Sanovnik brod – Šta znači sanjati brod?

Snovi o brodovima uglavom su znak optimizma i dobrih ishoda. Kao i ostala prevozna sredstva, i brodovi mogu označavati faze promena u vašem životu.

Ako je neka osoba bila sa vama na brodu, san može označavati da imate vrlo blizak odnos sa tom osobom.

Brod može označavati vaše emocije. Stanje u kome je brod bio u snu može da označava stanje vaših emocija.

San može označavati i vašu sposobnost da se suočite sa negativnim situacijama ili emocijama. Može označavati i uspešno prevazilaženje problema.

U negativnom smislu, takav san može označavati vaše osećanje straha zbog neizvesnosti i nesigurnosti koja je trenutno prisutna u vašem životu. Možda su vas savladali problemi, ili mislite da ne možete lako da ih rešite.

Brod u snu često najavljuje neke promene, a može označavati situaciju ili vezu u kojoj se nalazite.

Obzirom da ako ste na brodu, ne možete lako da dođete do kopna, san u kome ste na brodu može da označava neka ograničenja ili obaveze koje imate, a kojih ne možete lako da se oslobodite. To je često situacija sa poslom ili bliskim vezama.

Tumačenje snova u kojima se javlja brod – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli brod. San u kome ste videli brod može biti dobar znak i ukazivati na početak nove romantične veze, koja može započeti i kao seksualna afera.

Sanjati da se nalazite na brodu. Ovakav san može da ukazuje na vašu sposobnost da izrazite svoje emocije. Za tumačenje sna bitno je stanje vode, pre svega da li je bila uzburkana, bistra ili mutna i sl. Takav san može ukazivati na spremnost za suočavanje sa nesvesnim delovima ličnosti.

San može biti i poruka da ne izazivate sudbinu nekim svojim postupcima.

Sanjati da plovite brodom. Ako ste sanjali plovidbu brodom, takav san može da označava vašu prirodu. Možda vam brzo dosadi emotivni partner sa kojim ste i počnete da ga varate ili razvijete emocije prema nekom drugom. To vaše ponašanje može ugrožavati vaše veze, pa na kraju nećete moći da imate dugoročnu i uspešnu vezu.

Sanjati brod na otvorenom moru. Ako ste u snu bili na otvorenom moru, taj san možda ukazuje na neke završetke. Možda se označava gubitak priateljstva koji se dogodio ili će se dogoditi.

Sanjati brod koji tone. Ako ste sanjali brod koji polako tone u vodu, takav san može biti znak da su vas preplavile negativne emocije i to previše.

San može da označava završetak nečeg bitnog u vašem životu, moguće neke bitne emotivne veze, partnerstva ili projekta. Ovaj san može vam biti opomena, ukoliko želite da ih spasete.

Sanjati da ste propustili brod. Ovakav san može da označava vaša osećanja zbog neke propuštene prilike da na lak način izađete iz nekih problema. Možda ste propustili šansu da vam neko pomogne da rešite svoje probleme, i sad ste možda pod stresom što morate da se suočite sa nekom situacijom sami.

San u kome ste propustili da se popnete na brod može da označava i propuštene prilike. Možda ne pridajete važnost nekim događajima, što ne bi trebalo da činite.

Sanjati da talas udara u vaš brod i upadate u vodu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da dozvoljavate emocijama da vas vode, a možda i da se ponašate nerazumno.

Sanjati da se spremate da skočite sa broda u vodu. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da se sremate da se suočite sa nekim svojim problemima i neprijatnim emocijama.

Sanjati da se borite sa vodenim tokom na brodu. Ako ste se u snu brodom kretali u pravcu vodene struje, taj san može da označava predstojeće teškoće. Možda vam sledi napet period, kad ćete morati da se izborite sa nekom izazovnom situacijom, što može dovesti do velikog stresa i iscrpljivanja, i na taj način pojačati vaše postojeće probleme.

Sanjati ostatke broda. Ako ste u snu videli ostatke broda ili se penjali na njih, takav san nije dobar znak. Možda ste trenutno angažovani na nekim projektima ili ostvarujete neke svoje ciljeve, ali se može dogoditi da podbacite u njihovoj realizaciji. Taj neuspeh može biti posledica vaše egoistične prirode i ponašanja.

Sanjati da ste na krstarenju. Ako ste u snu videli sebe na krstarenju, takav san može da označava vašu želju za vezom ili kontaktom sa drugim ljudima. Možda san znači da bežite malo od svoje svakodnevice.

Sanjati da ste zaboravili torbu na brodu. Ovakav san može označavati gubitak samopouzdanja. To se može desiti nakon prestanka posla, odlaska dece iz kuće i sl.

Sanjati usidren brod. Ovakav san verovatno označava sigurnost i stabilne veze.

Sanjati nasukan brod. Ovakav san može označavati situaciju koja je uglavnom nepromenjena. Može označavati i neki projekat koji ne može da se nastavi ili je zapeo negde. Ako ste uspeli da vratite brod u vodu, san ukazuje da ćete uspeti da prevaziđete te situacije.

Sanjati brod bez vesala. Ovakav san verovatno označava vašu nespremnost da se snađete u situaciji u kojoj se nalazite. Može označavati gubitak motivacije i prepuštenost okolnostima da upravljaju vašim životom.

San može značiti i nedostatak inicijative i neodlučnost.

Sanjati da silazite sa broda. San u kome ste silazili sa broda, može da označava kraj neke faze u vašem životu. To može biti završetak nekog posla, završetak braka ili veze, perioda majčinstva.

Ako ste sami silazili sa broda, san može da označava vašu usamljenost ili nezavisnost.

Možda san najavljuje da ćete ući u neke nove situacije ili dobiti neke nove mogućnosti. To može biti i početak nove veze.

Sanjati da padate sa broda. Ako ste sanjali da padate sa broda u vodu, takav san može biti upozorenje. Možda bi trebalo da budete oprezni u narednom periodu, jer se može dogoditi nešto neočekivano loše, što će možda uticati na vas da se osećate odbačeno i napušteno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...