Sanovnik sestra – Šta znači sanjati sestru?

Snovi o sestri su dosta česti, naročito ako zaista imate sestru u realnom životu. Ovi snovi mogu da imaju i dobru i lošu simboliku, zavisno od situacije u kojoj se sanja sestra, kao i od ostalih detalja u snu. Prema nekim tumačenjima, ako sanjate sestru, to ukazuje na svađu koja će nastupiti u vašoj porodici u skorije vreme, a najverovatnije ćete vi biti jedan od učesnika svađe.

Snovi o sestri su odraz jakih emocija na javi a veoma često simbolišu i vaše skrivene kvalitete. Neka tumačenja kažu da snovi o sestru mogu da budu i upozorenje za vas da promenite neki aspekt u svom životu ili u svom ponašanju.

Ipak, tačna simbolika vašeg sna o sestri će zavisiti od svih detalja i okolnosti koje ste videli u snu. U ovom tekstu pogledajte koji su to uobičajeni snovi o sestri i kako ih možete tumačiti. Simbolika sna će zavisiti od toga da li ste samo videli sestru, da li ste sanjali svoju rođenu sestru ili sestru od ujaka ili tetke, da li ste u snu razgovarali sa sestrom ili ste se svađali sa njom, da li ste napadali sestru, da li ste možda sanjali kako vam je sestra umrla ili kako je ubijena itd.

Postoji još mnogo situacija u kojima možete sanjati sestru, a u nastavku pogledajte tumačenje svih tih snova.

Tumačenje snova u kojima se javlja sestra – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite sestru. Ukoliko ste sanjali kako vidite sestru, onda je to znak da ćete u skorije vreme dobiti nešto na poklon. Najverovatnije će vam neka draga osoba pokloniti nešto što već dugo želite i vi ćete se jako obradovati zbog toga.

Sanjati svoju rođenu sestru. Ukoliko se desi da sanjate svoju rođenu sestru, onda taj san ukazuje na vaš odnos sa njom odnosno na neki aspekt tog odnosa. U pitanju može biti taj neki osećaj zaštite ili rivalstva koji postoje još iz detinjstva itd. Takođe, ovaj san može da znači da u vašoj okolini postoji neka osoba koja ima slične osobine kao vaša sestra.

Sanjati svoju stariju sestru. Ako ste u snu videli svoju sestru koja je starija od vas, onda taj san najverovatnije ima duhovnu konotaciju i ukazuje na neke duhovne probleme koji vas muče. Kroz ovakav san možete dobiti neke veoma važne savete koji se tiču vaše budućnosti. Sve u svemu, ne treba da ignorišete ovakve snove već treba detaljno da ih analizirate i da vidite kakvu vam poruku prenose.

Sanjati svoju sestru od tetke/ujaka/strica. Ukoliko ste sanjali svoju sestru od ujaka, tetke ili strica, onda taj san simboliše neke osobine te sestre koje vi pokušavate da pronađete u sebi. U tom slučaju, savetujemo vam da razmislite o odnosu koji imate sa tom sestrom u budnom stanju. Ako ste sanjali kako se svađate sa sestrom koja vam nije rođena, onda to znači da vi ne želite da prihvatite kvalitete koje ima vaša sestra.

Sanjati kako pričate sa sestrom. Ako ste sanjali kako pričate sa sestrom, onda taj san znači da vama treba neki savet. Najverovatnije se već duže vremena nalazite u nekoj situaciji koja vas zbunjuje i ne znate više kako da reagujete. Međutim, vodite računa o tome koga ćete pitati za savet jer svako će najverovatnije imati različito mišljenje.

Sanjati kako se svađate sa sestrom. Ako se desi da sanjate kako se svađate sa sestrom, onda je to znak da vas očekuju problemi sa nekim ukućanima. Moguće je da ćete imati svađu sa nekim od članova vaše porodice i da će se vaš odnos nakon toga promeniti.

Sanjati kako napadate sestru. Ukoliko se desi da sanjate kako iz nekog razloga napadate sestru, onda je to znak da ćete se zbog nečega pokajati. Najverovatnije ćete nešto loše uraditi osobi koja to nije zaslužila od vas. Moguće je da ćete tu osobu optužiti za neke stvari koje nije uradila i nećete želeti da čujete njeno mišljenje. Međutim, posle ćete shvatiti da ste pogrešili i jako ćete se pokajati zbog toga što ste uradili. Verovatno ćete tu osobu zamoliti za oproštaj, ali biće kasno. Vaš odnos će se pokvariti, tako da ćete izgubiti nekoga ko vam je bio veliki prijatelj i ko vam je uvek pružao zaštitu. Zato, ako ste imali ovakav san, on može da vam posluži kao opomena da pazite šta pričate i šta radite u budućem periodu, kako ne biste izgubili osobu koju volite.

Sanjati kako vas napada sestra. Ako ste možda sanjali kako sestra napada vas, to može da znači da ste na neki način odbačeni od strane svoje porodice, odnosno da se osećate tako. Zbog toga nemate dovoljno samopouzdanja i osećate se jako nesigurno kada ste u nekom društvu. Zato se često pretvarate da ste hladni i da vas ništa ne zanima, jer vam ta hladnokrvnost služi kao odbrambeni mehanizam.

Sanjati kako mrzite svoju sestru. Ukoliko se desi da sanjate kako mrzite svoju sestru, onda taj san ukazuje na finansijske probleme koje ćete doživeti u bliskoj budućnosti. Takođe, ovaj san može da znači i to da ćete najverovatnije prekinuti odnos sa nekom osobom koja vam je bila veoma bliska, a to može biti vaš partner, prijatelj ili neka druga draga osoba.

Sanjati kako ispraćate sestru. Ukoliko ste sanjali kako ispraćate sestru negde, onda taj san simboliše neki nov početak koji je vezan za vas ili za neku vama dragu osobu. Moguće je da ćete se vi ili neka osoba koja vam je bliska venčati u skorije vreme. Osim toga, vrlo je moguće da ćete otići da živite u inostranstvo ili da će se neka vama bliska osoba odseliti tamo. Sve u svemu, bićete primorani da se naviknete na nove okolnosti i da se razdvojite od osobe koja vam je draga.

Sanjati kako vas sestra moli za pomoć. Ako ste sanjali kako vas sestra moli za pomoć, onda taj san znači da vas u skorije vreme očekuju neki problemi na poslovnom planu. Najverovatnije će se vaša karijera naći u krizi i doživećete veliki poslovni neuspeh.

Sanjati zabavu dobrodošlice za sestru. Ako ste sanjali kako priređujete zabavu dobrodošlice za vašu sestru koja dolazi iz inostranstva, onda je to dobar znak. Ovaj san najavljuje neke novčane dobitke koje možete očekivati u narednom periodu. Vaša finansijska situacija će se znatno popraviti i sve će vam ići od ruke.

Sanjati kako vam je sestra bolesna. Moguće je da sanjate i kako vam je sestra bolesna. U tom slučaju, najbolje bi bilo da pozovete svoju sestru jer je zaista moguće da joj nije dobro i da ima neke zdravstvene probleme. Savetujemo vam da je nazovete i da je posetite jer verovatno joj treba vaša pomoć i podrška.

Alternativno, san o bolesnoj sestri može da znači da ćete u skorije vreme imati neki problem koji će vas jako mučiti i rastužiti. Kao što možete videti, simbolika sna o bolesnoj sestri je uvek jako loša.

Sanjati kako vam je umrla sestra. Ako se desi da sanjate kako vam je umrla sestra, onda je to dobar znak. Ovaj san najavljuje neku radost i veselje u vašoj porodici. Najverovatnije će neka vama bliska osoba želeti da proslavi svoj uspeh i vi ćete joj pomoći da organizuje proslavu. Sve u svemu, pred vama je jako puno lepih momenata i veselja.

Sanjati kako vam neko ubija sestru. Ukoliko ste možda u snu videli kako vam neko ubija sestru, taj san ima lošu simboliku i može biti dosta traumatičan. Ovaj san najavljuje gubitke i nesreću koja vas može zadesiti u bliskoj budućnosti, tako da se savetuje da budete oprezni.

Sanjati kako plačete za sestrom. Ako ste možda sanjali kako plačete za sestrom, onda je to znak da vi imate prave prijatelje na koje uvek možete da se oslonite. Vi ste srećna osoba jer oko vas su osobe koje su u svakom momentu spremne da stanu iza vas i da vam pruže svoju pomoć i podršku.

Sanjati svoju sestru kao devojčicu. Ukoliko ste sanjali svoju sestru kao devojčicu, taj san ukazuje na moguće probleme koje možete imati sa svojom sestrom oko nasledstva. Ovaj san vam može poslužiti kao opomena da budete mudri i da se borite za svoja prava.

Sanjati kako imate sestru a nemate je u stvarnosti. Ukoliko ste sanjali kako imate sestru, a zapravo je nemate u stvarnom životu, onda taj san ukazuje na neke ženske kvalitete koje biste voleli da imate i koje pokušavate da prepoznate u svom sopstvenom biću. Ako ste imali ovakav san, važno je da analizirate šta ste sve u tom snu osećali i kako se vaša sestra u snu ponašala.

Sanjati da ste vi nečija sestra. Ukoliko ste sanjali kako ste vi nečija sestra, onda taj san znači da će vam u skorije vreme neko pokloniti nešto.

Sponzorisano:

loading...
Loading...