Sanovnik brkovi – Šta znači sanjati brkove?

Brkovi mogu biti najrazličitijeg izgleda. Od davnina su bili simbol muževnosti, ali i modni izraz, iako su vremenom izlazili i ponovo ulazili u modu.

San o brkovima može imati različita značenja, a za tumačenje je bitno i kako ste se vi osećali povodom brkova u snu.

San u kome ste videli brkove može biti povezan sa vašim osećajem sigurnosti, samopouzdanja ili komunikacijom. Takav san može ukazivati i da će ljudima u vašem okruženju biti potrebna vaša podrška.

Tumačenje snova u kojima se javljaju brkovi – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati brkove uopšte. San o brkovima može najavljivati novac i imanje koje ćete uskoro steći.

Sanjati da imate brkove. San u kome ste imali brkove, a inače ih nemate, može ukazivati da nešto krijete o sebi. To je možda neka tajna koju krijete od partnera. Takav san može da označava i da krijete neki aspekt svoje ličnosti, i da možda stavljate masku na sebe ili pokazujete okolini drugačiju sliku o sebi.

Sanjati da imate brkove (za žene). Ako ste imali brkove u snu, takav san može da nagoveštava neke vaše sebične karakteristike, koje mogu biti uzrokovane situacijom u kojoj ste dobili manje priznanja nego što ste smatrali da je trebalo. Iako možete biti u iskušenju da zaobiđete nekog da bi dobili ono što smatrate da vam pripada, mogli biste da otkrijete da se drugi sa tim ne slažu.

Takav san može da znači i da rečima iskazujete svoju snagu.

San može ukazivati i na vašu potrebu da se izrazite, jer je moguće da imate problema da iskažete kako se osećate, pa vas to možda uznemirava i čini depresivnom. Svakako bi trebalo da dobro razmislite pre nego što nešto kažete, jer zbog preteranog potiskivanja misli moglo bi se dogoditi da imate burnije reakcije nego što biste želeli.

Sanjati lažne brkove. Lažni brkovi u snu mogu ukazivati na potrebu da se maskirate ili na neki način zaštitite sebe. Ako ste u snu vi ili neko drugi nosili lažne brkove, takav san može da označava vaše pokušaje da skrenete pažnju sa nekih manjih problema.

Sanjati da brijete brkove. Ako ste brijali brkove u snu, možda taj san ukazuje da osećate da je potrebno da se nekome prikažete u punom svetlu. Možda ste se prikazivali drugačijim nego što jeste, da bi ste nekom ko vas privlači bili privlačniji ili da biste impresirali nekoga. Možda se i u stvarnom životu pred ljudima prikazujete u drugačijem svetlu da bi vas više voleli i prihvatali.

Takav san može značiti i da ste odlučili da prihvatite sebe onakvim kakvi jeste i da svoju ličnost u pravom svetlu prikažete okolini, kao i da se više ne sakrivate iza nekih maski.

Možda pokušavate da ponovo uspostavite svoju reputaciju.

Sanjati da se divite nečijim brkovima. Ako ste sanjali da se divite nečijim brkovima, taj san može da ukazuje na vašu potrebu da vas primete. Možda imate potrebu da se iskažete na drugačiji način i smišljate kako da to uradite. Možda ćete to uraditi putem nekih reči, radnji, načina oblačenja, ali svakako ćete uvesti neke promene u načinu ličnog izražavanja.

Sanjati da svi oko vas imaju brkove. Ako ste sanjali da svi ljudi oko vas imaju brkove, takav san može da označava da ste sumnjičavi i da ne verujete nikome.

Sanjati duge i guste brkove. Ako ste sanjali brkove koji su vrlo dugački i gusti, takav san može da ukazuje da ste poštovani u krugu svojih poznanika.

Sanjati tanke brkove. San o tankim brkovima može ukazivati da ćete zadobiti prestiž i poštovanje zbog svog novca i imanja.

Sanjati ljude sa brkovima. Ako ste sanjali ljude koji imaju brkove, takav san može da označava da ćete upoznati neke prijateljski nastrojene ljude koji će vam omogućiti da dođete do novca, uspeha i imanja.

Sanjati bele brkove. Beli brkovi u snu mogu označavati nesporazume sa nekim ljudima.

Sanjati da češljate svoje brkove. Ako ste češljali brkove u snu, ovakav san može ukazivati da ćete dobiti neko priznanje za svoj rad.

Sanjati da puštate brkove. San u kome ste puštali brkove može da ukazuje da ćete steći novac i imanje nekim nezakonitim radnjama.

Sanjati bebu sa brkovima. Ovakav san može da označava da imate pametno, ali razmaženo dete.

Možda san ukazuje i da ćete dobiti važnu pomoć od osobe od koje to ne očekujete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...