Sanovnik jabuka – Šta znači sanjati jabuku?

Jabuka u snu je najčešče simbol napretka, bogatstva, uspeha, lepote, ispunjenja želja i ciljeva. San o jabuci simbol je i sreće i uspeha u životu i ljubavi.

Ovakav san uglavnom ima vrlo dobru simboliku i dobar je znak.

Tumačenje sna u kome ste videli jabuku ili jabuke zavisi od toga kako je jabuka izgledala u snu, da li je bila zrela i lepa, ili trula, da li je bila na grani ili na zemlji i sl.

Posebno dobar znak je ako je jabuka bila crvena i zrela. Onda najverovatnije ukazuje na lep period života kroz koji prolazite ili koji vam predstoji.

San vas podržava da u ovom periodu preduzmete sve ono što želite, jer će ishod najverovatnije  biti povoljan.

Tumačenje snova u kojima se javlja jabuka – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da jedete jabuke. Ako ste sanjali da jedete jabuke, takav san može biti znak zadovoljstva, harmonije i plodnosti.

San može da označava i vaše seksualne želje i apetit.

Sanjati crvenu jabuku. Ako ste sanjali jabuku crvene boje kako visi na drvetu, ovakav san verovatno ukazuje na neke nove mogućnosti koje će vam se ukazati ili neke neočekivane nagrade.

Sanjati zrelu jabuku. San u kome ste videli zrelu jabuku može da ukazuje da je došlo vreme da svoje planove sprovedete u delo i ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati zrele jabuke na drvetu. San u kome ste videli zrele jabuke na drvetu je uglavnom vrlo dobar znak i najavljuje period ostvarenja vaših planova i želja. Sve što započnete u ovom periodu uspešno ćete završiti. Ako su jabuke bile zrele samo na vrhu drveta, preporuka je da budete malo skromniji sa svojim željama.

Sanjati zelene jabuke koje rastu na drvetu. Ovakav san je najčešće simbol znanja, mudrosti i prosperiteta. San verovatno ukazuje da je došlo vreme da pokupite nagrade za ono što ste uradili.

Ovakav san može da vam skreće pažnju da povedete računa o svom zdravlju i možda posetite doktora radi kontrole.

San može da označava i ljubav koja se tek razvija.

Sanjati crvljivu jabuku. Ako ste sanjali jabuku koja je imala crve, san može da označava da bi trebalo da budete oprezni, jer neko može da vas prevari.

Ovakav san može da ukazuje i da ćete uskoro čuti neke neistine, koje vas mogu skrenuti sa nekog bitnog puta.

Sanjati pokvarene i trule jabuke. Ako ste sanjali pokvarene jabuke, takav san može označavati neke probleme koji vam predstoje. Ipak, ovaj san nije tako loš znak i ukazuje da ćete ih ako se potrudite prevazići.

Ovakav san može da ukazuje i da se neki vaši planovi neće ostvariti, ili da neće dati očekivane rezultate, a možda san označava da oni i da nisu dobri za vas.

San može da označava i nemar i zapostavljanje nečega.

Sanjati da jedete pokvarene jabuke. Ako ste sanjali da jedete trule jabuke, takav san može da ukazuje da ste trenutno skloni bolestima i samodestruktivnom ponašanju.

Sanjati jabuke koje leže na tlu. Ako ste u snu videli jabuke koje leže na zemlji, takav san vam možda ukazuje da bi trebalo da bolje sagledate krug svojih prijatelja i razmislite ko sve od njih vam je pravi prijatelj, da se ne bi dogodilo da vas neko od njih napadne sa leđa.

Ovaj san može da ukazuje i da vam neki lažni prijatelji spremaju neku prevaru da vam naude.

San svakako ukazuje na prevaru i pokušaj iskorištavanja od strane nekih ljudi od kojih to niste očekivali, nezavisno od toga da li su vam prijatelji ili ne.

Sanjati da sečete jabuku na parčiće. Ako ste sanjali da sečete jabuku na komade, takav san može da označava da nešto ili neku situaciju ne možete da sagledate još uvek, iako je ona možda očigledna, i da vas to vas sprečava da bilo koji pokušaj da ostvarite svoje planove i želje sprovedete u delo.

Sponzorisano:

loading...
Loading...