Sanovnik kamenje – Šta znači sanjati kamenje?

Snovi o kamenju nisu toliko česti, ali svakako mogu imati određenu simboliku. Da biste otkrili šta vaš san o kamenju znači, važno je da se prisetite svih detalja koje ste videli u snu i da analizirate kontekst samog sna.

Naime, simbolika vašeg sna o kamenju će zavisiti od toga da li ste sanjali kako vidite kamenje, kako ga tucate, kako bacate kamenje, kako nosite vreću sa kamenjem, kako lomite kamenje ili ste možda sanjali kako ste se vi ili neko drugi pretvorio u kamen.

Takođe, moguće je da sanjate samo jedan kamen, dva kamena ili mnogo kamenja na gomili. Sve su ovo moguće okolnosti koje možete videti u vašem snu i svaki od ovih snova se drugačije tumači.

U ovom tekstu ćete moći da vidite nešto više o simbolici koju kamenje može da ima u vašim snovima. Važno je samo da imate u vidu sve detalje iz vašeg sna, kako biste ga što tačnije protumačili. Ako volite da tumačite svoje snove, sigurni smo da će vam biti zanimljivo da otkrijete simboliku snova o kamenju.

Tumačenje snova u kojima se javlja kamenje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite kamenje. Ukoliko ste sanjali kako samo vidite kamenje, to nije dobar znak. Ovaj san najavljuje neku neprijatnu situaciju u kojoj ćete se naći u skorije vreme. Najverovatnije će u pitanju biti svađe sa partnerom zbog toga što se osećate zapostavljeno.

Sanjati kako tucate kamenje. Ukoliko ste sanjali kako tucate kamenje, taj san ima pozitivnu simboliku i znači da ćete uskoro dobiti neku nagradu koju ste zaslužili. Najverovatnije će u pitanju biti uspeh koji ćete ostvariti na poslu, pa ćete uvideti da se vaš trud ipak isplatio. Bićete jako srećni i zadovoljni, a pohvale će stizati sa svih strana. Vaš nadređeni će vas najverovatnije unaprediti a moguće je i da dobijete povišicu plate.

Sanjati kako bacate kamenje. Ukoliko ste sanjali kako bacate kamenje, to je onda znak da ćete napraviti pogrešnu procenu što se tiče neke osobe koju ne poznajete dobro. Najverovatnije ćete na osnovu prvog utiska i izgleda izgraditi mišljenje o toj osobi. Takođe, moguće je da tu osobu bije loš glas, pa ćete vi lako poverovati u sve te priče. Međutim, kada se budete zbližili sa tom osobom vi ćete shvatiti da su sve to samo bile predrasude i da je ta osoba mnogo drugačija nego što ste vi mislili. Posle će vam biti žao što ste pogrešno procenili tu osobu koja će se pokazati kao mnogo vredna i kvalitetna.

Međutim, postoje i drugačija tumačenja sna u kojem ste bacali kamenje. Naime, ovaj san može da znači da će neka vaša velika tajna u skorije vreme biti otkrivena. Zbog toga se može desiti da se nađete u prilično neprijatnoj situaciji u kojoj nećete znati kako da reagujete.

Sanjati kako obrađujete kamenje. Ako ste sanjali kako obrađujete kamenje, taj san najavljuje blagostanje i mir u vašoj porodici u predstojećem periodu. Svi ukućani će se dobro slagati, tako da neće biti ničega što bi remetilo vaš mir.

Sanjati kako lomite kamenje. Ukoliko se desi da sanjate kako lomite kamenje, onda taj san ima jako lošu simboliku i ukazuje na bolest koja može da zadesi lično vas ili neku osobu koja vam je bliska. Ako ste imali ovakav san, najbolje bi bilo da odete da prekontrolišete svoje zdravstveno stanje, kako biste se uverili da je sve u redu.

Sanjati kako slažete kamenje. Ako ste možda sanjali kako slažete kamenje, taj san ima dobru simboliku i ukazuje na to da ćete uskoro stati na ludi kamen. Ukoliko ste u stabilnoj vezi, ta veza će preći na neki viši nivo uskoro, a ukoliko ste sami, onda ćete upoznati osobu sa kojom će se stvari odvijati dosta brzo i za koju ćete odmah znati da je ona prava.

Sanjati kako hodate po kamenju. Ako ste sanjali kako hodate po kamenju, onda taj san nema dobru simboliku. On ukazuje na to da ćete se u skorije vreme naći u nekoj prilično opasnoj situaciji i da nećete znati kako iz nje da izađete.

Sanjati kamenje na gomili. Ukoliko ste sanjali gomilu kamenja, onda je to znak da ćete se uskoro oženiti, odnosno udati, ili da ćete prisustvovati nečijoj ženidbi ili udaji. Sve u svemu, pred vama je jako puno lepih i veselih momenata u krugu porodice i najbližih prijatelja.

Sanjati odron kamenja. Ukoliko ste sanjali odron kamenja, taj san ukazuje na velike promene koje će se dogoditi u vašem životu u skorijoj budućnosti. Dosta toga će se promeniti i neće vam biti lako da se naviknete na nove životne okolnosti.

Sanjati usamljeni kamen. Ukoliko ste u snu videli samo jedan kamen koji stoji usamljen, onda taj san ukazuje na to da vas neka osoba voli iako vi možda toga niste ni svesni.

Prema nekim drugim tumačenjima, ovaj san može da ukazuje na vašu patnju zbog neuzvraćene ljubavi. Vi se u stvarnom životu verovatno osećate jako usamljeno i tužno i upravo ta osećanja su se reflektovala u ovom snu.

Sanjati dva kamena. Ukoliko se desi da sanjate dva kamena, onda taj san znači da će vam neko u predstojećem periodu izjaviti ljubav. Moguće je da se radi o osobi od koje to niste ni najmanje očekivali, pa u momentu nećete znati kako da reagujete. Na vama je da odlučite da li ćete tu ljubav uzvratiti ili ne.

Sanjati kamenje u kamenolomu. Ukoliko ste sanjali kamenje koje se nalazi u kamenolomu, onda je to znak da vas u predstojećem periodu očekuje neko nasledstvo. Najverovatnije će vam neki dalji rođak ostaviti nasledstvo koje niste očekivali, pa će vam to u potpunosti promeniti život. Osim toga, kamenje u kamenolomu može da ukazuje i na neki drugi novčani ili materijalni dobitak. Naime, ovaj san može da znači da ćete imati sreće na lotou ili na nekoj drugoj igri na sreću.

Sanjati grubo i neravno kamenje. Nekada je veoma važno prisetiti se kakav je oblik kamena bio i kakva mu je tekstura. Ukoliko ste sanjali kamenje koje je grubo i neravno, to je onda znak da vi imate potrebu da istražite bolje svoju ličnost i da razvijete svoj sopstveni identitet.

Sanjati kako nosite vreću sa kamenjem. Ukoliko ste sanjali kako nosite vreću sa kamenjem, onda se taj san odnosi na vaše unutrašnje kvalitete i talente koje bi trebalo da pokažete drugima.

Sanjati kako ste se pretvorili u kamen. Ako sanjate kako ste se pretvorili u kamen, onda taj san znači da vam nedostaje sloboda i da imate osećaj da ne možete da se pokrenete iz tačke u kojoj se nalazite.

Sanjati kako se neko drugi pretvorio u kamen. Ukoliko se desi da sanjate kako se neko drugi pretvorio u kamen, onda vam ovaj san sugeriše to da vreme brzo prolazi i da bi trebalo bolje da iskoristite svaki momenat.

Sanjati drago kamenje. Ako sanjate drago kamenje, onda je to dobar znak. U budućnosti vas očekuje dosta sreće u ljubavi ali i na poslu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...