Sanovnik reka – Šta znači sanjati reku?

San u kome ste videli mirnu i bistru reku, uglavnom je dobar znak i verovatno označava da idete niz tok i dozvoljavate svom životu da se odvija bez posebnog usmeravanja. Možda bi samo trebalo da zauzmete odlučniji stav i pravac u životu.

U dobrom kontekstu, reka može da odražava vaše sposobnosti da iskorištavate prilike ili isprobavate nove stvari. Može označavati životne radosti i koriščenje važnih prilika.

San o reci može predstavljati i negativne situacije ili nesigurnosti u vašem životu, koje su privremene.

Možda se suočavate sa nekim preprekama, nepoznatim situacijama ili promenama koje ne želite, ali koje su neophodne radi neometanog toka vašeg života. San može označavati i privremeno loše raspoloženje ili sukobe. Može označavatu i kratkotrajni period velikih obaveza.

Reka može simbolizovati i uživanja, napredak i plodnost.

Tumačenje snova u kojima se javlja reka – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati mirnu reku. San u kome ste gledali mirnu i bistru reku najčešće označava dobar period ispunjen zadovoljstvom. Možda će se pojaviti neke nove prilike za povećanje materijalne situacije, bez obzira što možda trenutno imate i više nego što vam je dovoljno.

Sanjati široku reku. Ako ste u snu videli reku koja je velika i široka, san može biti odraz seksualnih fantazija koje imate, ali se plašite ili vas je sramota da ih saopštite svom partneru.

Sanjati prljavu reku. Prljava reka u vašem snu može označavati vaše emocije u vezi nekog privremenog problema ili prepreka. Možda osećate da privremeno morate da se suočite sa izuzetno neprijatnim problemom. Ovakav san je verovatno znak privremenog suočavanja sa nekom ružnom situacijom.

Sanjati zagađenu reku. Ako ste sanjali reku koja je zagađena, san može ukazivati da se osećate umorno i iscrpljeno. Ovakav san može ukazivati i da se razboljevate.

Sanjati zaleđenu reku. Ako ste sanjali zaleđenu reku, taj san može označavati prekid interesovanja za iskorištavanjem povoljnih prilika u životu. Možda ste se izolovali od društva i sebi dozvolili da se osećate staro i neprivlačno.

Sanjati da prelazite reku. Ako ste u snu prelazili preko reke, takav san može da označava neke prepreke koje morate da prevaziđete da bi ste ostvarili ili se makar približili ostvarenju nekog cilja.

San može da najavljuje i novu fazu u vašem životu, ili da ste u prelaznoj fazi pre konačne realizacije nekog svog cilja.

Ako je reka bila mutna, san može da označava da ste u nekim previranjima.

San može predstavljati i neke prepreke ili nesigurnosti, teškoće koje morate da prevaziđete, neprijatne situacije, koje su srećom privremene.

Sanjati da plivate u reci. Ako ste u snu plivali u reci, takav san može ukazivati da ste mnogo zaljubljeni u nekoga ili ga toliko obožavate da ne možete da mislite ni na šta drugo. Možda zbog opsednutosti tom osobom ne stižete da obavite svoje osnovne obaveze. San vam može biti upozorenje da se malo trgnete i razmislite koji su vam prioriteti u životu.

Sanjati da se kupate u reci. Ako ste sanjali da se kupate u reci takav san može označavati pročišćenje.

Sanjati da plovite niz reku na brodu. Ako ste sanjali da brodom plovite niz reku, san može da označava neke privremene neprijatnosti. Način na koji se spuštate niz reku u snu može vam pokazati koliko se dobro snalazite sa preprekama na koje nailazite.

Sanjati da stojite na obali reke. Ako ste u snu stajali na obali reke, taj san može najavljivati mogućnost odlaska u neku daleku zemlju.

Sanjati da ulazite u reku. Ako ste sanjali da ulazite u reku, takav san može najavljivati neki novi početak. Možda će doći do nekog neočekivanog zaokreta u vašem životu koji niste mogli ni da zamislite.

Sanjati da se davite u reci. San u kome ste se davili u reci može da označava dobre stvari u vašem životu. Možda su se dogodile neke situacije koje će dovesti do dobrih rezultata. To vas može obradovati i skroz promeniti vaš život nabolje.

Sanjati mutnu vodu u reci. Ovakav san može da ima loše značenje i da najavljuje negativnost koja dolazi u vaš život. Može se dogoditi da se sukobljavate sa ljudima koji su vam bliski.

Sanjati isušeno rečno korito. San u kome ste videli isušenu reku može najavljivati neku nesreću i patnju, što vas može mnogo uznemiriti i uzdrmati vaš život.

Sanjati da nešto perete u reci. Ako ste sanjali da nešto perete u reci, takav san može biti dobar znak. Može ukazivati da ćete uspostaviti kontrolu nad svojim životom i organizovati ga onako kako želite.

Sanjati toplu rečnu vodu. Ako ste u snu držali noge u prijatnoj rečnoj vodi dok su vas talasi zapljuskivali, takav san verovatno najavljuje dobar period u vašem životu. San može značiti i da ćete doživeti prijatne trenutke od ljudi iz svoje najbliže okoline.

Sanjati leševe koji plutaju rekom. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak i može najavljivati nesreću i loš period.

Sanjati da upadate u reku. Ako ste u snu upali u reku i struja vas je nosila, takav san može biti važan znak i biti najava da ćete dobiti neke bitne vesti koje mogu biti od velikog značaja za vaš život.

Sanjati reku koja plavi obalu. Ovakav san može označavati vaše emocije o nekom privremenom problemu, koji se vremenom uvećava. Može se dogoditi da se neki privremeni izazov pokaže mnogo komplikovaniji nego što ste pretpostavljali.

Sanjati reku koja besni i preliva se preko obale. Ovakav san može da ukazuje da se osećate kao da nemate kontrolu nad svojim životom. Možda ste emotivno uznemireni. San bi mogao i da označava vašu spremnost da se suočite sa izazovima i preokretima u životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...