Sanovnik tornado – Šta znači sanjati tornado?

Tornado je vrlo složen simbol u snu i najčešće predstavlja vaše emocije. San u kome ste bili u tornadu može da označava da se borite sa svojim emocijama. Možda imate osećaj da vas život baca na sve strane, a vi nemate nikakvu kontrolu nad njim. Sanjati stvari koje lete ili se lome od tornada, ukazuju na emocije sa kojima se trebate suočiti.

Ako ste ga videli u snu, san možda najavljuje neku bitnu vezu ili neke značajne promene uskoro. Ako vas je tornado potresao, san možda ukazuje da je potrebno da budete objektivniji, a možda i da se malo se trgnete i izađete iz depresije u koju ste zapali.

Ukoliko su i vaši prijatelji, porodica ili poslovni saradnici bili deo sna, san možda ima veze sa nekim prijatnim događajem koji će biti vezan za te osobe. San je i poruka da morate da tražite pomoć ako vam je potrebna.

Pijavica tornada može biti povezana sa usponima i padovima u životu. Ako ste ga preživeli u snu, san verovatno označava da ćete napredovati. Ako ste jurili tornado u snu, san možda označava da neko pokušava da demonstrira silu nad vama. Ako ste sanjali tornado koji se kreće po zemlji, san je verovatno znak da se krećete ka svom cilju.

Ako ste bili u središtu tornada, san je znak da verovatno preuzimate kontrolu nad svojim životom, ali može označavati i da nekome prepuštate kontrolu. Ako ste tornado gledali izdaleka, san može označavati vaše fizičko telo.

Bitno je kako tornado izgledao u snu, kao i da utvrdite na koji deo vašeg života se odnosio tornado. Da li ima nečeg u vašem životu što vas pogađa i uznemirava?

Možda takav san znači da ćete učestvovati u nekoj situaciji koja će upropastiti vas i nekog pored vas. Zato san može biti upozorenje.

San o tornadu može se smatrati i znakom straha od života, a može se odnositi i na vaše stanje duha trenutno, sa porukom da bi trebalo da gledate pozitivno na život.

Tumačenje snova u kojima se javlja tornado – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati tornado. Ukoliko ste u snu videli tornado, san je verovatno posledica velikih očekivanja koja ste imali po pitanju ostvarenja nekih planova. Ti planovi se verovatno neće ostvariti, što će vas puno pogoditi.

Sanjati tornado koji urliče. Ukoliko ste u snu videli tornado koji urliče i ruši sve pred sobom, takav san može biti znak nepovoljnih događaja koji će se uskoro dogoditi u vašem životu, i čije ćete posledice očajnički pokušavati da otklonite.

Sanjati tornado koji vam uništava kuću. San u kome vam je tornado uništio kuću, može označavati vašu promenljivu prirodu. Možda stalno nešto menjate, posao, kuću, bilo šta, sve u cilju da vam život bude što zanimljiviji.

Sanjati posledice tornada. Ako ste u snu videli pustoš koja je ostala iza tornada, san može da označava vašu poboljšanu sposobnost da se nosite sa lošim situacijama u kojima se nađete i sa njihovim posledicama.

Sanjati da vas je ubio tornado. Ako vas je u snu ubio tornado, san nije dobar znak. Možda označava pogoršanje vašeg zdravstvenog stanja, kao i da se nećete lako oporaviti.

Sanjati da tornado prolazi pored vas. Ako je tornado prošao pored vas u snu, napravivši štetu na kući ili kućama u komšiluku, takav san može biti znak da ćete upoznati nekog ko će izvršiti veliki uticaj na vaš život u pravcu koji niste mogli da zamislite.

Sanjati da vam se približava tornado. San u kome se tornado približavao vašoj kući, može da označava da ste zabrinuti za nekog vašeg prijatelja koji ima mnogo manje sreće od vas.

Sanjati da vas je podigao tornado. Ukoliko vas je tornado u snu podigao u vazduh, može biti znak da ćete uskoro razviti snažna romantična i strastvena osećanja prema nekome.

Sanjati da je neko koga poznajete pretrpeo štetu od tornada. Ovakav san može ukazivati da ćete uskoro upoznati nekoga ili grupu ljudi koji vam mogu uzrokovati stres i neke nepredviđene okolnosti i probleme, iako su vam izgledali vrlo fino i pošteno kad ste ih upoznali.

Sanjati da pokušavate da se sakrijete od tornada. Ako ste u snu pokušavali da se sakrijete od tornada koji se velikom brzinom približava, san može da predstavlja vašu želju za samokontrolom ili vašu sposobnost da održite kontrolu i smirite druge u nekim nepredvidivim okolnostima i događajima.

Sanjati da nekog koga poznajete odnosi tornado. Ako je tornado odneo nekog vašeg poznanika pred vašim očima, san je znak da možda imate nekog prijatelja ili ljude koje volite, koji kriju svoje emocije i prava osećanja od vas, da bi izbegli vaše nerazumevanje ili prekorevanje.

Sanjati da gledate tornado sa bezbednog mesta. Ako ste sanjali ovakav san, možda je san znak da ćete preuzeti odgovornost za neki komplikovani projekat koji se niko ne usuđuje da prihvati.

Sanjati da tornado prelazi preko komšijine kuće. Ako ste gledali tornado na komšijinoj kući iz bezbednosti svog doma, takav san može biti znak da ćete uskoro doživeti neke pozitivne promene u svom životu. Možda ćete uskoro imati puno posla ili putovanja.

Sanjati da razgovarate sa ljudima koje je pogodio tornado. Ovakav san ukazuje da biste možda trebali da uložite više vremena i energije u rešavanja tuđih problema, umesto da se samo bavite svojim životom.

Sanjati da ste se uspešno izborili sa tornadom. Ako ste se u snu uspešno izborili sa tornadom, san verovatno ukazuje da ćete se uspešno izboriti sa ljudima koji su vam na putu, a oni će razumeti vaše argumente bez ljutnje.

San može da ukazuje i na poboljšanje finansijske situacije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...