Sanovnik krv – Šta znači sanjati krv?

Krv je u snovima najčešće dobar znak. U snu, krv može biti simbol života, vitalnosti, energije, strasti, ljubavi. Može biti i znak bogastva i sreće.

U dobrom kontekstu, krv često u snu predstavlja vašu životnu energiju, snagu i uspeh. Označava da se sa lakoćom suočavate sa teškoćama. Takvo značenje bi, primera radi, mogao da ima san u kome osećate da vam krv teče kroz vene ili da imate rane koje ne krvare.

U negativnom kontekstu, krv može predstavljati i neku oblast vašeg života u kojoj vam nedostaje snaga, možda zbog nekih emotivnih problema ili zbog preteranog iscrpljivanja. U takvim životnim situacijama, česti su snovi o krvarenju, o baricama krvi ili da ste prekriveni krvlju. Ako ne možete da zaustavite krvarenje u snu, to može biti znak da ste prošli kroz neko strašno iskustvo, koje ne možete da zaboravite. Nasilni snovi u kojima ima krvi, mogu biti odraz nemirne podsvesti i agresije ili potisnutog besa u stvarnom životu.

San u kome krvarite, može ukazivati da ste fizički ili emotivno iscrpljeni. Možda san ukazuje na sukobe sa prijateljima, a možda je neka situacija iz prošlosti oživela i uznemirava vas. San u kome vidite da neko krvari može se tumačiti kao poziv u pomoć. Možda san označava neki gubitak ili neku bolest, prekid veze, a možda i narušeno samopouzdanje. Krv može simbolisati i razočarenje.

Žene često sanjaju krv u periodu pre ili za vreme menstruacije, ili dok su u drugom stanju. Posebno za trudnice, san u kome ima krvi označava upozorenje da malo uspore i ne ugrožavaju bebu. Za muškarce koji sanjaju krv, san može označavati njihov strah od ženskog tela ili seksa, ili čak i želju da nekog fizički napadnu.

Tumačenje snova u kojima se javlja krv – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da dajete krv. Ako u snu dajete krv, možda je san znak da ste previše fizički iscrpljeni i pod stresom.

Sanjati da krv šiklja na sve strane. Ako u snu krv šiklja na sve strane, san verovatno ukazuje na veliki emotivni stres pod kojim senalazite.

Sanjati da ste prekriveni krvlju. San u kome ste prekriveni krvlju, može ukazivati na sukob sa prijateljima ili u vezi, a krv po vama posledica je sukoba. Kod ovakvog sna možda je prisutan i osećaj gubitka, vašeg ili nečijeg.

Sanjati da pijete krv. Ovaj san je dobar znak, i verovatno ukazuje na povećanje vitalnosti i snage. San možda znači i da će vam se uskoro nade i planovi ostvariti. Može značiti i povećanje materijalne situacije.

Sanjati da pljujete krv. San može ukazivati na bespotrebno gubljenje energije i trošenje vremena na beskorisne radnje. San može ukazivati i na manju bolest ili period umora zbog prekomernih aktivnosti na poslu.

Sanjati da ste iskrvarili. Ovaj san može biti znak gubitka vlastitog života ili života nekog koga volite. Može označavati poraz, novčani gubitak, a možda i bankrotstvo.

Sanjati da ste prolili nečiju krv. Ako ste sanjali da ste napali nekog i prolili njegovu krv, san možda ukazuje da nemate motivaciju da rešite neki problem i da je potrebno da steknete više poverenja u sebe.

Sanjati krvave ruke. Ako ste sanjali krv na svojim rukama, san ukazuje na osećaj krivice koji možda imate zbog nečega što ste uradili. Možda vas san upozorava da obratite pažnju pre svega na sebe i stvari koje su vam bitne. San može biti i znak gubitka novca vašom krivicom.

Sanjati da vam prst krvari. San je znak mogućeg finansijskog gubitka ili prevare.

Sanjati da vam noge krvare. San može predstavljati neku situaciju u vašem životu, koja dovodi u pitanje vaše moralne stavove. S druge strane, san može biti i znak napretka na poslu, što će poboljšati vašu finansijsku situaciju.

Sanjati krv iz nosa. Ako vam je u snu išla krv na nos, san verovatno najavljuje neke finansijske teškoće.

Sanjati krv iz glave. Ovaj san može značiti da previše vremena provodite rešavajući lične ili porodične probleme, ali da nema izgleda da se oni u skorije vreme reše.

Sanjati krv u toku tuče. Ukoliko ste se sanjali da se tučete sa nekim i nekome počne da teče krv, san je verovatno posledica nekih osećanja vezanih za prevaru, odanost ili poverenje. Možda je san znak upozorenja da previše verujete nekim ljudima ili čak nekim svojim prijateljima, pa se možete neprijatno iznenaditi kad vas budu neočekivano napali ili povredili.

Sanjati oružje prekriveno krvlju. San u kome ste videli ili koristili krvavo oružje, može da ukazuje da vam trenutno nedostaje emotivna stabilnost. Možda ste promenljivog raspoloženja, koje varira od sreće do tuge. Takvo stanje ne mora biti izazvano nekim spoljnim okolnostima.

Sanjati tragove krvi. Ako ste u snu pratili tragove krvi, možda san ukazuje da ćete imati vremena da polako realizujete svoje planove, što će na kraju proizvesti vrlo dobre prilike za vas.

Sanjati telo iz koga je isceđena sva krv. Ovakav san ukazuje da vam je neka situacija ili problem koji imate, potpuno oduzela sanagu i samopouzdanje.

Sanjati krvave zidove. San u kome ste videli krv na zidovima, može biti posledica osećaja gubitka ili promašenosti koji imate. Možda i dalje mislite na neku situaciju koja je prošla, ali je ostavila velike posledice na vašu psihu. San je možda i znak da ne možete da prestanete da mislite o nekoj lošoj situaciji u kojoj ste i sami učestvovali.

Sanjati pod prekriven krvlju. Ovakav san znak je sukoba između porodice ili prijatelja, a može biti i znak predstojećih teškoća u životu.

Sanjati da plivate u krvi.  Ako ste sanjali da plivate po bazenu koji je pun krvi, možda san nagoveštava neke neverovatne i neočekivane situacije, koje niste mogli ni da pretpostavite da mogu da se dogode u vašem životu.

Sanjati da vam je kuća puna krvi. Ovaj san je dobar znak, i najverovatnije ukazuje na prinovu u porodici, koja će biti jako srećna i uspešna u životu.

Sanjati da vam je kuća poplavljena krvlju. Ako vam je u snu kuća poplavljena od bujica krvi za koje ne znate odakle dolaze, san je dobar znak. Verovatno ukazuje da će se vaši trenutni planovi i projekti za čiju realizaciju se puno zalažete, ostvariti sa uspehom, a što će vas mnogo obradovati.

Sanjati da padate u baricu od krvi. Ako ste sanjali da ste upali u krvavu baru, san je dobar znak, i verovatno označava veliki dobitak koji će vas puno obradovati.

Sanjati životinjsku krv. San u kome ste videli životinju kako krvari ili životinjsku krv, označava da će se vaši planovi i želje najverovatnije ostvariti.

Sanjati krvave zube. Ovakav san nije dobar znak i često označava smrt, možda partnera ili nekog člana porodice.

Sanjati krvavu vodu. Ako ste u snu videli vodu sa tragovima krvi, možda iz slavine ili u kadi, san je znak vaše sposobnosti da upravljate svojim životom i postignete uspeh u bilo kojoj oblasti koju odaberete.

Sanjati krv iz rane. Ako vam je u snu krv curila iz rane, san ukazuje na periode bolesti ili briga. Možda san označava i vaše teškoće da donesete prave odluke ili ostvarite svoje ciljeve.

Sanjati da pokušavate da zaustavite krvarenje. San u kome ste pokušavali da zaustavite krv iz rane, možda ukazuje na vašu tugu i žaljenje za nekim ko je nedavno preminuo.

Sanjati da neko ne može da zaustavi krvarenje. Ako ste sanjali da neko ne može da zaustavi krvarenje, takav san može ukazivati da će ta osoba iz vašeg sna imati neki mali dobitak.

Sanjati krv po telu. Ovaj san je znak da ćete verovatno dobiti neke neočekivane, ali bitne vesti od nekog iz porodice ili nekog ko vam je blizak.

Sanjati da ste se isprljali od nečije krvi. Ovaj san može ukazivati da ćete ući u emotivnu vezu sa tom osobom, a možda ćete shvatiti i da ste srodne duše. Uglavnom, san nagoveštava sreću i zadovoljstvo.

Sanjati da je neko prekriven krvlju. Ovaj san mogao bi najaviti svađu sa bliskim prijateljem, nekim sa kim živite ili nekom drugom osobom koja vam je bliska.

Sanjati da se radujete dok neko krvari. San ukazuje da verovatno imate neprijateljska osećanja prema toj ili nekoj drugoj osobi, i da želite da je napadnete.

Sanjati da gubite puno krvi. Ovaj san verovatno ukazuje da ste usamljeni i depresivni zbog toga.

Sanjati da je neko izgubio mnogo krvi. Ako ste sanjali ovakav san, možda on ukazuje da će vaš odnos sa tom osobom zahladneti ili da ćete ga okončati, najverovatnije zbog vaše sebičnosti prema toj osobi.

Sanjati krv isprskanu na sve strane. Ovaj san može biti znak iscrpljenosti zbog emotivnih, fizičkih ili finansijskih razloga. San bi mogao ukazivati i na generalno propadanje vaše ličnosti, finansija, pa čak i gubitak života.

Sanjati krv koja kaplje na zemlju. Ovaj san ima dobro značenje i verovatno ukazuje da stiže dugo očekivana sreća, a stvari se odvijaju kako želite u narednom periodu.

Sanjati da ste ugazili u krv. San ukazuje da će vam neko pomoći da uspete u nečemu što želite.

Sanjati krvavi ispljuvak. Ovaj san ukazuje da će vam se verovatno ostvariti dugo očekivana želja, a može značiti i da ćete izmiriti neke stare nesuglasice sa nekim.

Sanjati krv kao posledicu udarca. Ako ste sanjali da ste nekog udarili i da krv lije iz rane koju ste mu naneli, san je znak da se klonite mešanja u neku raspravu između ljudi koji su vam bliski, jer možete vi da nastradate.

Sanjati zgrušanu krv. Ukoliko ste sanjali krv koja se zgrušala po vama, san može biti najava neke bolesti ili problema sa zdravljem.

Sanjati da ližete krv. Ako se sanjali da ližete krv sa neke stvari, san je moguć znak problema u saobraćaju. Razlog je verovatno vaša nepažnja i nemar. San može biti i znak nekih negativnih posledica, zbog vašeg neobraćanja pažnje na okolinu.

Sanjati da sami sebi vadite krv. Ako ste u snu sami sebi ubadali iglu u venu i vadili krv, san možda najavljuje neki gubitak koji ćete iskusiti, ili ćete možda imati veliki napor da završite neki zahtevni posao.

Sanjati da ste na sebi primetili tačkice krvi. San može značiti da vas je verovatno sramota zbog nekog vašeg neadekvatnog ponašanja. San može ukazivati i na dug period oporavka nakon neke povrede koju ste sami sebi prouzrokovali.

Sanjati da perete krv sa sebe ili odeće. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da ćete možda bez razmišljanja poslušati nečiji savet, čime ćete se nepotrebno ugroziti.

Sanjati hladnu krv. Ako ste u snu osetili krv koja je hladna, san je možda simbol slabosti vaše trenutne veze sa nekim, i verovatnoće da će se ona završiti ili privremeno prekinuti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...