Sanovnik lešnik – Šta znači sanjati lešnik?

Lešnici su dobar znak u snu i obično najavljuju dobru sreću u narednom periodu.

Lešnik u snu može da označava i nesputanu ljubav i posvećenost. San može da ukazuje da nemate nimalo sumnje i nepoverenja u svoju vezu i partnera.

Lešnik u snu može da označava zadovoljstvo i uživanje. Takav san može da ukazuje na prijatne trenutke u krugu vaše porodice.

U određenim situacijama snovi u kojima ste videli lešnike mogu biti i najava svađa i sukoba sa kolegama ili komšijama.

Tumačenje snova u kojima se javlja lešnik – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite ili jedete lešnike. Ako ste u snu jeli ili videli lešnike, taj san je verovatno dobar znak i može da ukazuje da ćete ići na odmor sa suprugom ili porodicom.

Ako ste u snu lomili ljuske lešnika da bi ih jeli, san možda ukazuje na odmor u neke udaljene krajeve.

Ako ste u snu jeli lešnike bez ljuske, san možda označava da ćete otići na kraći odmor negde blizu mesta stanovanja.

Ovakav san može najaviti i neku ljubavnu avanturu u kojoj ćete mnogo uživati.

San u kome ste jeli lešnike može biti i najava prosperiteta i sreće u vašem životu.

S druge strane, ovakav san može označavati sukobe sa partnerom zbog beznačajnih razloga.

Sanjati pastu od lešnika. Ako ste sanjali da jedete pastu od lešnika, taj san može da ukazuje da ćete kupiti neku stvar za uživanje i udobnost u svom domu.

Sanjati lešnik na grani. Ako ste u snu videli lešnik na grani, takav san može da ukazuje da ćete kupiti neku krupniju stvar koja je namenjena za vaše lično uživanje.

Sanjati puno lešnika. Ako ste u snu videli puno lešnika na gomili, takav san može da ukazuje da ćete potrošiti puno vremena i novca na zabavu i uživanje.

Sanjati ljuske lešnika. Ako ste u snu videli ljuske lešnika na gomili, taj san može da ukazuje da ipak nećete otići na dugo planirani odmor.

Sanjati lešnike u činiji. San u kome ste videli lešnike u činiji može da označava neki dobitak ili novac koji ćete dobiti nakon nekog lošeg događaja.

Sanjati da svi u snu jedu lešnike. Ako ste sanjali da svi u vašem snu jedu lešnike i to na nekom mestu punom ljudi, takav san može da ukazuje da nećete uspeti da iskoristite neku priliku zbog svoje pogrešne odluke.

Ako ste i vi jeli lešnike sa ostalima, san možda ukazuje na neku povoljnu ponudu koju ćete dobiti.

Sanjati da nosite lešnike. Ako ste sanjali da nosite lešnike, takav san možda ukazuje da preuzimate previše odgovornosti od drugih ljudi.

Ako ste nosili lešnike u ruci, san može da ukazuje na neke odgovornosti u vezi posla.

Ako ste nosili lešnike u torbi ili u kesi, san može da označava vaše odgovornosti u vezi ljudi o kojima vodite računa.

Sanjati da jedete kolač od lešnika. Ako ste u snu jeli kolače od lešnika ili neki obrok sa lešnicima, taj san može ukazivati da ćete ići na neki put u kome ćete mnogo uživati i to uz pomoć nekog svog rođaka.

Sanjati da lešnik pada sa grane. Ako ste u snu videli lešnik koji pada sa grane, takav san može da označava period napredovanja i prosperiteta koji dolazi.

Sanjati da skupljate lešnike sa zemlje. Ako ste u snu skupljali lešnike sa zemlje, takav san može označavati da ćete u narednom periodu štedeti i na kraju taj novac potrošiti na uređenje i ulepšavanje svog doma.

Ovakav san može ukazivati i da će neki vaš prijatelj ili rođak pretrpeti neke teškoće.

 

Sanjati drvo sa lešnicima. Ako ste u snu videli drvo sa lešnicima, takav san verovatno ukazuje na povećanje vašeg materijalnog bogatstva. San može biti i znak velikog uspeha na poslu.

Sanjati da lomite ili pečete lešnike. Ovakav san može biti najava problema na putovanjima ili nekih zdravstvenih problema, posebno problema sa zubima u predstojećem periodu.

Sanjati da čistite lešnike. San u kome ste čistili lešnike može da ukazuje da ćete uskoro rešiti sve svoje tekuće probleme.

Sanjati da berete lešnike. San u kome ste brali lešnike uglavnom je dobar znak koji najavljuje uspešno rešavanje nekih problema.

San može da označava i neznatne uspehe na poslu, nezavisno od truda koji ulažete.

Sanjati da prodajete lešnike. Ako ste u snu prodavali lešnike, taj san je uglavnom dobar znak i može najavljivati da ćete dobiti neki lep poklon od partnera.

Sanjati da ste se zagrcnuli dok jedete lešnik. Ovakav san je zapravo dobar znak i može ukazivati na skorašnji dobitak.

Sponzorisano:

loading...
Loading...