Sanovnik operacija – Šta znači sanjati operaciju?

Snovi u kojima ste vi ili neko vama blizak imali operaciju, nisu nimalo prijatni. Takav san obično označava neophodnost da se neki aspekt vašeg života, bilo da je predstavljen nekom osobom, situacijom ili problemom, mora odstraniti, zbog veoma lošeg uticaja koji ima na vas.

Možda je san i znak da postoje neke stvari ili osobe u vašem životu koje vam nisu više potrebne ili da prevazilazite neke emotivne prepreke u svom životu. Zato ovakav san može da označava velike promene u životu i vaše isceljenje, raskidanje sa prošlošću i situacijama i ljudima koji ne služe više vašem rastu i napretku.

Ako ste sanjali da se vi ili neko vama blizak operiše, takav san može biti znak vašeg otvaranja i potrebe za emocionalnim izlečenjem.

San je možda povezan sa trenutnim periodom promena u vašem životu i prekida sa prošlošću i stvarima koje vas unazađuju, iako to može biti težak i bolan proces za vas.

Operacija u snu može ukazivati i da ste možda previše okupirani svakodnevnim stvarima i obavezama, i da nemate vremena da se opustite i dozvolite da se dogode neke značajnije stvari i događaji u vašem životu.

San o operaciji san često može i da najavi bolest, nesreće ili razna neprijatna događanja u budućnosti, loše raspoloženje i stvari koje neće doneti ništa dobro u vaš život.

San može označavati i pritisak neke osobe na položaju da uradite nešto što smatrate da nije ispravno ili ne želite da uradite. San može biti i odraz uticaja neke osobe koja ima autoritet nad vama.

Operacija u snu može biti i posledica stvarnog iščekivanja da budete operisani ili brige za sopstveno zdravlje. Može biti i strah od samog postupka operacije.

Za tumačenje sna, bitan je i deo tela koji je bio operisan u snu. Ako ste sanjali operaciju na nekom posebnom delu tela, san može biti poruka podsvesti da je potrebno da se oslobodite nekih ideja ili osećanja koja nisu dobra za vas.

Preporuka je da svakako odete kod lekara na zdravstvenu proveru, kao i za sve snove koji imaju veze sa zdravljem, jer takvi snovi vrlo često mogu da imaju proročansko značenje, i biti poruka vaše podsvesti da nešto sa vama nije u redu i da se time trebate pozabaviti.

Tumačenje snova u kojima se javlja operacija – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vas operišu. Ako ste sanjali da se nalazite na operaciji, san je verovatno znak da nešto trebate da promenite u svom životu, možda i da promenite neke navike ili da nešto ostavite iza sebe.

San bi mogao da znači i da nešto trebate da odstranite iz svog života, a možda je i posledica osećaja da vam neki segmenti života, kao što su vaš životni stil ili stavovi, stalno prave probleme.

Operacija može ukazivati i da trebate da prihvatite promene koje dolaze u vaš život, jer će ih uskoro biti i verovatno neće sve biti prijatne za vas.

San može najaviti i stagnaciju u nekim oblastima vašeg života zbog tekućih problema koje imate.

(Za mlade žene). Ovakav san nije dobar znak i može najaviti ozbiljnu bolest koja vas može mnogo namučiti.

Sanjati da je operacija bila uspešna. Ako ste sanjali da ste operisani i da je operacija dobro prošla, san može biti znak da će se pojaviti neko u vašem životu ko će imati vrlo dobar uticaj na vas.

Sanjati da nekog operišete. San u kome ste nekog operisali, može označavati da se suočavate sa nekim ozbiljnim situacijama ili nekim potisnutim mislima.

Sanjati da gledate operaciju. Ako ste u snu gledali tok operacije, san može da označava neke probleme i opasnosti vezane za vaše poslovne partnere. Ovakav san može da označi produbljivanje odnosa sa nekim prijateljem koji je bolestan i da će vas ta situacija još više zbližiti.

Sanjati da se nalazite pored hirurga. Ovakav san ukazuje da biste trebali da povedete računa o svom zdravlju i uradite zdravstvene provere.

Sanjati da vam na operaciji odstranjaju neku izraslinu. Ako su vam u snu odstranili neku izraslinu, san može biti poruka da ćete se konačno izboriti sa nečim iz prošlosti, što vas je dosad sputavalo.

San može označavati i da ćete nekome nešto oprostiti.

Ovakav san može biti i opomena da povedete više računa o svom mentalnom zdravlju.

Može biti i znak da ćete uskoro naići na neke probleme koji ćete morati vrlo pažljivo da rešavate, sagledavajući sve moguće posledice i ishode.

Sanjati da se uspešno oporavljate nakon operacije. Ovakav san može najavljivati da vam uskoro može biti potrebna medicinska pomoć, nakon koje će vam se zdravlje i celokupno stanje organizma značajno poboljšati.

Sanjati da idete na plastičnu operaciju. San u kome ste išli na plastičnu operaciju, može da označava vaše pokušaje da povećate svoje samopouzdanje i da promenite svoj imidž.

San može biti i posledica vaših stvarnih planova da idete na plastičnu operaciju, ili već zakazanog termina za operaciju.

Sanjati da imate plastičnu operaciju lica (lifting lica). Ukoliko ste sanjali da vam se operiše lice, da biste se pomladili ili izvršili neku korekciju u cilju poboljšanja svog izgleda, san može biti znak da se menjate i postajete druga osoba. Možda san označava porast vašeg samopouzdanja i dobrog mišljenja o sebi.

Sanjati operaciju na srcu. Ako ste sanjali da operacija treba da se izvede na vašem srcu, san može biti odraz nekih emotivnih problema koji vas muče.

Sanjati da pokazujete nekome tragove od operacije. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje skorašnje unapređenje zbog ličnih zasluga i efikasnosti koju ste pokazali na poslu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...