Sanovnik penjati se – Šta znači sanjati da se penješ?

Snovi u kojima ste se penjali negde, na neko brdo ili planinu, verovatno odražavaju neke prepreke koje pokušavate da prevaziđete.

Ako ste u snu stigli do vrha, takav san verovatno označava uspeh. Ako ste odustali pre nego što ste stigli tamo, san može da označava da nećete uspeti u nečemu.

Za tumačenje sna bitan je i osećaj koji ste imali. Ako ste bili srećni što se penjete u snu, takav san ukazuje da se krećete ka uspehu i ostvarenju svojih ciljeva.

Tumačenje snova u kojima se javlja penjanje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se penjete na drvo. Ako ste se u snu penjali na neko drvo, takav san može da ukazuje na brz napredak u karijeri ili unapređenje.

Sanjati da se penjete na drvo u šumi. Ako ste se  u snu penjali na drvo koje se nalazi u šumi, takav san je često znak da ste vrlo ambiciozni. To je dobar znak koji ukazuje na vaše sklonosti da izdržite sve da bi sebi obezbedili bolju poziciju ili napredovali. To se odnosi i na vaš privatan život, i označava da radite sve da bi porodici i sebi obezbedili lep život.

Sanjati da se penjete na rascvetalo drvo. Ako ste sanjali ovakav san, on je verovatno znak velikog dobitka u vašem domu.

Sanjati da se penjete stepenicama koje vode u nebo. Ovakav san je vrlo dobar znak i označava napredovanje i poboljšanje vašeg statusa u društvu. Takođe ukazuje i na porast moći i autoriteta. San može da ukazuje i da ono što dobijete neće biti ono što ste očekivali, iako ste lako došli do toga.

Sanjati da se penjete na brdo. Ako ste se penjali uz brdo, takav san može da ukazuje na neki neočekivani izazov koji se može pojaviti u vašem životu. Možda ste potcenili neke probleme i shvatili da će biti teško da ih rešite.

Ako ste se penjali sa teškoćom, takav san ukazuje da imate još mnogo do uspeha.

Ako se još neko penjao sa vama, takav san ukazuje da će vam neko pomoći ili odmoći na putu.

Sanjati da se penjete na planinu. Ako ste se u snu penjali na planinu, takav san uglavnom označava snagu i istrajnost, kao i da se polako krećete ka vrhu. Koliko brzo ćete stići, zavisi od napora koji ste imali u snu dok ste se penjali.

Ako u snu niste stigli na vrh, možda san ukazuje da ima stvari koje vas sprečavaju da napredujete.

Ako ste bili uznemireni dok ste se penjali, san možda ukazuje da se možda krećete ka ostvarenju pogrešnih ciljeva.

Sanjati da se penjete na planinu (za bolesne osobe). Ovakav san je vrlo dobar znak i često najavljuje skorašnje ozdravljenje. Ako ste imali problema da se popnete, oporavak može biti duži.

Sanjati da se penjete uz merdevine. Ako ste se u snu penjali uz merdevine, takav san je uglavnom dobar znak i može da najavljuje predstojeći uspeh.

Nekada takav san može da ukazuje na unapređenje društvenog statusa ili unapređenje na poslu.

Ako ste se popeli do vrha, san ukazuje na uspeh u bilo čemu što trenutno radite.

Sanjati da se penjete uz stepenice. Ako ste se u snu penjali uz stepenice, takav san može da ima slično značenje kao i penjanje uz merdevine. Strme merdevine mogu da označavaju težak put do cilja.

Ako ste se samouvereno penjali, san može da označava da se sigurno krećete ka uspehu, a ako ste se plašili, možda san ukazuje da se plašite nepoznatog.

Sanjati da se penjete preko nekog zida. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da imate neke prepreke na putu do uspeha, ali i da je ostalo još samo nekoliko da bi ste stigli do cilja.

Sanjati da ne možete da se penjete. Ako ste sanjali da se osećate ukočeno i ne možete da se popnete negde, takav san možda označava da se osećate sputano i da stagnirate.

Sponzorisano:

loading...
Loading...