Sanovnik zlato – Šta znači sanjati zlato?

San o zlatu može imati dobro ili loše značenje.

Zlato je pre svega simbol dobre sreće, bogatstva, moći i uspeha.

Nekad san o zlatu može najavljivati finansijsku dobit koja vas očekuje, ali koju trebate pametno iskoristiti ili makar sačuvati.

Nekad taj san može ukazivati na pohlepu i iskušenje, a možda i na predstojeće osiromašenje i teška vremena. Može značiti preterivanje, a može biti i znak vaše ljubomore zbog nečije sreće.

Zlato u snu možda vam skreće pažnju na nešto što je bitno i na šta trebate da obratite pažnju. Možda označava i vaše zadovoljstvo, što posedujete nešto što je vama posebno važno.

Tumačenje snova u kojima se javlja zlato – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste našli zlato. Ovaj san ima dobru konotaciju i može ukazivati da ćete uspešno okončati trenutne projekte i planove, što privatne, što poslovne. Uspeh će biti proizvod vašeg strpljenja i naravno, truda.

San može označavati i vaša osećanja, da ste otkrili nešto važno o sebi ili svom životu.

San može označavati i povoljne prilike da pokažete svoje talente i sposobnosti. To može biti i početak uspešne karijere. 

Sanjati da ste izgubili zlato. Ukoliko ste sanjali da ste izgubili zlato ili zlatan nakit, san može ukazivati na propuštene prilike. Možda vam se ukazala neka retka prilika za napredovanje, ali se niste snašli i niste uspeli da je iskoristite. 

Sanjati da zakopavate ili sakrivate zlato. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on ukazuje da želite da sakrijete nešto bitno o sebi. Možda ne želite da se neko domogne nečega što smatrate bitnim, ili ne želite to da delite nisakim.

Sanjati da držite zlato u rukama. Ukoliko ste sanjali zlato u svojim rukama, san je dobar znak. Ovakav san svakako ukazuje na uspeh u svemu čega se prihvatite. Možda označava neke planove ili projekte o kojima razmišljate, a koji će biti ispunjeni sa uspehom. San je zato ohrabrenje da, ukoliko imate neke ideje koje biste hteli da realizujete, odmah krenete u to, jer će biti vrlo isplativo.

Sanjati da ste izgubili zlato. Ovaj san ukazuje da ćete propustiti neke dobre prilike.

Sanjati zlatne zube. Ukoliko ste sanjali da imate zlatne zube, san najavljuje neočekivani dobitak za kratko vreme, koji vas može učiniti bogatim. To mogu biti i neki iznenadni i neočekivani događaji, kao što su dobijanje nasledstva ili dobitak na lutriji.

Sanjati da nosite zlatan nakit. Ako ste u snu gledali sebe kako nosite neki komad zlatnog nakita, san je najčešće loš znak. Možda ukazuje da ćete biti opljačkani, iskorišćeni ili prevareni.

Sanjati zlatni lanac. Ako ste u snu videli zlatni lanac, san je upozorenje na obmane, laži i razočarenja koja vam predstoje. Možda budete žrtva neke zlonamerne osobe, a možda i sami budete doprineli tome, jer ste previše naivni.

Sanjati zlatni kaiš. Ukoliko ste sanjali da nosite zlatni kaiš, san je veoma dobar znak. Može značiti da će se uskoro značajno poboljšati vaša finansijska situacija.

Sanjati predmete od zlata razbacane po podu. Ako ste sanjali razbacane zlatne predmete po podu ili da ih vi ili neko drugi razbacujete po podu, to obično nije dobar znak. Možda će vas uskoro zadesiti neka nevolja, koja će ugroziti vašu egzistenciju.

Sanjati da se srećete sa zlatarom. Ukoliko ste sanjali da planirate susret ili ste se sreli sa zlatarom, to je često loš znak, i može označavati saradnju ili susrete sa sumnjivim ljudima, koji će pokušati da vas prevare. Smatrajte znak upozorenjem, i obratite pažnju, posebno na ljude koje ste skoro upoznali kao i na strance.

Zlatnici. Ako ste sanjali da držite ili gledate zlatne novčiće, san najčešće ima dobro značenje. Možda označava da će vas nagraditi zbog nekog nedavnog truda ili postignuća, ali nagrada će biti u vidu pohvale, a ne finansijske dobiti.

Sanjati da zurite u zlato. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak. Možda ukazuje na trenutne ili predstojeće finansijske probleme. Možda čak može označavati bankrotstvo ili gubitak velike količine novca, kao i ugrožavanje vaše finansijske situacije.

Sanjati da dajete zlato. Ako u snu nekome dajete zlato, to je obično dobar znak. Možda ćete dobiti neki vredan poklon od nekog poznanika.

Sanjati da dobijate zlato. Ako u snu od nekoga dobijate zlato, to obično nije dobar znak. Možda znači da ćete nekom pozajmiti novac, koji nećete dobiti nazad. San možda ukazuje na pogrešne investicije, koje će propasti i zbog kojih ćete izgubiti novac, a sve može biti posledica nekih neočekivanih loših okolnosti.

Sanjati lažno zlato. Ako ste sanjali zlato, za koje ste sigurni da je lažno, to može da ukaže na neke vesti, koje će vam pomoći da nešto bitno zaključite o sebi. 

Sanjati da kradete zlato. Ukoliko ste sanjali da kradete zlato od nekoga ili odnekle, san obično nema dobro značenje, i može ukazivati da ćete izgubiti poštovanje vaših poznanika. 

Sanjati zlatnu krunu. Ako u snu vi ili neko drugi nosite zlatnu krunu, san ukazuje na promene, u kući ili na poslu. 

Sanjati da nekome dajete zlato na čuvanje. Ukoliko ste sanjali da nekome dajete na čuvanje zlato, san je obično upozorenje da možete biti prevareni od nekoga. 

Sanjati da ste doneli kući hrpu zlata. Ako ste u snu doneli u kuću gomilu zlata u rukama, džepovima ili torbi, to je često dobar znak. San ukazuje na dobru finansijsku situaciju i stabilnost trenutno, ali i ubuduće, što je sve rezultat vašeg truda i rada. 

Sanjati zlatno obojene predmete. Ovaj san ukazuje na obmanu. Možda će vas prevariti neko ko vam je blizak i to kroz neki projekat ili zajedničku akciju, a pritom krijući svoje prave namere.

Sponzorisano:

loading...
Loading...