Sanovnik kiša – Šta znači sanjati kišu?

San o kiši simboliše plodnost, obilje i napredak. Takođe označava obnavljanje i duhovno pročišćenje. Kiša simbolizuje i ženski princip.

S druge strane, kiša u snu može biti simbol tuge, razočarenja, depresije, teškoća, očaja. Moguće je da vam se dogodila neka neželjena situacija ili imate veliki problem koji vas je uznemirio. Loše ste raspoloženi i imate osećaj da stvari ne idu kako biste želeli.

San može ukazivati i na vašu sklonost ka povlačenju i udaljavanju od drugih ljudi, što sve može biti posledica rastuće depresije, osećanja niže vrednosti i psiholoških problema koje imate.

Ukoliko ste u snu na otvorenom dok pada kiša, to ukazuje da se prepuštate svojim emocijama. Ukoliko u snu kišu posmatrate kroz prozor, može ukazivati da potiskujete emocije.

Oluja i kiša koja besni može ukazivati na vaš potisnuti bes i ljutnju koji se oslobađaju, a može ukazivati i na neke sukobe koji vam predstoje. Sitna kiša ili kratkotrajni pljusak ukazuju na prolazno neraspoloženje ili na manje neprijatnosti koje brzo prolaze.

Tumačenje snova u kojima se javlja kiša – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da pada kiša. San simbolizuje sreću i uspeh u narednom periodu, a moguć je i početak nekog uspešnog posla. 

Sanjati kišu sa grmljavinom i munjama. San nagoveštava neočekivane okolnosti i događaje, koji mogu biti prijatni i neprijatni.

Sanjati pljusak u tropskim predelima. San u kome pada topla i prijatna kiša, znak je uspeha i ispunjenja želja, kao i srećnog perioda koji predstoji.

Sanjati prijatnost dok kišne kapi padaju po vašem telu. San ukazuje na lepe promene, sreću i uspehe.

Sanjati neprijatne, oštre, hladne kišne kapi koje padaju po vašem telu. San je znak nesreće i nevolja, i ukazuje da je bolje sačekati sa nekim planovima i započinjanjem nekih poslova dok ne dođe povoljniji trenutak za to. 

Sanjati da pokušavate da se sakrijete od kiše u nekoj napuštenoj kući. San ukazuje da će vas neko ko vam zavidi ili neko vama nepoznat sprečiti da ostvarite neki vaš cilj.

Sanjati da vas je uhvatio iznenadni hladan pljusak. San ukazuje da se ne smete oslanjati samo na sreću, već na svoju unutrašnju snagu i pratiti prilike koje vam se nude kako bi ste mogli da napredujete i uspete. 

Sanjati iznenadnu, ali prijatnu kišu. San ukazuje na neke iznenadne okolnosti zbog kojih će vam se otvoriti mnogo mogućnosti za napredovanje i ostvarenje vaših životnih ciljeva. 

Sanjati kišu po vedrom sunčanom danu. Ovaj san simbolizuje sreću i uspeh. 

Sanjati kišu po ružnom oblačnom danu. San je loš znak, ukazuje na tugu i suze zbog nekih loših okolnosti koje su vam se dogodile.

Sanjati jaku i snažnu kišu. Ovaj san je znak dobrih stvari koje dolaze u vaš život.

Sanjati blagu kišu. San ukazuje da se opravdavate zbog nekih vaših postupaka kojima ste nekom naudili, iako niste toga bili svesni.

Sanjati kišu sa jakim vetrom. San vam ukazuje da se ne brinete oko beznačajnih stvari, jer vas mogu bezrazložno  uznemiriti. Moguće je da ste u periodu kad pokušavate da obavite puno stvari za kratko vreme, a niste svesni stresa koji vam to uzrokuje. San je poruka da se opustite i smireno pristupate obavezama.

Sanjati da vidite kišu bez oblaka. San ukazuje na dobre promene u vašem životu koje će vas usrećiti.

Sanjati kišu sa dugom. San je znak sreće i dobrih promena koje slede.

Sanjati da ste pokisli. San može ukazivati na bolest ili gubitak nečega do čega vam je stalo.

Sanjati da vas je uhvatio veliki pljusak sa jakim vetrom i gromovima. San ukazuje na frustraciju i nezadovoljstvo trenutnim okolnostima. Moguće je i da označava finansijske gubitke ukoliko ste bogati, a ukoliko nemate para, na dodatni prihod. 

Sanjati da ste na kiši ali niste pokisli. San je dobar znak da će vam se nade za budućnost ostvariti i da ćete bez previše truda postići ono što želite.

Sanjati da se nalazite na jakoj kiši. San ukazuje da ćete uspešno rešiti sve svoje probleme, što će vam promeniti život nabolje i usrećiti vas. Ovaj san može značiti i povišicu.

Sanjati da vam je kosa mokra od kiše. Ovaj san nagoveštava dobar provod sa prijateljima, pa nemojte nikako da odbijete poziv za neku zabavu, čak iako vam se ne ide. 

Sanjati da gledate kapi kiše koje padaju sa lišća dok pada kiša. Ovaj san poručuje vam da morate pronaći slobodno vreme za rekreaciju i provesti ga u prirodi, možda kroz šetnju, planinarenje ili obilazak nekih prirodnih lepota. 

Sanjati da vidite sebe kako šetate po kiši. Ovaj san ukazuje da se previše oslanjate na sreću i slučajne okolnosti, kao i na svoju okolinu u ostvarenju svojih ciljeva, pa vam je teško da se snađete u situacijama kad se morate osloniti isključivo na svoje napore kako biste nešto rešili.

Sanjati da ste se sklonili od kiše. San je znak da ćete upoznati nekoga ko će vam pomoći u rešavanju nekih aktuelnih problema.

Sanjati da šetate po kiši ispod kišobrana. San ukazuje da ćete zbog svoje opreznosti i dobre procene izbeći neke nevolje i teškoće koje vam predstoje. 

Sanjati da ste sa nekim na kiši. Ovakav san ukazuje da bi osoba sa kojom ste se našli zajedno na kiši mogla da iskusi neke probleme koje neće moći da reši bez tuđe pomoći, a možda ćete joj čak i vi pomoći.

Sanjati da gledate krupne kapi kiše koje dobuju po nekoj površini proizvodeći jak zvuk. San je loš znak koji može ukazivati da ćete sresti osobu koju ste davno „precrtali“ iz svog života, što će povratiti neka loša sećanja i emocije, i uznemiriti vas.

Sanjati hladne kapi kiše po svojoj koži ili koje vam natapaju odeću zbog čega vam je hladno. San vas upozorava da povedete računa o svom zdravlju, a možda i o eventualnom pogoršanju zdravlja.

Sanjati prljavu kišu ili da ste pokisli na prljavoj kiši. San ukazuje da će možda ljudi koji vas ne vole pokušati da oblate vaše ime i upropaste vam reputaciju iza vaših leđa. 

Sanjati da vam je samo glava pokisla. San nagoveštava skorašnju strastvenu ili romantičnu vezu. 

Sanjati da ste na kiši po sunčanom danu. San je znak sreće, posebno u igrama na sreću. Može biti znak prijatnih događaja i zadovoljstva. 

Sanjati da ste skroz mokri na kiši. San je znak sreće u ljubavi, dobrih ljubavnih veza i emocionalnog zadovoljstva. Ukazuje na dobro slaganje sa partnerom.

Sanjati kišu kako dobuje po krovu vaše kuće dok ste vi unutra. San je simbol vaše zaštićenosti od opasnosti i sposobnosti da prevaziđete loše situacije na koje nailazite.

Sanjati da vidite kišu i munje istovremeno. San može biti znak skorašnje lepe, ali kratkotrajne ljubavne avanture. 

Sanjati iznenadnu kišu koja vas je zatekla. San označava vaše učešće u nekim neobičnim zbivanjima ili neka iznenadna i neobična poznanstva.

Sponzorisano:

loading...
Loading...