Sanovnik perika – Šta znači sanjati periku?

Perika u snu može označavati prikrivanje ili prekrivanje vaše prave ličnosti, možda zbog sramote ili osećaja inferiornosti ili želje i potrebe da budete prihvaćeni i da se uklopite. San može označavati prerušavanje i možda pokušaj da kontrolišete tuđe reakcije na sebe.

Možda imate želju da se osećate i izgledate drugačije od ostalih ili isto kao ostali.

San može da označava i želju za privremenom promenom.

San u kome ste videli periku može da označava i vaša osećanja o lažnom prikazivanju sebe pred drugima. Najverovatnije ste svesni da okolini prikazujete ličnost koja zapravo niste vi.

Perike u snu se mogu odnositi i na misli, uverenja, ideje i mišljenja, koja nisu vaša, a vi pokušavate da ih prisvojite i prikažete kao svoja.

San može da označava i vašu želju da se zbog nečega ne osramotite i zato se lažno predstavljate. Možda imate potrebu da se pred drugima predstavite u boljem svetlu nego što jeste.

Možda se osećate glupo i postiđeno što se pretvarate. San može da označava i vaša osećanja da ćete biti ismejani što prikazujete lažni izgled.

Ovakav san vrlo često može biti i odraz zabrinutosti zbog gubitka kose, i sramote što morate da pokrivate ćelu.

San u kome ste nosili periku može da označava i obmanu, nesposobnost, ali i lažne utiske. Možda pokušavate da tuđi trud proturite kao svoj.

Ovakav san vam ukazuje da biste trebali da počnete da razmišljate za sebe.

San može da ukazuje i da dižete previše buke oko nečeg nebitnog.

Ovakav san može da označava da možda prikazujete lažni izgled svojoj okolini. Možda osećate pritisak da prikrijete neke delove sebe ili svoje ličnosti iz straha da bi vas mogli osuđivati i kritikovati. San može da označava pokušaj da vidite kako vas ljudi doživljavaju i reaguju na vas.

San može da ukazuje da ste zabrinuti zbog mogućnosti da se osramotite ako se prikažete ljudima u pravom svetlu, pa vam je lakše da se prikazujete drugačijim od onoga što jeste.

Možda san označava da pokušavate da prikažete da vam je bolje nego što zaista jeste, zato što ste okruženi takmičarski nastrojenim ljudima.

San može da bude odraz vašeg namernog pretvaranja pred nekim na poslu ili u privatnom životu iz vama poznatih razloga.

Perike mogu da označavaju i vašu potrebu za tajnovitošću. Moguće je da vrlo cenite svoju privatnost i ne želite da se ona sazna. Nekad perika u snu označava da nešto krijete.

San može ukazivati i da želite neku promenu, možda promenu izgleda ili stila života. Možda smatrate da će ta promena lako da se dogodi i niste spremni da se previše trudite oko nje.

Možda san ukazuje da ste osoba koja voli da se kreće prečicama. San ukazuje da je možda potrebno da se više potrudite da bi ostvarili svoje ciljeve.

Tumačenje snova u kojima se javlja perika – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste izgubili periku. Ako ste sanjali da ste izgubili periku i niste mogli da je nađete, takav san može da označava da uskoro možete biti izloženi nekom maltretiranju i podsmehu u vezi nekog posla koji ste nedavno završili. To vas može mnogo povrediti i narušiti vam samopouzdanje.

Ovakav san može da označava i da ćete iskusiti prezir vaših neprijatelja.

Sanjati da nosite periku. Ako ste nosili periku u snu, takav san može da ukazuje da ćete uskoro napraviti neku nevoljnu promenu. San može da označava i da ćete doneti neku pogrešnu odluku koja će imati velike posledice.

Sanjati puno perika. San u kome ste videli mnoštvo perika može da ukazuje da ste propustili neku priliku da se obogatite.

Sanjati da neko nosi periku. Ako ste sanjali da gledate nekog ko nosi periku, takav san može da označava da ćete uskoro možda pretrpeti neku prevaru, što vas može mnogo uznemiriti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...