Sanovnik kupanje – Šta znači sanjati da se kupaš?

Kupanje u snu obično označava sreću i radost. San u kome ste se kupali uglavnom ima dobro značenje i označava dobro zdravlje i sređen život.

Cilj kupanja je čistoća, pa kad sanjate da se kupate, to može da označava vaše pokušaje da sklonite prljavštinu iz vlastitog života. Kupanje u snu može da označava pročišćenje od negativnih misli.

Kupanje u snu se često povezuje i sa duhovnom čistoćom.

San o kupanju zato može da označava svest o duhovnom zdravlju i predstavljati duhovno pročišćenje.

Ako ste sanjali da se kupate ili da gledate druge da se kupaju san može biti upozorenje da vodite računa o strancima koji mogu da vam naude.

Tumačenje snova u kojima se javlja kupanje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se kupate. Ako ste sanjali da se kupate, takav san može da označava da želite da ispravite neke stvari u svom životu. Možda ste napravili neke greške, pa želite da olakšate svoju savest.

Sanjati da se kupate (za žene). Ovakav san vam može ukazivati da je vreme da se odmorite i uzmete malo vremena za sebe.

Sanjati da se kupate (za muškarce). Ovakav san može da ukazuje da ćete uskoro dobiti neke dobre vesti.

Sanjati da se kupate dugo vremena. Ako ste sanjali da se kupate prilično dugo, takav san je verovatno dobar znak i označava vaše dobro zdravlje.

Sanjati da koristite sapun za vreme kupanja. Ako ste koristili sapun za kupanje, takav san može da označava obnavljanje neke stare veze.

Sanjati da se kupate u čistoj vodi. Ako ste se u snu kupali u čistoj vodi, takav san može biti najava prosperiteta i napretka. Čista i hladna voda ukazuje na dobro zdravlje.

Sanjati da se kupate u prljavoj vodi. Ako ste sanjali da se kupate u prljavoj vodi, takav san može da najavljuje neku neposrednu opasnost koja vam predstoji.

Ako je voda bila i topla, san možda ukazuje na nesigurnost i brige za zdravlje.

Ovakav san može da vas upozorava da se čuvate prevaranata.

Sanjati da se kupate u vrućoj vodi. Ovakav san može da označava neke vaše nepromišljenje poteze, ali i bolest i gubitak prijatelja ili roditelja.

Sanjati da se kupate u kadi. Ako ste sanjali da se kupate u kadi, takav san je verovatno dobar znak i označava zdravlje.

Sanjati da se kupate u okeanu, moru ili reci. Ovakav san je dobar znak i može da najavljuje da ćete uskoro dobiti neki novac.

Sanjati da se kupate u reci. Ako ste se u snu kupali u reci, takav san verovatno označava napredak i blagostanje.

Sanjati da se kupate u jezeru. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno ukazuje na sreću u narednom periodu.

Sanjati da pokušavate da se kupate. Ako ste sanjali da pokušavate da se okupate, takav san može da označava neke teškoće na koje ćete naići uskoro.

Sanjati da se plašite da se kupate. Ako ste sanjali da vas je strah da se okupate, ovakav san može da označava da se plašite da se neke vaše tajne ne otkriju.

Sanjati da gledate nekog kako se kupa. Ako ste u snu gledali nekoga kako se kupa, takav san može da označava da ćete biti pozvani da pomognete nekome u donošenju važnih odluka.

Ovakav san može da ukazuje i da se neko samo pretvara da je čist, iako u stvarnosti krije mnoge neprijatne tajne o sebi.

Sanjati da se kupalo više osoba. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da osećate veliku seksualnu privlačnost prema nekome.

Sanjati da se voda pretvara u krv dok se kupate. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti vrlo neprijatno iskustvo i ukazivati da se previše brinete zbog nečega.

Možda ste previše uznemireni i to je prepreka vašem normalnom funkcionisanju. Moguće je da se previše plašite nekih izazovnih situacija, i ovaj san može biti poruka da bi trebalo da prestanete da se brinete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...