Sanovnik drugarica – Šta znači sanjati drugaricu?

Pogotovo za ženski deo populacije i to posebno u određenom periodu života, drugarice su osobe koje su neizostavni deo njihove svakodnevice, jer ih najverovatnije viđaju svaki dan, a nekada i više puta dnevno.

Snovi o drugaricama zato su najčešće posledica svakodnevnih dešavanja i susreta sa njima, ali mogu imati i neka druga značenja.

Ako ste na primer sanjali da je vaša drugarica došla kod vas u kuću, takav san može biti vrlo dobar znak i potvrda vaših dobrih odnosa sa okolinom.

Ako ste poznavali drugaricu koju ste sanjali san može da ukazuje da bi trebalo da preispitate odnos sa njom i sagledate na koji način možete da ga unapredite.

San o drugaricama može da označava i uzajamne odnose ljubavi i poštovanja između vas. Drugarice mogu simbolizovati i vašu prošlost. Takav san može da označava i uzvraćenu ljubav.

Tumačenje snova u kojima se javlja drugarica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli svoju drugaricu. Ako ste u snu videli neku svoju drugaricu, takav san može da bude znak da ignorišete neke svoje loše osobine ili odbijate da ih promenite.

Ovakav san može vam ukazivati i da ćete uskoro dobiti neke lepe vesti.

Sanjati da se svađate sa drugaricom. Ako ste sanjali da ste se posvađali sa drugaricom, takav san najverovatnije nema dobro značenje i može ukazivati da nemate podršku svojih najbližih u stvarnom životu.

Moguće je da upravo od te drugarice očekujete neku pomoć ili neki drugi vid podrške, pa se plašite da vam je neće dati i zato ste sanjali takav san.

San u kome ste se svađali sa drugaricom može biti i posledica razočarenja što niste dobili očekivanu podršku od te osobe.

San može da označava i vašu potrebu da više vremena provodite sa tom drugaricom.

Sanjati da ste videli svoju drugaricu iz najranijeg detinjstva. San u kome ste videli jednu od svojih prvih drugarica može da označava da ste trenutno u periodu kad ste previše opterećeni svakodnevnim obavezama i stresom, pa je vaša podsvest izvukla iz sećanja vašu drugaricu da makar u snu pobegnete od realnosti i podsetite se na dane kad ste bili rasterećeni i bez ikakvih briga.

Ovakav san može biti i odraz vaše nezrelosti, a može biti i odraz preispitivanja vlastitog identiteta.

Sanjati da ste imali odnose sa svojom drugaricom. San u kome ste bili intimni sa svojom drugaricom neprijatno je iskustvo, ali takav san verovatno označava da ste u stvarnom životu vrlo bliski sa tom svojom drugaricom i da imate puno poverenja u nju.

Sanjati da vam je drugarica umrla. San u kome vam je drugarica umrla vrlo je neprijatno iskustvo koje vas može držati uznemirenim tokom čitavog dana, ali zapravo nema loše značenje. Verovatno taj san označava da ste izgubili neke osobine koje ima ta vaša drugarica, a koje ste i vi nekada imali.

San može da označava i da se vaša drugarica promenila i da je izgubila neke svoje osobine koje ste voleli kod nje.

Ovakav san može da bude i odraz međusobnog udaljavanja i hlađenja odnosa sa tom drugaricom, pa vaša podsvest simbolično to doživljava kao da ona umire, odnosno odlazi iz vašeg života.

Sanjati da provodite vreme sa svojom drugaricom. Ako ste sanjali da ste sa svojom drugaricom, da radite neke zanimljive stvari zajedno i da uživate u tome, takav san verovatno ima dobro značenje i može da odražava vašu ličnost. Vi ste verovatno vrlo otvorena osoba koja ima puno prijatelja sa kojima voli da provodi puno svog vremena.

Ovakav san može biti i odraz zadovoljstva koje imate kad provodite vreme sa drugaricom koju ste sanjali i to osećanje se prenelo u vaše snove.

San može biti i najava prijatnih događaja i trenutaka sa ljudima koje volite u narednom periodu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...