Sanovnik brojevi – Šta znači sanjati brojeve?

Značenje brojeva u snovima uglavnom se vezuje za potrebu za organizacijom i logičkim razmišljanjem. San je možda poruka da je potrebno da napravite plan za konkretnu realizaciju svojih ciljeva i snova.

Brojevi su pre svega simboli. Mogu označavati neki bitan datum, godine koje imamo, kućni broj i sl. Najčešće se vezuju za skorašnje događaje. Nekad mogu simbolizovati i srećni broj osobe.

Svaki broj ima svoje duhovno značenje i vibraciju. Za tumačenje značenja konkretnog broja najbolje je konsultovati nauku o brojevima koja se konkretno bavi značenjem pojedinih brojeva.

Prema nekim tumačenjima, neparni brojevi se smatraju lošim, dok se parni smatraju brojevima sa dobrim značenjem.

Bitno je da se zapitate šta vam vaš lični osećaj ukazuje u vezi značenja konkretnog sna o nekom broju ili brojevima.

Tumačenje snova u kojima se javljaju brojevi – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati brojeve uopšte. San u kome ste videli nizove brojeva bez nekog reda i šablona, može da označava da ste trenutno previše mentalno iscrpljeni. San vas može upozoravati i da budete vrlo oprezni pri razmatranju nekih činjenica i donošenju odluka vezanih za ostvarenje nekih ciljeva.

Sanjati da sabirate i oduzimate brojeve. Ako ste u snu sabirali ili oduzimali brojeve, takav san može najavljivati uspešno otkrivanje namera vaših neprijatelja, kojima su nameravali da vas osujete u ostvarenju nekih planiranih aktivnosti.

Sanjati da gledate u brojeve. San u kome ste gledali u brojeve koji se nalaze pred vama, bilo u nekoj knjizi, na panelu, ili na nekom drugom mestu, može odražavati vaše angažovanje na rešavanju nekih finansijskih problema.

San može označavati i prioremu za rešavanje nekih manjih sukoba u vašoj kući.

Sanjati da pamtite brojeve. San u kome ste pokušavali da zapamtite neke brojeve i uspevali u tome, može da najavljuje neki zanimljivi i uzbudljivi događaj koji će vam promeniti život i zbog koga ćete dugo biti vrlo zadovoljni i srećni.

Sanjati da brišete brojeve. Ako ste u snu brisali brojeve sa papira ili sa kompjutera, takav san može da označava da nailazi period u kome ćete sebe obmanjivati zbog nečega, ili ćete biti zbunjeni ili konfuzni, što će ometati vaše uspešno ispunjenje nekih želja.

Sanjati da brišete brojeve sa table. Ako ste u snu brisali brojeve sa table, takav san vam može biti podsetnik da ste nešto pogrešno ili nepromišljeno uradili u prošlosti, i može ukazivati da ćete trpeti posledice za učinjene greške.

Sanjati nekoga da zapisuje brojeve. Ako ste gledali nekoga kako zapisuje neke brojeve na papir ili neku drugu podlogu, takav san može da ukazuje da ćete biti zapanjeni uspehom nekog vašeg prijatelja. Možda ćete čak biti i ljubomorni na njega zbog toga što će vas podsetiti da vi još uvek niste nešto završili.

Sanjati da zapisujete neke brojeve. Ako ste u snu zapisivali neke brojeve na tabli ili parčetu papira, ili ih ukucavali u kompjuter, taj san može da označava da ćete previše svog vremena i truda uložiti u neke projekte koji zahtevaju mnogo napora za realizaciju.

Takav san može biti i odraz vaše rešenosti da organizujete neke stvari na određeni način.

Sanjati da jasno vidite neke brojeve. Ako ste sanjali da jasno vidite neke brojeve, san može ukazivati da će se vaše nade i planovi u vezi nekih želja koje imate na vašu sreću uskoro ostvariti.

Sanjati da crtate brojeve. Ako ste u snu crtali brojeve, taj san može da označava neke značajne prilike za zaradu dodatnih prihoda, koje će vam se ukazati i sa kojima ćete povećati svoje finansije.

Sanjati brojeve umesto slova. Ako ste u snu u knjizi ili na nekom drugom tekstu videli brojeve umesto slova, takav san može da označava da ćete uskoro otkriti nešto što će vas mnogo iznenaditi. Od vaše sposobnosti da iskoristite svoje talente zavisiće da li ćete uspeti da za svoje dobro iskoristite tu informaciju.

Sanjati brojeve napravljene od čvrstog materijala. Ako ste sanjali da vidite brojeve napravljene od kamena, čelika, betona ili nekog drugog čvrstog materijala, takav san može da ukazuje da neki neočekivani događaji i situacije mogu staviti vaše poglede na život i lične stavove na probu. Srećom ćete uspeti da prevaziđete te situacije zbog urođene motivacije da bez obzira na okolnosti završite ono što ste započeli.

Sanjati brojeve napravljene od mekih materijala. Ako ste sanjali brojeve napravljene od papira, maramica, pamuka, taj san verovatno ukazuje da trenutno ne možete da ostvarite stvari koje želite, jer nemate dovoljno motivacije i istrajnosti za to.

Sponzorisano:

loading...
Loading...