Sanovnik bombone – Šta znači sanjati bombone?

San o bombonama i uopšte o slatkišima, najčešče je dobar znak i najverovatnije označava da je sve dobro u vašem životu i da ste trenutno njime zadovoljni.

Bombone u snu mogu simbolično predstavljati vašu senzualnost, ali i zabranjena zadovoljstva. San o bombonama može ukazivati da ste se do skora lišavali nečega u čemu inače uživate, a može se odnositi i na nekog posebnog u vašem životu. Možda je san odraz vaših neuzvraćenih osećanja prema nekome. Možda taj san ukazuje da vam nedostaju zadovoljstva i uživanje u životu uopšte.

Bombone u snu mogu označavati i posebne stvari i sreću u vašem životu.

Možda znače i da jedete previše slatkiša ili gubite mnogo vremena na nebitne stvari u životu, a možda i da brinete o nečemu što bi se moglo dogoditi.

San o bombonama može ukazivati i na vašu spremnost da brzo završite neke manje projekte koje ćete uskoro dobiti. Može označavati i da je potrebno da donesete neke odluke o kojima trenutno razmišljate.

S druge strane, možda takav san ukazuje da ne vodite uvek računa o dugoročnim posledicama vaših izbora i postupaka.

San bi se mogao tumačiti i na način da neko ko se predstavlja kao vaš prijatelj, samo koristi taj status kao način za prikupljanje informacija o vama, a zatim ih prosleđuje onima koji mogu da ih zloupotrebe. Nakon ovog sna bilo bi pametno da malo razmilsite o svom krugu prijatelja i zapitate se da li su svi onakvi kakvima se predstavljaju.

Tumačenje snova u kojima se javljaju bombone – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da jedete bombone. San u kome ste jeli bombone može da označava neka lepa dešavanja koja su vam se nedavno dogodila. Možda ste doživeli neki uspeh i ponosni ste na sebe. Možda ste srećni što ste sposobni da uložite puno truda i da poslove završite na najbolji i najefikasniji mogući način. Možda je san posledica završetka nekog dugog projekta ili ste nešto uradili na poslu zbog čega ste zaslužili povišicu ili dodatni odmor. Taklav san verovatno je odraz zadovoljstva i uživanja u nagradama koje dobijate za svoj trud. San je svakako znak uspeha u svemu čime se bavite.

Sanjati nekoga da jede bombone. Ako ste sanjali nekoga kako jede bombone, a vi ih niste jeli, takav san može da označava vaše osećanje da ste tretirani nepravedno od strane nekoga. Možda smatrate da zaslužujete nagradu za neki trud i postignuća, ali vam se to ne priznaje, a zasluge preuzimaju drugi. Ne bi trebalo da reagujete, već pustite situaciju da se odvija, jer ćete na kraju dobiti ono što zaslužujete i biti adekvatno nagrađeni za sve što ste u prošlosti uradili. Trenutno vam preostaje da samo čekate taj momenat.

Sanjati da odbijate da jedete bombone. San u kome ste odbijali da jedete bombone, može označavati da se osećate nesebično. Možda ste uradili i završili razne stvari zbog kojih zaslužujete nagradu, ali ste te nagrade odbili, jer smatrate da vam je nagrada činjenica da ste nekome pomogli.

Sanjati da jedete bombone koje vam se ne dopadaju. San u kome ste jeli bombone koje vam se nisu dopale, može označavati da ste dobili neku nagradu za koju smatrate da nije adekvatna za vaš uloženi trud i postignute rezultate. Možda ste vrlo naporno radili očekujući unapređenje na poslu, a na kraju ste dobili samo „hvala“ i mali bonus. Nezavisno od toga šta se konkretno dogodilo, značenje ovakvog sna uglavnom je neadekvatna nagrada za trud.

Sanjati čokoladne bombone. San u kome ste jeli ili gledali čokoladne bombone, može biti naznaka da ćete steći nove poslovne partnere ili sarađivati sa ljudima koji vam mogu pomoći da unapredite svoje ciljeve. Može označavati i dolazak novih kolega u vaš radni tim.

Sanjati da dajete bombone nekome koga volite. Ako ste sanjali da dajete bombone osobi koju volite, takav san može ukazivati da imate želju za bliskijim odnosom u toj vezi, a možda i da želite trajnu vezu kakva je brak.

Sanjati da dobijate kutiju bombona. San u kome ste dobili kutiju bombona, može biti najava velikog poboljšanja vaše finansijske situacije. San u kome ste dobijali bombone može da označi i početak nove emotivne veze ili porast vašeg autoriteta i moći.

Sanjati da uživate jedući bombone. Ako ste u snu uživali dok ste jeli bombone, takav san može da najavljuje neke zanimljive i prijatne događaje, u kojima ćete uživati, i to najverovatnije u društvu prijatelja i osoba koje volite. San može i da odražava vašu trenutnu dobru poziciju u životu.

Sanjati da želite da jedete bombone. Ako ste u snu imali ogromnu želju da jedete bombone, takav san može da bude odraz lišavanja bombona i slatkiša u stvarnom životu. Ako to nije slučaj, san može da označava da vas je lako dovesti u iskušenje i da biste morali da dobro razmislite pre nego što vas neko na nešto nagovori ili ubedi da nešto uradite.

Sanjati da dajete bombone nekome. Ako ste u snu nekome davali bombone, takav san može označavati vašu velikodušnost sa novcem. Možda bi trebali da se zapitate da li ste vi uvek oni koji troše svoj novac na druge, ne dobijajući od njih ništa zauzvrat.

Sponzorisano:

loading...
Loading...