Sanovnik potres – Šta znači sanjati zemljotres?

Zemljotresi su strašne prirodne katastrofe, koje se iznenadno javljaju i iza sebe ostavljaju pustoš i smrt. Snovi o zemljotresima zato mogu biti znak transformacije, iznenadnih događaja i promena, kao što su gubitak posla i slično, ali istovremeno ukazuju i da će se sve te teškoće prevazići.

Zemljotresi u snu uglavnom su simboli velikih promena, a možda i gubitka stabilnosti lične ili životne. Možda osećate da vam se život u određenom smislu raspada. Možda se osećate nesigurno i bez podrške, ili da ste na nestabilnom tlu bez oslonca. Možda osećate da gubite ili ste izgubili kontrolu nad nekom situacijom. Moguć je i osećaj gubitka sigurnosti.

Snovi o zemljotresima mogu biti posledica skorašnjih dešavanja u stvarnom životu, ali i vesti o nekom zemljotresu koji se dogodio negde.

Zemljotres može biti povezan sa emotivnim ili erotskim vezama i sa nekim promenama u tim oblastima. San može biti povezan i sa ličnom transformacijom.

San o zemljotresu može biti podstrekač za donošenje nekih odluka. Ako ste se u snu plašili tih događanja, možda se u vašem stvarnom životu dešavaju neke stvari koje su van vaše kontrole, pa je bitno da uzmete stvari u svoje ruke i preduzmete sve što je potrebno da nešto promenite.

Nekad snovi o prirodnim katastrofama mogu biti i znak nekih postignuća. Za zaljubljene, san o katastrofi može ukazivati da će se uskoro uzeti.

San o zemljotresu ili nekoj drugoj katastrofi može ukazivati da se stvari mogu izmaći kontroli ukoliko ne vodite računa o svojim postupcima, pa se može dogoditi i da budete povređeni.

Ako je zemljotres u snu dugo trajao, san može biti odraz vaše brige za zdravlje nekog vašeg prijatelja. Ako je kratko trajao, san može značiti da ste nervozni i iritirani.

San o zemljotresu povezan je i sa vašim podsvesnim strahovima. Možda će vas neke iznenadne promene izbaciti iz koloseka. Nekad zemljotres u snu odražava ili ukazuje na promenu karaktera, koje niste u potpunosti svesni ili je ne razumete.

Ljudi koji se razvode ili prolaze kroz prekid emotivne veze, često sanjaju zemljotrese kao posledicu promena i stresa koji preživljavaju.

Tumačenje snova u kojima se javlja zemljotres – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite ili osećate zemljotres. Ako ste sanjali da vidite zemljotres ili osećate podrhtavanje zemlje od zemljotresa, takav san može ukazivati na probleme u poslu ili emotivnim vezama koje biste mogli uskoro da  doživite.

Sanjati pukotine u zemlji i odrone nakon zemljotresa. Ako ste u snu videli ispucalu zemlju, odron i šut koji je ostao nakon zemljotresa, takav san može ukazivati na neke vesti koje ćete dobiti iz inostranstva.

Sanjati grmljavinu od zemljotresa. Ako ste u snu čuli grmljavinu koju je proizveo zemljotres, takav san može da ukazuje na prevaru od rodbine ili bliskih članova porodice.

Sanjati da se tlo pomera tokom zemljotresa. Ako ste u snu osetili da se tlo trese zbog zemljotresa, takav san može biti znak finansijske nestabilnosti i nesigurnosti. Bilo bi pametno da revidirate svoje navike trošenja novca i malo smanjite troškove.

Sanjati da gledate rušenje koje uzrokuje zemljotres. Ako ste u snu gledali katastrofu koja nastaje usled dejstva zemljotresa, takav san može da označava da ćete završiti neke bitne stvari u životu, ali može označavati i siromaštvo i neke velike promene u vašem životu.

Sanjati ljude pod ruševinama zemljotresa. Ako ste u snu videli ljude zaglavljene ispod ruševina koje je uzrokovao zemljotres, taj san može da ukazuje da ćete dobiti neke loše vesti od nekog iz daleka.

Sanjati da nekog spašavate za vreme zemljotresa. Ako ste sanjali zemljotres i da nekog spašavate iz ruševina, takav san verovatno ukazuje da ćete uskoro biti angažovani na rešavanju problema nekog svog prijatelja ili mu pomagati u nečemu.

Sanjati da ste žrtva zemljotresa. Ako ste sanjali da ste pretrpeli štetu od zemljotresa, takav san može ukazivati na mogućnost da pretrpite štetu od prirodnih katastrofa u stvarnom životu.

Sanjati ljude koji beže od zemljotresa. Ako ste u snu gledali ljude koji pokušavaju da izbegnu opasnost tokom zemljotresa, takav san može ukazivati da nekim vašim rođacima ili članovima uže porodice treba vaša pomoć.

Sanjati da tražite sklonište od zemljotresa. Ako ste sanjali da bežite i tražite mesto da se sklonite od zemljotresa, takav san možda ukazuje da previše spontano i neplanski donosite odluke, što često dovodi do toga da ne možete da sprovedete svoje planove u delo i da morate da ih odlažete.

Sanjati da ste našli bezbedno sklonište od zemljotresa. Ako ste sanjali da ste našli bezbedno mesto da se zaštitite od zemljotresa, takav san ukazuje da ćete doneti prave odluke i rešiti sve problematične situacije koje trenutno imate u životu.

Sanjati da ste svedok zemljotresa. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti znak da ćete uskoro možda biti izloženi nekoj velikoj katastrofi u svom životu. San je upozorenje da se pripremite da se suočite sa nekim nesrećama u skorijoj budućnosti.

Sanjati da ste u kancelariji za vreme zemljotresa. Ako ste sanjali da ste u svojoj kancelariji kad je počeo zemljotres, san možda ukazuje na buduće događaje koji vam mogu doneti neke besmislene neprijatnosti u život.

Sanjati da ste čuli vest o zemljotresu koji se negde dogodio. Ako ste u snu od svojih poznanika ili rođaka čuli vest o zemljotresu koji se negde dogodio, takav san može najavljivati neki prijatan put na koji ćete uskoro otići.

Sponzorisano:

loading...
Loading...