualnih ili agresivnih impulsa, svesnih ili nesvesnih.

Simbol bika je simbol jačine, neustrašivosti, muškosti i moći. Zato nekad može biti simbol oca, ili čak ljutitog oca. Bik može biti i simbol partnera.

Tumačenje snova u kojima se javlja bik – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati bika uopšte. Ako ste sanjali samo bika, bez ikakvih drugih detalja, san može označavati vašu želju da se vratite jednostavnijem i prirodnijem stilu života.

San može označavati i da trenutno imate previše posla, i da možda čak obavljate i tuđa zaduženja. Možda je san znak da trebate da reorganizujete i preraspodelite svoj dnevni raspored, kako bi se malo rasteretili stresa i viška obaveza.

Sanjati da koljete bika. Ovakav san bi mogao da označava poboljšanje vaše materijalne situacije.

Sanjati da ubijate bika. Ako ste u snu ubili bika, bilo zato što vas je napao, ili namerno, san može najavljivati neku veliku opasnost ili nesreću koja vam preti.

San može ukazivati i da je potrebno da svu snagu usmerite ka ostvarenju nekog svog cilja.

Sanjati mrtvog bika. San u kome ste videli mrtvog bika može da označava da trenutno prolazite kroz period tuge i depresije. Ako trenutno niste neraspoloženi, san je upozorenje da izbegavate ljude koji su takvi, da ne bi negativno uticali na vas.

Sanjati belog bika. Beli bik u snu je vrlo dobar znak, koji može najavljivati uspeh u trenutnim planovima ili projektima, pre svega zbog vašeg nezavisnog i samostalnog pristupa. San može biti i znak prosperiteta zbog tih vaših osobina.

Sanjati crnog bika. Ako ste u snu videli crnog bika, san može biti znak da vam neko radi iza leđa. Možda bi trebalo da povedete računa o svom okruženju i potencijalnim pretnjama od njega.

Sanjati žutog bika. Ako ste u snu videli žutog bika, san bi trebalo da ima dobro značenje. Možda san označava da ćete sa uspehom okončati trenutne projekte.

Sanjati dobro uhranjenog bika. Ako ste u snu videli bika koji je dobro uhranjen, san može biti odraz vaših osobina vođe i visokog položaja.

Za muškarce takav san može ukazivati na omiljenost među ženama.

San je uglavnom simbol uspeha i visokog položaja u društvu.

Sanjati bika sa pedigreom. Ako ste sanjali ovakvog bika, san bi mogao da najavi bogatu udaju ili ženidbu, za osobu koja je mnogo finansijski situiranija od vas.

San može označavati i da ćete obnoviti vezu sa bivšim partnerom, ali u mnogo ozbiljnijem smeru, pa bi čak mogli da očekujete i bračnu ponudu ili brak.

Sanjati bika koji pije vodu na izvoru. Ako ste u snu videli ovakav prizor, san može najavljivati da ćete upoznati nekog sa kim biste mogli da otpočnete ljubavnu vezu.

Za žene, ovakav san može značiti i bračnu ponudu od osobe sa kojom su u vezi.

Sanjati da vas juri bik. San u kome vas je jurio bik može označavati da ćete dobiti u nasledstvo neku imovinu ili novac.

San je dobar znak i za parove i najavljuje dobre odnose između njih.

Sanjati agresivnog bika. Ako ste u snu videli agresivnog bika, san može imati različita značenja u zavisnosti od sadržine sna.

Ako ste ga videli izdaleka, san može najaviti upoznavanje novog seksualnog partnera.

Ako vas je bik napadao u snu, za žene takav san može označavati seksualni napad ili silovanje.

Ako često sanjate takve snove, oni mogu biti odraz vašeg nezadovoljstva svojim seksualnim životom ili partnerom.

Sanjati bika koji pase travu. San u kome ste videli bika da pase travu, nije baš dobar znak, i može najaviti finansijske probleme. San može označavati i neke manje svađe ili čak fizičke sukobe sa članovima porodice ili bliskim prijateljima.

Sanjati da ste se pretvorili u bika. Ovakav san može označavati neke povoljne promene u okviru vašeg doma. Možda označava da ćete ravnomerno podeliti kućne obaveze među svim članovima domaćinstva.

Sanjati da hranite bika. Ako ste u snu hranili bika, san može ukazati da je neko romantično zainteresovan za vas, ali vi to ne primećujete, jer imate previše obaveza, a možda ste toga i svesni, ali ignorišete tu osobu.

Sanjati da gledate borbu bikova. Ako ste sanjali takav san, bilo da je prizor bio u divljini ili u nekoj areni, san može da najavljuje sukob u porodici, koji ćete možda vi izazvati. San je upozorenje da vodite računa o tome što pričate i o svom ponašanju da biste sprečili svađu.

Sanjati da prodajete bika. Ako ste u snu prodavali bika, san može da najavi da ćete ući u emotivnu vezu sa nekim ko nije dobra osoba, već veoma egocentrična i osvetoljubiva.

Sanjati bika sa velikim rogovima. Bik sa velikim rogovima u vašem snu, posebno ako je bio agresivan, može da najavljuje nesporazume, svađe, a možda i fizičke obračune sa nekim članom porodice.

Ako nemate porodicu, san može da ukazuje na sukobe sa osobama sa kojima ste svakodnevno u kontaktu.

Sanjati bika bez rogova. Bik bez rogova u snu može najavljivati pobedu nad konkurencijom ili neprijateljima.

Sanjati da vas je uplašio agresivni bik. Ako vas je u snu napao agresivni i opasni bik, san može biti upozorenje na neku veliku nesreću koja vas može zadesiti i da trebate da budete vrlo oprezni.

Sanjati bika koji napada nekoga. Ovakav san može najaviti sukobe i probleme sa bitnim osobama u vašem životu, bračnim ili emotivnim partnerom ili ljubavnikom. Sukobi mogu biti izazvani vašim nemarnim odnosom prema njima, i grubim rečima kojima im se obraćate.

Sanjati da jašete bika. Ako ste u snu jahali bika, san je verovatno znak prosperiteta, harmonija i zdravih veza u vašoj porodici. San je znak da ne trebate da se plašite, jer je vaša porodica dobro.

Sanjati da jedete meso bika. San je dobar znak i označava uspeh u poslu, a veličina uspeha je srazmerna količini mesa koje ste pojeli.

Sanjati da vas je bik podigao rogovima. Ovakav san može da najavljuje sukobe sa kolegama koji bi mogli na kraju da dovedu do vašeg otkaza, bilo zbog vašeg neslaganja sa njima ili zbog odluke vaših rukovodilaca.

Sanjati bika koji kopa zemlju nogom. Ovakav san je vrlo dobar znak i može ukazivati da ćete uskoro doći do puno para ili finansijske dobiti zbog nekih iznenadnih okolnosti, na primer, dobitka na lutriji. 

Sponzorisano:

loading...
Loading...