Sanovnik burma – Šta znači sanjati burmu?

Burma je simbol posvećivanja, vezivanja, braka.

Burma može biti I simbol potpunosti i večne ljubavi, ukoliko ste je videli u snu koji je bio vezan za venčanje. San o burmi može označavati i odnose i kontakt sa porodicom ili nekim ko vam je blizak.

Zlatna burma u snu može najaviti novac i bogatstvo za vašu porodicu. 

Tumačenje snova u kojima se javlja burma – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nosite burmu. Za ljude koji su u braku, ovakav san može da označava kraj nekih problema u porodici. Za ljude koji nisu u braku, ali su u vezi, taj san može da označava prelazak emotivne veze na novi nivo i mogućnost braka uskoro, ili možda i dobijanje vesti da će se neki prijatelj uskoro venčati. Za ljude koji nisu ni u braku ni u vezi, ovaj san može da označava dobijanje većeg poverenja na poslu i veći uspeh i odgovornosti.

Ovakav san može da značava i da ćete za kratko vreme da ostvarite svoje želje i biti uspešni u poslu.

Sanjati burmu na svom prstu. Ovakav san može da označava vašu posvećenost emotivnoj vezi ili nekom novom poslu.

Može označavati i odanost svojim uverenjima i idejama.

Sanjati da neko nosi burmu. San u kome ste nekog gledali da nosi burmu, može da označava da ćete biti ponosni na nekog člana svoje porodice zbog njegovih uspeha u poslu ili obrazovanju.

Sanjati da skidate burmu. Ako ste sanjali da nosite burmu koju ste u snu i skinuli, takav san može najaviti neko dugačko putovanje na koje ćete otići sa još jednom osobom i tamo možda upoznati neke nove ljude.

San može da označava i da ostavljate prošlost iza sebe, kako bi napravili mesto za nova iskustva.

Sanjati da izgubljenu burmu. San u kome ste shvatili da ste izgubili burmu, može da ukazuje na neke probleme ili nerazjašnjene situacije u vašem braku. Možda vam brak nije više prioritet i vi se usmeravate na neke druge sfere života. Ako ste u snu na kraju našli burmu, taj san može da označava da se ipak sećate i dobrih vremena u vašem narušenom braku.

Ovakav san može najavljivati i da ćete osećati sramotu i krivicu zbog nečega što ste verovatno sami skrivili.

Moguće je i da san najavljuje da trenutno prolazite kroz težak period u svom životu, možda zbog loše finansijske situacije i nedostatka novca.

Sanjati da ste izgubili burmu. Za tumačenje ovog sna bitan je vaš osećaj u snu. Da li vas je brinulo što burma puno košta ili što je simbol vaše zajednice sa suprugom? Ovakav san može da najavi gubitak nečega što vam je bitno, bez obzira da li se radi o nečemu što je materijalne ili emotivne prirode.

San u kome ste izgubili burmu mogao bi vam biti i upozorenje da će nešto neprijatno i opasno da se dogodi. Možda će vaš odnos sa nekim biti u iskušenju.

Sanjati da ste našli tuđu izgubljenu burmu. Ovakav san može da označava nalaženje tuđeg izgubljenog novca ili nekih dragocenosti koje je neko ispustio. Ovakav san može da najavljuje i troškove zbog nekih preuređenja u kući.

Sanjati da ste ispustili burmu. San u kome ste ispustili burmu na pod ili zemlju, može da bude loš znak i da najavi prekid veze.

Takođe može označavati sukobe u porodici, ali i mogućnost da vas supružnik ili partner vara.

Sanjati da ste ispustili i podigli burmu. San u kome ste ispustili i odmah podigli burmu, može da označava prijatne susrete nakon kraće svađe sa ljudima koji su vam bliski.

Sanjati svetlucavu burmu. Ako ste sanjali da gledate u novu i sjajnu burmu, takav san može označavati blagostanje u vašoj trenutnoj vezi. To je vrlo dobar znak koji verovatno najavljuje trajnost te veze i mnogo sreće koje ćete oboje doživeti.

Sanjati burme na tuđim rukama. San u kome ste primećivali tuđe burme, može da označi mogućnost uplitanja u neki flert bez obaveza, i kratkog veka.

Sanjati da vam je neko ukrao burmu. San u kome vam je neko ukrao burmu nije dobar znak i može da označava probleme u vašoj vezi. Možda će to biti treća osoba koja će pokušati da zavede vašeg supružnika ili da vam lažima napravi probleme u vezi. Savet je da više komunicirate sa suprugom i sprečite nastanak ovakvih situacija.

Sanjati da se burma slomila. San o slomljenoj burmi može da ukazuje na razočarenja i stresan period. Možda će vas neko blizak razočarati, i to član porodice ili neko na poslu u koga imate poverenja.

Sanjati da kupujete burmu. Ako ste u snu kupovali burmu, takav san može najavljivati novi posao i novac koji ćete na njemu zaraditi.

Ovakav san može odražavati i vašu spremnost da se posvetite svojoj vezi.

Sanjati da merite prste za veličinu burme. San u kome ste merili debljinu prsta da bi odredili veličinu burme koju ćete da kupite, može označavati da trebate da slušate savete ljudi koji su vam bliski.

Sanjati da vam je burma koju ste kupili prevelika. Ako ste sanjali da vam je burma prevelika za prst, taj san može da označava dobar uticaj koji vaša porodica ima na vas. Možda vam se pridaje važnost u porodičnim krugovima, ali vi još uvek niste dorasli toj ulozi.

Sanjati da vam je burma premala. Ako ste sanjali da vam je burma suviše mala, takav san može da označava da je vreme da se malo odmorite i uživate u provođenju vremena sa bliskim ljudima.

Moguće je da ste previše ozbiljni i previše ozbiljno doživljavate život, a takvo vaše ponašanje smeta vašoj okolini.

Sanjati da gledate nečiju burmu. Ako ste sanjali da ne možete da skinete pogled sa nečije burme, takav san može da znači da ste vrlo ponosna osoba.

Sponzorisano:

loading...
Loading...