Sanovnik zet – Šta znači sanjati zeta?

Uopšteno značenje snova o porodici često su sukobi i svađe sa nekim članom porodice. Takvi snovi mogu ukazivati na potrebu za ličnom zaštitom.

Snovi o zetu u tom smislu, mogu najavljivati neke velike probleme koje verovatno nećete moći sami da rešite, već će vam trebati nečija pomoć za to. Uglavnom su snovi o zetu negativnog značenja, i označavaju neke probleme na poslu i u privatnom životu.

San u kome ste sanjali zeta može biti i proročanskog karaktera i najavljivati buduće venčanje vaše ćerke. Ako je san sanjala žena, on može ukazivati na srećan i dugovečan brak. Za muškarca koji je sanjao zeta san najverovatnije nema dobro značenje, i može označavati probleme u braku.

San o zetu može biti najava svađe sa nekim u stvarnom životu i to vrlo uskoro.

San o zetu može biti upozorenje da vodite računa o svom poslu i svojim interesima, kao i da ne trošite uludo svoj novac. San može ukazivati i na mogućnost nekog velikog troška koji će vas finansijski ugroziti, pa bi bilo mudro da povedete računa o svojim finansijama i pokušate što više da uštedite.

Suprotno od generalnog shvatanja snova o zetovima koji uglavnom imaju negativnu konotaciju, zet u snu može biti i dobar znak i najavljivati uspeh u emotivnim i porodičnim odnosima, neke prijatne susrete, mir i smirenost. Može najavljivati i neku vezu koja će biti vrlo korisna i za vas i za drugu osobu.

Takav san prosto može biti odraz čestog susretanja sa zetom u stvarnom životu, pa se on javlja kao i drugi članovi vaše porodice i u vašim snovima.

Tumačenje snova u kojima se javlja zet – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli svog zeta. Ako ste sanjali svog zeta, takav san može imati različita značenja, ali uglavnom najavljuje stres i probleme.

S jedne strane, san može označavati da ćete imati neki poslovni uspeh i napredak.

S druge strane, ovaj san češće označava poslovne i finansijske probleme, kao i porodične probleme. Moguće je čak i da će vas degradirati ili da čak ostanete bez posla, a moguće je i da će vam se finansijska situacija mnogo pogoršati.

San takođe može da ukazuje na probleme i sukobe sa partnerom.

Mogući su i problemi i nedoumice oko nekih odluka koje morate da donesete, pa ćete možda morati da tražite pomoć i savet neke bliske osobe.

Sanjati da ste nečiji zet. San u kome ste vi bili zet nekome verovatno nema dobro značenje. Uglavnom je simbolika ovog sna propuštanje nekih dobrih prilika, pa čak i prilika da se izvučete iz nekih problema i neprijatnih situacija. Ovaj san može vam biti opomena da budete oprezniji i vodite više računa o onome što se dešava oko vas i o prilikama koje vam se nude.

Sanjati zeta koji traži pomoć. Ako vas je u snu zet zamolio za neku pomoć, takav san može označavati da vaša deca u stvarnom životu možda nemaju dovoljno vremena za vas zbog svog preopterećenog načina života.

Sanjati da pozdravljate zeta. Ako ste u snu pozdravljali svog zeta, takav san može da označava da se nešto što mnogo želite ipak neće ostvariti. Možda će tome doprineti nezainteresovanost ljudi koji su uključeni u realizaciju.

Sanjati da pijete sa zetom. Ako ste u snu pili sa svojim zetom, taj san može označavati da zamerate svojoj deci što vam ne ukazuju poštovanje. Moguće je da vas deca u potpunosti ignorišu, bez obzira na vaše pokušaje da budete u kontaktu sa njima. Nakon ovog sna bitno je da se zapitate šta je to što je izazvalo takvo njihovo ponašanje, i da li je to nešto što ste sami izazvali. Takođe je bitno i da razmislite šta je to što možete da uradite da izgladite situaciju i ponovo uspostavite odnos sa svojom decom.

Sanjati neprijatnog i nekulturnog zeta. Ako ste sanjali zeta koji se nekulturno i grubo ponašao, takav san može da označava da ćete uskoro iznenadno dobiti neke nove uzbudljive mogućnosti.

Sanjati da ste zamenili svog sina zetom. Ako ste sanjali da je vaš zet u snu vaš sin, takav san nije dobar znak i nosi negativnu asocijaciju u vezi nekog ko vam je blizak, možda neki bliži član porodice ili partner. Te osobe mogu početi da se čudno ponašaju. Njihovo ponašanje vas može mnogo uznemiriti i iznenaditi, kao i razočarati i izazvati sramotu na neki način. Celokupna situacija može negativno uticati na vaš odnos sa tim osobama i budući kontakt sa njima, pa čak i napraviti nepremostivi jaz među vama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...