Sanovnik bubuljice – Šta znači sanjati bubuljice?

Većina snova u kojima se javljaju problemi sa kožom, vezana je za oblast samopoštovanja, ličnog izgleda i imidža. Tako je i san u kome ste imali bubuljice najverovatnije povezan sa vašim ličnim imidžom i osećajem samopoštovanja.

San o bubuljicama može da odražava i stvarne probleme sa bubuljicama koje imate. Može biti i odraz podsećanja na probleme sa bubuljicama koje ste imali u mladosti, ali i na taj period vašeg života.

Tumačenje snova u kojima se javljaju bubuljice – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati bubuljice uopšte. Bubuljice u vašem snu mogu označavati vašu brigu oko nebitnih stvari. San o bubuljicama može ukazivati i da ćete se osloboditi problema i suočiti sa svojim strahovima.

Sanjati da imate bubuljice. San u kome ste imali bubuljice najčešće je vezan za osećaj samopoštovanje i može da ukazuje da se osećate čudno ili neadekvatno u nekoj situaciji ili vezi.

Sanjati da vam izlaze bubuljice. Ako ste sanjali bubuljice koje vam izlaze po licu, takav san može vam ukazivati da neke negativne emocije trebate da izrazite ili prihvatite. Možda se radi o emocijama koje potiskujete, a koje mogu iznenada da eksplodiraju.

Sanjati bubuljice koje iznenada izlaze po vašem licu. Ovakav san može da ukazuje da ste trenutno u periodu u kome niste zadovoljni sobom ili niste sigurni u sebe. Možda niste sigurni u svoj izgled. To nezadovoljstvo je možda posledica neke nove sredine u kojoj ste se našli, kao što su novi posao ili škola, pa se još uvek osećate neprijatno i neprilagođeno.

Sanjati da vam je lice prekriveno bubuljicama. Ako ste sanjali da vam je lice prepuno bubuljica, takav san je uglavnom dobar znak. Može da ukazuje da ćete početi da dobijate šanse, možda započeti novu vezu koja će biti vrlo dobra, vratiti svoje dugove i čak početi da štedite novac.

S druge strane, takav san može da ukazuje da se ne osećate dobro u nekoj situaciji ili vezi. Možda previše brinete kako drugi gledaju na vas.

Sanjati da primećujete bubuljice na drugima. Ako ste sanjali tuđe probleme sa bubuljicama, možda je taj san odraz vaših pokušaja da pronađete na tim osobama nešto što vam se ne dopada. San je možda i znak da se previše oslanjate na svoj spoljni izgled.

Sanjati da cedite bubuljice. San u kome ste cedili bubuljice, može da ukazuje da je potrebno da izrazite svoje negativne emocije ili se suočite sa njima. Možda ste počeli da shvatate svoje čudne emocije i trudite se da se ponašate što bolje. Ako je krv izašla iz bubuljice dok ste je cedili, takav san može da ukazuje na razočarenja i emotivni bol. Možda vam je bolno da se suočite sa sobom i sa slikom koju drugi imaju o vama.

Ovakav san može značiti i da ćete objaviti vezu koju skrivate od prijatelja. Ako niste u vezi, san možda znači da ćete prihvatiti bračnu ponudu ili ćete nekome ponuditi brak. Možda san znači i da ćete saznati neko iznenađenje koje vaša porodica krije od vas, a mnogo ćete se obradovati kada ga budete saznali.

Sanjati jednu veliku bubuljicu na čelu. Ovakav san može ukazivati da je neko ko vam je blizak bolestan.

Sanjati ogromnu bubuljicu. Ako ste sanjali da imate ogromnu bubuljicu na licu, takav san može da ukazuje da se previše obazirete na svoje greške. Ako vas je bubuljica još i bolela u snu, takav san možda ukazuje da vam je neprijatno to saznanje o sebi. Možda bi trebalo da naučite da sebe prihvatate onakvima kakvi zaista jeste.

Sanjati nekoliko bubuljica na licu. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati da će se vaša očekivanja ostvariti i da ćete postaviti sebi još veće ciljeve.

Sanjati bubuljicu negde na svom telu. San u kome ste videli bubuljicu na svomtelu, može da označi da ćete doživeti neki bol ili bolest u delu tela gde se pojavila bubuljica, koji će brzo nestati.

Sanjati čoveka sa bubuljicom. Ako ste sanjali da neko ima bubuljicu na licu, takav san možda ukazuje da vas neko iz vašeg okruženja koristi, pre svega vašu moć i snagu.

Sanjati da krv izlazi iz bubuljice. Ako ste u snu videli krv koja izlazi iz bubuljice, takav san može da ukazuje da ćete naći rešenje za situaciju za koju ste smatrali da je bezizlazna.

Sanjati da gnoj izlazi iz bubuljice. Ako vam je u snu iz bubuljice izlazio gnoj, takav san može da ukazuje da će vaši problemi nestati, a nesporazumi se razrešiti.

Sanjati da čupate bubuljice. Ako ste sanjali da čupate bubuljice i da vas to boli, san može da označava da trebate da se suočite sa neprijateljima kako biste ih pobedili. Ako vas nije bolelo dok ste to radili, san može da označava da imate tajnog neprijatelja koga vi tako ne doživljavate, ali ta osoba gaji neprijateljska osećanja prema vama.

Sanjati da sečete bubuljicu nožem ili nečim oštrim. Ovakav san može da označava da ćete se, iz ličnog interesa, nepravedno poneti prema nekom svom prijatelju.

Sanjati bubuljicu na polnom organu. Ako ste sanjali da imate bubuljicu na svom polnom organu, takav san može biti znak da se previše luksuzirate, pa vam čak i prijatelji zavide na imovini.

Sponzorisano:

loading...
Loading...