Sanovnik nakit – Šta znači sanjati nakit?

Snovi o nakitu često su simbol slike koju imate o sebi, vašeg samopoštovanja i osećaja lične vrednosti. Izgled, boja i kvalitet nakita u snu odraz je slike koju imate o sebi. San o nakitu može biti znak da vrlo dobro znate šta želite u životu i šta vam je bitno.

Značenje ovog sna zavisi i od vašeg ličnog stava prema nakitu, tačnije, da li i koliko volite nakit ili ne.

Ako ste sanjali različite primerke nakita, san može ukazivati da ćete imati napredak na profesionalnom i privatnom nivou.

Ako ste u snu dobijali nakit, možda je san znak da trebate više da cenite sebe i budete svesniji svojih kvaliteta. San možda označava da posedujete veliko duhovno i mentalno bogatstvo.

Polomljeni nakit u snu može ukazivati na veliko nezadovoljstvo zbog neispunjenih ciljeva.

San o nakitu može označavati vašu potrebu da se doterujete i stavljate nakit na sebe i prikazujete takvu sliku o sebi pred okolinom. Možda je san odraz vaše potrebe da imate što više materijalnih stvari da biste se osećali sigurno. San može ukazivati i da vaš osećaj lične vrednosti zavisi od materijalnih stvari koje posedujete.

Nakit u snu takođe može biti odraz vaše kreativnosti i ljubavi prema lepoti. San o nakitu može simbolizovati bogatstvo i status. Može predstavljati i nešto ili nekoga koga smatrate vrednim.

Ako ste sanjali da imate puno skupocenog nakita, san je znak da se osećate sigurno, a ako ste sanjali da krijete nakit, san može ukazati da ćete biti pokradeni ili doživeti neki gubitak. Možda će vas pokrasti na nekom putovanju. Ako ste dobili nakit u snu, san može biti znak zadovoljstva koje ćete doživeti. Možda će vam neko pokazati svoju ljubav i privrženost. Nakit simbolično može predstavljati i osobu koja vam je u snu poklonila nakit.

Tumačenje snova u kojima se javlja nakit – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da pravite nakit. Ako ste u snu pravili nakit, san može da simbolizuje vaše napore da steknete novac, a takođe može značiti i da ćete verovatno ubrzo početi da zarađujete dosta novca. 

Sanjati da nosite zlatni nakit. Ako ste u snu nosili zlatni nakit, san verovatno nije dobar znak. Možda označava da ćete biti pokradeni, prevareni ili iskorišćeni na neki način, ili da će vas neko uvrediti.

Ako ste u snu nosili zlatni prsten, san se može smatrati dobrim znakom koji najavljuje pomoć i podršku od strane onih koji su vam bliski, kao što su vaša porodica i prijatelji. Ako ste sanjali da nosite previše zlatnog nakita, san može označavati da će vas prevariti ili iskoristiti neko koga poznajete. 

Sanjati da nosite vreću sa zlatnim nakitom. Ovakav san može biti znak koji najavljuje bogatstvo.

Sanjati da ste našli zlatni nakit. San ukazuje da biste mogli biti veoma uspešni u nečemu što trenutno radite zbog svojih kvaliteta i upornosti.

Sanjati da kupujete biserni nakit. Ovakav san verovatno najavljuje dobre stvari koje vam predstoje. 

Sanjati nakit sa dijamantima. Ako ste sanjali sebe ili nekoga sa primetnim dijamantskim nakitom na sebi, san može najavljivati da ćete doživeti neku uvredu, ili da ćete zbog nekog nesporazuma izgubiti dobrog prijatelja. San može da najavljuje i gubitak neke stvari koja vam je vrlo draga.

Sanjati dijamantsku narukvicu ili ogrlicu. Ako ste sanjali da nosite narukvicu ili ogrlicu od dijamanata, san može biti najava niza zanimljivih romantičnih susreta, koji će mnogo obogatiti vaš ljubavni život i učiniti ga spontanijim i interesantnijim.

Sanjati da isprobavate dijamantski nakit. Ovaj san može biti upozorenje da vam zdravlje može biti narušeno. 

Sanjati slomljeni ili nakit iz delova. Ako ste sanjali da nosite polomljeni nakit ili nakit iz delova, san može ukazivati da će vaši trenutni poslovni projekti biti uspešno okončani.

S druge strane, san može ukazivati da ćete biti prepušteni sami sebi u ostvarenju tih ciljeva i da vam niko od prijatelja ili kolega neće pomoći u tome, ali ćete makar raditi onako kako mislite da je najbolje, bez ičijeg uticaja i mešanja, a na kraju ćete biti zadovoljni što je uspeh potpuno vaš.

San je možda i znak da biste trebali da promenite način razmišljanja i razmišljate pozitivnije. 

Sanjati da kupujete ili nosite skupocen nakit. Ovakav san može biti naznaka bogatstva koje vas očekuje. Ako ste inače fokusirani na sticanje novca i imovine, san je prava potvrda da ćete, ukoliko nastavite da se trudite kao dosad, ubrzo dostići materijalni status kome težite.

Sanjati da ste videli srebrni nakit. San može najavljivati neke nevolje ili nesrećne okolnosti. Ako niste uzeli taj nakit u snu, san je verovatno znak da ćete uspeti da ih zaobiđete ili prevaziđete. 

Sanjati da ste izgubili nakit. Ako ste u snu izgubili nakit, san uglavnom nema dobro značenje. San može najavljivati susrete i kotakte sa nepoštenim ljudima kojima ne možete verovati, a koji žele da se uguraju u vaš krug prijatelja radi lične koristi. San u tom slučaju označava da ćete uspeti da ih sprečite da se sprijatelje sa vašim prijateljima i naruše vaše odnose.

Sanjati kutuju sa nakitom. San je verovatno odraz vašeg viđenja sebe, vaših vrednosti i potencijala, koje bi trebalo da prepoznate i prihvatite.

San može označavati da ste nešto što je vama bitno potisnuli u sebi iz straha da vas neko ne povredi. Možda se radi o nečemu bitnom o vama što vi ignorišete, kao što je neki talenat i sl.

Sanjati ogrlicu. Ako ste sanjali ogrlicu, san može označavati vaše nezadovoljene potrebe i želje. San može označavati i vašu inteligenciju i težnju za autoritetom nad drugima.

Sanjati da ste izgubili ogrlicu. San u kome gubite ogrlicu nije dobar znak i može ukazivati na ljubavne probleme i probleme u postojećim vezama.

San može najavljivati i neku tugu i nesreću.

Sanjati da ste ispustili ogrlicu. San može biti znak da vam treba više mira o odmora u životu. 

Sanjati da ste dobili ogrlicu na poklon. Ako ste sanjali da dobijate ogrlicu na poklon, san je odraz vaših sklonosti da gledate u prošlost, ali je istovremeno i znak da vas uskoro očekuju lepe stvari.

Sanjati polomljenu ogrlicu. Ovakav san označava ravnotežu između vašeg logičnog i emotivnog razmišljanja. Možda je znak da trebate da date prednost instinktu nad razumom, prilikom donošenja nekih odluka u vezi sa nekim životnim okolnostima ili u emotivnoj vezi. 

Sanjati crvenu ili roze ogrlicu. Ako ste sanjali ogrlicu crvene ili roze boje, san verovatno simbolizuje ljubav i strast. Za žene koje prime takvu ogrlicu u snu od nekog muškarca, san može simbolično preko te osobe ukazivati na osobine njihovog budućeg partnera ili muža.

Sanjati ogrlicu plave boje. Ako ste sanjali ogrlicu u raznim nijansama plave boje, san je verovatno odraz vašeg emotivnog stanja. Ako ste nosili tu ogrlicu u snu, možda san označava da potiskujete neke emocije il ste rezervisani. Možda je san znak da ignorišete svoje emocije o nečemu.

Ako ste u snu videli nekoga da nosi plavu ogrlicu, san je možda znak da ne biste trebali da verujete toj osobi iz razloga što je možda ljubomorna na vas.

Sanjati ljubičastu ili narandžastu ogrlicu. San u kome ste sanjali ogrlicu u nekoj od ovih boja ili u obe boje, simbol je znanja koje stičete. Možda je san i znak da ćete uskoro dobiti neke dobre vesti.

Sanjati zelenu ogrlicu. Ako ste sanjali da dobijate zelenu ogrlicu, san može biti znak da ćete uskoro dobiti neki novac, a ako ste je nosili, san može označavati novčane probleme. Ako ste u snu polomili zelenu ogrlicu, san može ukazivati na poboljšanje materijalne situacije kroz novi posao, povećanje plate ili na neki drugi način.

Sanjati belu ogrlicu. Bela ogrlica u snu znak je časti i čistoće. San je veoma dobar znak i ukazuje na dobro zdravlje i plodnost, posebno za osobe koje pokušavaju da začnu dete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...