Sanovnik metla – Šta znači sanjati metlu?

Metla je stredstvo za čišćenje, pa zato u snu može označavati potrebu za čišćenjem nečega u životu, kao na primer, loših navika.

Metla u snu uglavnom je dobar znak i može označavati veliku sreću koja vas uskoro očekuje. Metla je takođe simbol zadovoljstva i eliminisanja loših uticaja.

Metla u snu može da označava i vašu sposobnost da potisnete ili ćušnete sa strane neke važne probleme, nesigurnosti i strahove.

San može značiti i da čistite ono što vam više nije potrebno. Možda označava da znate da ostavite dobar utisak kad je to potrebno.

Metla u negativnom smislu može značiti da namerno ignorišete neke savete zato što vam se ne dopadaju. Možda namerno ignorišete činjenice koje vam se ne dopadaju. Moguće je da imate tvrdoglav pristup i da se ne bavite stvarima koje vas ne zanimaju.

Možda ignorišete probleme, a možda odgurujete ljude od sebe zato što vam govore istinu što vama ne prija. Moguće je da krijete istinu jer vam ne odgovara. San može označavati i sklonosti da potisnete svoje emocije da bi se nekome prilagodili.

San o metli može označavati i brz napredak i poboljšanje finansijske situacije. To je može biti vrlo dobar znak koji najavljuje nove početke na poslovnom planu.

San može najavljivati i poboljšanje neke situacije koja je do skoro bila vrlo problematična.

Nekad se metla smatra upozorenjem na neiskrene prijatelje koji vam ne misle dobro. Metla u snu može biti i najava neprijatne posete uskoro. Može najavljivati i svađe u kući. Nekad metla može označavati pomirenje sa nekim.

Tumačenje snova u kojima se javlja metla – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli metlu. Ako ste videli metlu u snu, taj san može da označava da ćete nekog ogovarati ili da će neko vas ogovarati.

San može da ukazuje i da će vam možda biti mnogo dosadno u nekoj situaciji uskoro.

Sanjati da čistite pod metlom. Ako ste sanjali da metlom čistite podove, takav san može da vam ukazuje da biste trebali da donesete neke odluke vezane za neke bitne oblasti svog života.

Taj san može da ukazuje i na prevazilaženje nekih prepreka vrlo uskoro.

Ovakav san može ukazivati i da ćete se uskoro osloboditi ljudi koji vas uznemiravaju i dosađuju vam.

San može označavati i da trenutno nemate nikakvih problema u životu.

Sanjati da koristite novu metlu. Ako ste u snu koristili novu metlu, taj san može da vam ukazuje da biste bili mnogo srećniji kad biste kontrolisali svoje ponašanje.

Nova i moderna metla u snu može da označava i nova ljubavna iskustva.

Ovakav san može da označava i da imate prijatelje na koje ne možete da se oslonite, ali može označavati i probleme u braku.

Sanjati staru metlu. Ako ste u snu videli staru metlu, taj san verovatno nije dobar znak i može ukazivati da ćete doživeti neke gubitke u poslu.

S druge strane, ovakav san može i da označava da ćete uskoro sresti neke prijatelje koje niste videli dugo vremena i provesti prijatne trenutke sa njima, što će vas mnogo obradovati.

Sanjati drvenu metlu. Ako ste sanjali metlu napravljenu od drveta, takav san može da označava da ćete imati neke probleme na poslu.

Sanjati polomljenu metlu. Ako ste u snu videli polomljenu metlu, takav san može vam ukazivati da se loše ponašate prema ljudima i da ih ne poštujete, i skretati vam pažnju da povedete računa o svom ponašanju.

Takav san može da označava i preopterećenost teškoćama i brigama.

San o polomljenoj metli može da najavljuje i da ćete uskoro doživeti neku veliku tugu i žaljenje zbog nečega.

Sanjati metlu koja se koristi za čiščenje dvorišta. Ako ste sanjali ovakav san, on vam može ukazivati da prestanete da se fokusirate na nebitne stvari, i usmerite se na ono što je bitno za vas.

Sanjati da letite na metli. Ako ste u snu leteli na metli, takav san može da ukazuje na napredak, i uglavnom je dobar znak. Napredak se može se odnositi na posao, ali i na vaš dom i poboljšanje životnih uslova.

Sanjati da metlom čistite ulicu. Ako ste metlom čistili ulicu u snu, takav san verovatno označava da ćete osećati prezir prema nekome uskoro.

Sanjati da jurite miša metlom. Ako ste sanjali da isterujete miša iz kuće metlom, takav san može da označava da ste nezadovoljni svojom trenutnom životnom situacijom.

San može da ukazuje i da neki vaši postupci mogu da ugroze vašu reputaciju i da vam neće biti lako da je povratite nakon toga.

Sponzorisano:

loading...
Loading...