Sanovnik golub – Šta znači sanjati goluba?

Golubovi su simbol harmonije i mira, ali i ljudi prijatnog i smirenog karaktera. Simbol su i slobode govora.

Golub u snu je uglavnom dobar znak, ali se za tumačenje sna trebaju uzeti u obzir svi detalji sna i osećaj koji je osoba koja je sanjala san imala u snu u vezi goluba.

Tumačenje sna zavisi i od odnosa osobe koja je sanjala san prema ptici. Tako, ako ste u snu ubili goluba, san može da ukazuje da vam se ne dopada kreativnost neke osobe i možda vas njene ideje čine nesigurnim.

Golubovi se vezuju i za sreću, uživanje i bogatstvo. Ako je golub u snu sedeo na vašoj terasi ili prozoru, san možda ukazuje da vam je sreća naklonjena i da će uskoro novac početi da pristiže.

Golub je simbol slobode i san u kome ste ga videli može najaviti promene u vašim ličnim odnosima.

San u kome ste videli goluba može biti i najava nove ljubavi vrlo uskoro.

Tumačenje snova u kojima se javlja golub – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati goluba. Golub u snu može da označava potvrdu nekih postupaka ili odluka koje ćete doneti ili preduzeti.

Sanjati golubicu. Golubica u snu je vrlo dobar znak i označava pozitivnu energiju, mir, ljubav i napredak.

Sanjati golubovo gnezdo. Ako ste videli gnezdo goluba u snu, san može da ukazuje da ste kućni tip i da najviše volite da provodite vreme kod svoje kuće. San takođe označava i vašu privrženost porodici uopšte.

Sanjati golubove koji lete. Ako ste u snu videli golubove koji su leteli, takav san može označavati vaš slobodni stil izražavanja i života uopšte. Vi uživate u svojoj slobodi i ne volite nikakva ograničenja, ni misli ni tela.

San može simbolizovati i mir i harmoniju u vašem životu.

Sanjati da terate golubove. Ovakav san nije dobar znak i označava da sami terate dobre stvari iz svog života i da zbog toga možete iskusiti lošu sreću.

Sanjati da držite goluba u rukama. Ako ste u snu držali goluba u rukama, takav san može da ukazuje na vaše sklonosti da pribavite dobre stvari. Verovatno se trudite da sebi obezbedite najbolje i uživate u tome.

Sanjati goluba na ruci. San u kome vam je golub sedeo na ruci ukazuje da imate puno poverenje partnera i da on to isto očekuje od vas.

Sanjati da hranite golubove. Ovakav san može ukazivati da pokušavate da nađete rešenje za nečiji problem ili sukob, a radi se o osobi koja je vama vrlo bliska.

San može značiti i da vi pokušavate da izgladite odnos sa nekim. U tom slučaju bi trebalo da sagledate i njihovu situaciju i njihov pogled na stvari, i na taj način sa lakoćom rešite sve nesporazume.

Sanjati da hvatate i oslobađate goluba. Ovakav san može ukazivati na vaše sklonosti da verujete u glasine ili da ih sami širite. Možda uživate da slušate neke informacije o drugima, čak i kada učestvujete u ogovaranju koje može imati negativne posledice po one koji su predmet ogovaranja. Trebalo bi da se zapitate o ovoj svojoj sklonosti i probate da je se oslobodite.

Sanjati da pokušavate da uhvatite goluba. Ako ste u snu pokušavali da uhvatite goluba, takav san najverovatnije znači da će vam partner uskoro iskazati neku pažnju.

Ako ste uspeli da uhvatite goluba u snu, taj san može da označava brzo venčanje nakon kratkog udvaranja, jer ste sreli svoju srodnu dušu. San istovremeno potvrđuje i dugovečan brak.

Ako niste uspeli da uhvatite goluba, san je možda simbol frustriranosti. Moguće je da će vas neke sitnice u karakterima razdvojiti od partnera.

Sanjati goluba koji leti (za žene). Ovakav san je divan znak koji verovatno potvrđuje uzajamnost osećanja sa partnerom i bračnu ponudu uskoro.

Sanjati bele golubove. Beli golubovi u snu su dobar znak i možda najavljuju venčanje i srećan i dugovečan brak sa osobom koja je vaša srodna duša.

Sanjati plavičasto – tamne ili crne golubove. Ovakav san nije dobar znak i možda najavljuje melanholiju, nesporazume u vezama i emotivne probleme.

Sanjati goluba kako guče. Ako ste slušali goluba kako guče i čak mu se obratili, takav san je dobar znak i može da ukazuje na ljubav, razumevanje i poštovanje partnera, kao i lepu budućnost.

Sanjati goluba pismonošu sa porukom oko noge. Ovakav san je dobar znak i može da najavljuje vesti od voljene osobe uskoro.

Sanjati goluba koji odleće. Ovakav san nije dobar znak i možda ukazuje da vaša veza neće biti dugovečna. Verovatno će osećanja brzo ispariti i rastaćete se sa partnerom.

Sanjati velikog goluba. Veliki golub u snu može da najavljuje gosta koji će vas mnogo obradovati svojim dolaskom. To može biti voljena osoba ili dobar prijatelj.

Sponzorisano:

loading...
Loading...