Sanovnik udes – Šta znači sanjati udes?

Ako ste nedavno gledali neku emisiju o saobraćajnim nesrećama, ako ste čuli za neki udes koji se dogodio ili ako ste ga sami doživeli, onda je vrlo moguće da ćete to i sanjati. U tom slučaju vaš san o udesu reflektuje ono što se desilo na javi i najverovatnije nema nikakvu posebnu simboliku.

Međutim, nekada može da se desi da snovi o udesu imaju određeno značenje i simboliku, a u ovom tekstu pokušaćemo da vam pokažemo šta ovi snovi mogu da znače. Prema nekim tumačenjima, snovi o udesu predstavljaju posledicu nekog bolnog i traumatičnog iskustva koje ste doživeli, a vrlo često mogu značiti da se vaši stavovi i verovanja kose sa vašim stvarnim ponašanjem na javi. Naime, značenje sna o udesu će zavisiti od toga u kojoj situaciji ste sanjali udes, kao i od ostalih elemenata i okolnosti koje ste videli u vašem snu.

Moguće je da sanjate kako samo vidite neki udes, kako ste vi doživeli udes, kako ste ga vi izazvali ili kako ga je izazvala neka druga osoba itd. Sve su to moguće situacije koje možete sanjati vezane za udes i svaka od tih situacija se tumači na drugačiji način. U nastavku ovog teksta ćete imati priliku da vidite nešto više o tumačenju ovih snova, pa će vam kasnije sigurno biti puno lakše da i sami protumaite san u kojem se udes javi kao dominantan motiv.

Tumačenje snova u kojima se javlja udes – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite udes. Ukoliko ste sanjali kako vidite udes, onda je to dobar znak. Iako ovaj san može biti prilično uznemiravajući, on ne treba da vas plaši. Ovaj san znači da vas očekuje dosta sreće u budućem periodu. Moguće je da će neko od vaših prijatelja ili kolega zapasti u tešku situaciju, a vi ćete na sreću uspeti da je izbegnete.

Međutim, san u kojem ste videli udes može da se protumači i na drugačiji način, odnosno da ima negativnu simboliku. Naime, videti udes u snu može da bude upozorenje za vas da vodite više računa u saobraćaju, kako vam se ne bi desila neka nezgoda. Ako ste imali ovakav san, najbolje bi bilo da izbegavate da vozite neko vreme.

Postoje i druga tumačenja sna u kojem ste videli udes. Naime, ovaj san može da znači da će svi vaši napori biti uzaludni i da nećete uspeti da ostvarite svoj cilj u budućem periodu. Sreća će vas sve vreme zaobilaziti, tako da vam najverovatnije ništa neće ići od ruke.

Alternativno, san u kojem ste videli udes može da ukazuje na bliski susret sa nekom zlom osobom koja vam ne želi dobro. Dakle, savetuje se da budete oprezni u budućem periodu, kako vam neko iz vašeg okruženja ne bi naudio. Pokušajte da se distancirate od osobe u čije namere niste sigurni jer neko bi mogao ozbiljno da vam napakosti i da vam nanese zlo.

Sanjati da ne poznajete učesnike u udesu. Ako ste sanjali udes, a pritom ne poznajete one koji su učestvovali u ovom udesu, onda je to znak da se vaši prijatelji mogu međusobno posvađati ili da će se neko od vaših prijatelja u skorije vreme razvesti.

Sanjati kako ste vi imali udes. Ukoliko se desi da sanjate kako ste vi imali udes, onda taj san ukazuje na neke poteškoće koje vas mogu zadesiti za vreme putovanja koje planirate. Zato, ako imate ovakav san, trebalo bi da se naoružate strpljenjem i pozitivnom energijom pre nego što krenete na put. Na sreću, u pitanju neće biti nikakvi veliki problemi i nevolje, već samo sitne komplikacije koje bi vas u momentu mogle iznervirati.

Međutim, prema nekim drugim tumačenjima, san u kojem ste vi imali udes može da ukazuje i na veliki novčani dobitak koji vas očekuje kada je u pitanju posao. Dakle, u ovom slučaju simbolika sna može da bude pozitivna.

Postoje još neki načini na koje se ovaj san može protumačiti. Naime, ako ste u snu vi doživeli udes, to može da znači da se vaša verovanja i ciljevi u životu međusobno sudaraju, odnosno da nisu u skladu jedni sa drugima.

Alternativno, ako ste sanjali da ste učestvovali u udesu, to može značiti da će vas vaš nadređeni kritikovati na poslu i da ćete imati dosta problema. U tom slučaju, savetujemo vam da nastavite pošteno da radite svoj posao, a situacija će se vremenom smiriti sama od sebe.

Sanjati kako ste vi izazvali udes. Ukoliko ste možda sanjali kako ste vi izazvali neki udes, onda taj san ukazuje na osećaj krivice koji vas muči. Verovatno ste u prošlosti učinili nešto zbog čega se sada kajete. Možda vi i niste krivi za to, ali na neki način se osećate odgovornim i zato vas grize savest.

Sanjati kako je druga osoba izazvala udes. Ukoliko ste sanjali kako je neka druga osoba izazvala udes, taj san znači da ćete u budućem periodu biti jako ljuti zbog nečega. Najverovatnije će vas uvrediti osoba koju ste cenili i koja vam je draga. Vi nećete moći toj osobi da oprostite uvredu i trudićete se da se maksimalno distancirate od te osobe.

Sanjati kako ste sprečili da dođe do udesa. Ako ste sanjali kako ste sprečili da dođe do udesa, onda je to znak da ćete nekome biti od velike pomoći u predstojećem periodu. Najverovatnije će neka vama draga osoba biti optužena za nešto što nije učinila i vi jednostavno nećete moći da gledate tu nepravdu. Odlučićete da se umešate u celu stvar i da pomognete toj osobi, koja će vam kasnije biti veoma zahvalna.

Sanjati kako se nalazite na mestu gde se dogodio udes. Ukoliko ste imali ovakav san, to znači da ćete se u predstojećem periodu naći u situaciji u kojoj ćete se osećati dosta zbunjeno. U pitanju može biti neki važan test, ispit ili poslovni sastanak. Sve u svemu, trema će odraditi svoje i vi ćete se jako zbuniti, tako da ćete u momentu zaboraviti sve što ste imali da kažete ili da napišete.

Sanjati da ste vi policajac koji je na mestu udesa. Ukoliko ste u snu sebe videli kao policajca na mestu udesa, onda je to znak da treba malo više pažnje i vremena da posvetite svojim prijateljima. Ovaj san može značiti da vi zapostavljate svoje prijatelje i da im niste dovoljno posvećeni. Savetujemo vam da nađete malo vremena za prijatelje, kako se ne biste udaljili od njih.

Sanjati kako navijate za krivca u udesu. Ako se desi da sanjate kako navijate za krivca u udesu, onda taj san znači da ste vi verovatno jako nepravedni prema nekoj osobi u vašem okruženju. Moguće je da ste neku osobu povredili, ali da vam to nije bila namera. Ako ste imali ovakav san, trebalo bi da se preispitate i da pokušate da ispravite svoju grešku. Dovoljno je samo da se izvinite i da zamolite tu osobu da vam oprosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...