Sanovnik zvezda padalica – Šta znači sanjati zvezdu padalicu?

Snovi o nebu i nebeskim telima česti su u periodima kad razmišljate o svojim ambicijama i ciljevima. Zvezda je simbol želja i ciljeva i potrebe za uspehom i priznanjima.

Snovi o zvezdama nisu česti, ali nose u sebi prizvuk nečeg misterioznog i nadzemaljskog.

Zvezde u snu mogu imati najrazličitiju simboliku i da označavaju uspehe, popularnost, ugled, reputaciju, smrt, preminule voljene osobe, ispunjenje želja i vašu budućnost uopšte.

Ako ste bili srećni u snu dok ste gledali zvezde i lepotu zvezdanog neba, takav san najverovatnije ukazuje da ćete uspeti u životu, možda čak i postati poznati.

Obzirom da je njihova pojava retkost, i da se još ređe događa da se prisustvuje viđenju pada zvezde, zvezde padalice imaju posebnu simboliku i obično se vezuju za ispunjenje nekih posebnih želja koje se zamišljaju u trenutku dok se gleda u zvezdu koja pada.

Zvezda padalica može da označava želje za koje se ne trudite da se ostvare već čekate da se situacija odvija sama od sebe. Možda bi trebalo da se preispitate da li preduzimate sve što je potrebno da bi ostvarili svoje želje. Taj san može da označava i da ste iscrpljeni i možda nezainteresovani pa san ukazuje da bi trebalo više da se radujete oko svega što vam se događa.

San o zvezdama padalicama može da označava i neke neočekivane i retke momente i situacije koje vas mogu iznenaditi. Mogu označavati nešto neverovatno što niste mogli nikada da zamislite da ćete doživeti. Mogu značiti neočekivano ispunjenje, napredak ili velike promene.

U negativnom smislu, mogu označavati da ne verujete u nešto što se gotovo nikad ne događa.

Tumačenje snova u kojima se javlja zvezda padalica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli zvezdu padalicu. Ako ste gledali zvezdu padalicu u snu, taj san je uglavnom veoma dobar znak i verovatno ukazuje da će vam se svi planovi i želje koje imate ostvariti, ali ako budete iskreni i uporni na putu ostvarenja. Ako ste bili neraspoloženi u prethodnom periodu, ovakav san najverovatnije ukazuje na veliku promenu na bolje u vašem emotivnom stanju.

San u kome ste videli zvezdu padalicu može da označava i vašu svest i razmišljanje o prolaznosti vremena i osećaj da nemate kontrolu nad time. Možda osećate da se neke stvari previše brzo dešavaju bez ikakvog vašeg uticaja.

San u kome ste videli zvezdu padalicu može da označava i rođenje.

Ovakav san može da označava i vaše želje za napredovanjem i uspehom.

Zvezda padalica je simbol nade i vere pa san možda označava da se nadate da će vam se neke želje ostvariti uskoro.

Sanjati da ste poželeli želju dok ste gledali zvezdu padalicu. Ako ste poželeli želju dok ste gledali zvezdu padalicu kako pada, takav san može da odražava vaše sklonosti ka maštanju o stvarima koje vam nisu dostupne. San možda označava vaš trud da budete što realističniji i prizemljeniji, upravo zbog tih vaših sklonosti.

Sanjati da niste poželeli želju dok ste gledali zvezdu padalicu. Ako ste sanjali da ste propustili da poželite želju dok ste gledali zvezdu padalicu, takav san može da označava da ćete ostvariti svoje planove i ciljeve samo ako se mnogo potrudite i uložite puno energije da to uradite. Ovakav san vam možda ukazuje da prvo izaberete najmanje ciljeve i krenete odatle u realizaciju.

Sanjati zvezde padalice u kraju gde živite. Ako ste u snu gledali zvezde padalice ispred svoje kuće ili zgrade, takav san je verovatno vrlo lep znak i može da najavljuje buduće venčanje nekog vašeg bliskog rođaka ili prijatelja na koje ćete biti pozvani možda i kao počasni gost.

Ovakav san može da označava i da ćete zbog svog napornog i vrednog rada uspeti da uštedite dovoljno novca da odete na neko zanimljivo putovanje sami ili sa svojom porodicom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...