Sanovnik policija – Šta znači sanjati policiju?

Policija u snu simbol je pravila, moći, autoriteta, kontrole i reda. Možda je san o policiji znak da biste trebali da povedete računa o svom ponašanju, kako ne biste imali problema sa zakonom, a može biti i znak da niste ispoštovali neke svoje obaveze i dužnosti.

Snovi o policajcima simbol su i discipline i uticaja na ponašanje. Možda je takav san odraz pritiska koji se nad vama ili nad nekim vrši da bi se ponašali na određeni način. Možda je san poruka da bi trebalo da shvatite da pravila moraju da se poštuju.

San vas možda upozorava: da povedete računa o svom ponašanju, da uradite pravu stvar u nekoj situaciji, da nastavite da se ponašate ispravno bez obzira na izazove, da tražite pomoć porodice ili prijatelja ili nekog stručnjaka ukoliko ste u nekoj opasnoj ili problematičnoj situaciji ili da je neko iz vaše bliže okoline u opasnosti i treba mu pomoć.

Tumačenje snova u kojima se javlja policija – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati policiju uopšte. Ako ste sanjali policiju u bilo kom kontekstu, možda san ukazuje da imate strah od policije, zbog toga što ne želite da poštujete neke društvene norme. Možda takav strah potiče još iz vaše mladosti i strogog vaspitanja. 

Sanjati da bežite od policije. Ako ste u snu bežali od policije, možda je san znak da ne želite da se suočite sa posledicama svojih postupaka. Moguće je da odbijate da poštujete pravila.

Možda takav san označava vaše odbijanje da promenite svoje navike ili način razmišljanja, a možda je san znak vašeg straha od takvih promena. 

Sanjati da vas je policija uhapsila. Ako ste sanjali da vas je policija uhapsila, možda san ukazuje da zbog nekog osećaja krivice potiskujete svoje emocije ili  seksualnost.

Možda je san i znak da osećate nervozu zbog nečega.

San može biti i znak da ćete uskoro dobiti neku bogatu ponudu koju nećete moći da odbijete, ali biste ipak trebali da proverite sve detalje, kako se ne bi dogodilo da budete prevareni.

San može označavati i neku promenu koja vam je nametnuta ili promenu nekog dela vaše ličnosti.

Možda san ukazuje da imate osećaj krivice zbog svog nedozvoljenog ponašanja i želite da vas neko na silu spreči u tome.

Sanjati da vam policija zaustavlja auto. Ako vam je u snu policija zaustavila auto, san možda nagoveštava neke manje probleme, koji će možda biti izazvani nekim nesuglasicama sa prijateljima. Trebalo bi da te probleme rešavate na vreme i ne dozvolite da narastu, jer bi se moglo dogoditi da izgubite prijatelja ili iskusite neke druge gubitke zbog beznačajnih razloga.

Sanjati da ste policajac. Ako ste sanjali da ste policajac, san je verovatno odraz vašeg izraženog osećaja savesti i morala.

Možda san opisuje vašu ličnost koja je hrabra i sigurna u sebe.

Možda san ukazuje da ste osoba koja uvek govori ono što misli bez straha od posledica.

Ako često sanjate ovakve snove, možda su snovi odraz osećaja krivice koji imate.

Sanjati da ne možete da stupite u kontakt sa policijom. Ovakav san može da označava da biste morali da uspostavite kontrolu nad svojim životom.

Sanjati policijski auto. Policijski auto u snu može predstavljati vašu sposobnost donošenja odluka i rešavanja problema u životu.

Sanjati policiju koja ulazi u vašu kuću. Ako vam je u snu policajac ulazio u kucu, san je uglavnom dobar znak. San može označavati oporavak nekog prijatelja ili bliskog člana porodice od neke teške bolesti.

Sanjati da vam je policija u kući. San u kome ste videli policiju u svojoj kući, može označavati brz oporavak od bolesti. Možda se radi o vama, nekom članu vaše porodice ili prijatelju. San je i znak buduće zaštite od bolesti.

Sanjati da vas policija juri. Ako vas je policija jurila u snu, možda je san znak da bi trebalo da povedete računa o svom ponašanju ukoliko se nađete usred neke svađe, kao i da pokažete više tolerancije i takta prema sagovornicima. U suprotnom, mogli bi se naći u vrlo neprijatnoj ili čak i opasnoj situaciji.

San može biti i znak vaše nečiste savesti ili straha da ćete biti uhvaćeni u nekim nedozvoljenim radnjama. Možda san ukazuje da ne možete da prihvatite posledice zbog nečega što ste uradili, a možda i da ne možete da prihvatite tuđa pravila ili ograničenja.

Sanjati policijsku patrolu. Ako ste u snu naišli na policijsku patrolu, san je možda najava nekih teškoća na poslu ili u vezi sa tekućim projektom na kome radite. Možda san najavljuje da ćete dobiti neke loše vesti ili će doći do negativnog razvoja situacije u vezi sa vašim projektima, koji bi mogli da naruše vaše odnose na poslu ali i vaš radni učinak. San je verovatno opomena da se na vreme pozabavite tim stvarima.

Sanjati da vidite policajca na dužnosti. Ako ste u snu videli policajca na dužnosti, možda je san znak da ćete uskoro imati prekovremenog posla, što će vam mnogo koristiti, jer ćete, bez obzira na to što ćete biti preumorni, naučiti dosta novih stvari.

Sanjati da razgovarate sa policajcem. San u kome ste razgovarali sa policajcem o nekoj bitnoj stvari može ukazivati da ćete imati svađe i nesuglasice sa svojim konkurentima i ljudima koji omalovažavaju vaše ideje i stavove.

Za neudate žene san može označavati i bračnu ponudu.

Sanjati policajca koji vam proverava dokumente. Ovakav san ukazuje da ste možda u periodu kada donosite neke bitne životne odluke. Te odluke mogu biti vezane za vaš posao ili buduće planove, ali se donose nakon dugog razmišljanja i u koje ste potpuno sigurni.

Sanjati da zovete policiju. Ako ste u snu zvali policiju,  san može najavljivati da ćete u skorije vreme uraditi nešto što nije primereno, što će razočarati i povrediti vašu okolinu. San je upozorenje da vodite računa o svom ponašanju.

Sanjati da ne možete da dobijete policiju. Ako ste u snu bezuspešno pokušavali da dobijete policiju, san može biti znak da se uskoro možete naći u sličnoj situaciji, kad ćete tražiti pomoć prijatelja ili porodice, ali je nećete dobiti. Njihova reakcija vas može mnogo iznenaditi i povrediti.

San može biti i upozorenje da ne obraćate pažnju na svoje unutrašnje vođstvo.

Sanjati da neko zove policiju. Ako ste sanjali da vidite nekoga kako zove policiju, san nije dobar znak i može najavljivati da ćete nekog prijatelja namerno ili nenamerno javno poniziti. Ako ne preduzmete ništa da se izvinite toj osobi i sa njom izgladite odnose, moglo bi se dogoditi da izgubite prijatelja.

Sanjati da vas je oslobodila policija. Ako ste sanjali da izlazite iz zatvora i da vas policija pušta na slobodu, san je verovatno znak vaše emotivne nestabilnosti i nezrelosti. Možda je san znak i da niste sposobni da do kraja izvedete neki projekat na kome ste trenutno angažovani.

Sponzorisano:

loading...
Loading...