Sanovnik pesak – Šta znači sanjati pesak?

Pesak kao i more mogu da simbolišu emotivnu labilnost i nesigurnost. Pesak može simbolizovati i prolaznost vremena i privremenost svega, pa i života, i takav san može biti posledica straha od starenja i smrti.

Pesak u snu može označavati i granicu između svesti i podsvesti. Može označavati promenu u načinu gledanja na stvari ili promenu u ponašanju i stavovima, nestabilne osnove na kojima zasnivate svoja mišljenja i postupke i nesigurnost u ono što bi sledeće trebalo da uradite.

Pesak u snu može da označava i nesreću, siromaštvo ili puno sitnih, nebitnih problema. San može označavati da će neko pokušati da vam nametne svoju volju. Pesak ukazuje na nestabilnost i snovi o pesku mogu da označavaju nedostatak sigurnosti. Možda trenutno prolazite kroz period emotivne ili finansijske nesigurnosti.

San može da ukazuje i na bliskost sa porodicom, ali i izraženu duhovnost. Pesak može da se povezuje sa beskrajem, i san može da označava potrebu za duhovnim razvojem, a može i da ukazuje na prepreke ka tom razvoju.

Peščane plaže u snu mogu biti i odraz sećanja na neko lepo putovanje i potrebe za odmorom.

Tumačenje snova u kojima se javlja pesak – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati pesak. Ako ste videli pesak u snu, to može ukazivati da će vas neka neizvesna veza ili odnos sa nekim značajno uzdrmati, pa je san podsetnik da bespotrebno ne gubite energiju na to.

Sanjati da hodate po pesku. Ako ste u snu hodali po pesku, takav san može biti upozorenje da poslovi na kojima ste trenutno angažovani nisu bezbedni.

Sanjati da kopate pesak. Ako ste sanjali da kopate pesak lopatom, takav san je dobar znak i možda najavljuje veliki profit.

Sanjati da razbacujete pesak okolo. Ovakav san nije dobar znak i verovatno najavljuje gubitke i trećenje imovine.

Sanjati da imate pesak u ustima. Ako ste sanjali ovakav san, on može najavljivati da će vas neko naljutiti. Ovakav san može označavati i da ste besni na sebe zbog toga što ste rekli nešto ili da ste besni na sebe što nešto niste izgovorili, a trebali ste.

Sanjati da imate pesak po svom telu. Ako ste sanjali da osećate pesak po svom telu, takav san može ukazivati da su neke misli isplivale iz vaše podsvesti i uznemiravaju vas.

Sanjati peščani sat. Ako ste sanjali peščani sat, taj san može biti simbol prolaznosti vremena i osećaja da vam vreme za nešto ističe. Možda imate potrebu da napravite precizan vremenski plan za nešto.

Sanjati da nosite pesak u rukama. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak i može ukazivati na neke nevolje koje vam predstoje.

Sanjati peščane dine. Ako ste sanjali peščane dine ili neku veliku peščanu plažu, takav san je vrlo dobar znak i može da simbolizuje emocije između vas i neke osobe suprotnog pola.

Ovakav san može da označava i neke prepreke koje se javljaju periodično u vašem životu.

Može označavati i probleme koji vremenom postaju sve veći.

Sanjati da vučete brodić po pesku. Ovakav san je možda znak da ćete od nekoga pozajmljivati novac.

Sanjati dvorce od peska. Ovakav san može da simbolizuje nešto što je beskorisno, ali istovremeno može da ukazuje na prolaznost materije i besmislenost materijalnih potreba.

U kontekstu posla, san može da ukazuje na vaše uzaludne napore da nešto završite ili na površnost ili kratkotrajnost nečega.

San može označavati i da izgrađujete neke aspekte svog života ili neke ciljeve na nestabilnim osnovama.

San može ukazivati i na nešto prolazno.

Sanjati kuću od peska. Ako ste sanjali da ste u kući napravljenoj od peska, takav san može ukazivati da će se završiti period nekih neprijatnih događaja u vašem životu i ustupiti mesto nekim lepim stvarima, što će vas ponovo vratiti na pravi put.

Sanjati peščanu oluju. Ako ste se u snu našli usred peščane oluje, takav san verovatno nije dobar znak i možda najavljuje gubitke. Možda svojim postupcima ugrožavate svoju egzistenciju.

San može ukazivati i na neuspehe u onome što radite.

Ovakav san može da označava i kratkotrajne i prolazne konflikte.

Sanjati barice od kiše u pesku. Ako ste sanjali da pada kiša i ostavlja bare u pesku, san je moguć znak da ćete otkriti da vas je partner prevario.

Sanjati da kiša natapa pesak. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da vas partner vara već duže vremena.

Sanjati novčanice od peska. Ovakav san je moguć znak nestabilnih finansija.

Sanjati da tonete u živi pesak. Ako ste u snu počeli da tonete u živi pesak, takav san nije dobar znak i može ukazivati da ste napravili neke pogrešne poteze koji vas ugrožavaju, i to zato što ste se preplavljeni emocijama upleli u nestabilnu finansijsku situaciju ili u neku emotivnu vezu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...