Sanovnik hotel – Šta znači sanjati hotel?

Za razliku od našeg doma, koji je mesto u kome se osećamo sigurno i opušteno, hoteli su mesta koja se vezuju za privremeno boravište.

Možda san u kome ste sanjali hotel označava da ste u nekom prelaznom periodu u svom životu, ili ste na prelazu iz jedne u drugu životnu situaciju.

Hotel u snu može da označava i da se trenutno ne osećate sigurno u svom životu ili da možda niste zadovoljni svojim životom. San vam skreće pažnju da sagledate svoj život i oblasti koje vas ne čine srećnim.

San o hotelu može da ukazuje i da ste trenutno u periodu bitnih  životnih promena, i da bi trebalo da se oslobodite svojih loših navika i negativnog načina razmišljanja.

Obzirom da hoteli u snu često simbolizuju gubitak samopouzdanja i sigurnosti, san može da predstavlja upozorenje da ne dozvolite da se to dogodi i radite na tome, kako se ne bi dogodilo da vas to sputava u napretku.

Hoteli mogu simbolizovati i ljude iz vašeg života i njihovo mišljenje o vama, a nekad i privremene misli. Sobe u hotelu mogu da označavaju strah od suočavanja sa istinom o drugima.

Za tumačenje bitni su i detalji sna u kome ste sanjali hotel, da li je bio lep, lepo uređen, nov, star, ruiniran i sl. Lepi snovi o hotelima uglavnom označavaju lepe događaje i promene, za razliku od neprijatnih snova, koji obično ukazuju na teškoće u narednom peirodu, posebno u vezama.

Tumačenje snova u kojima se javlja hotel – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati hotel uopšte. San u kome ste se našli u hotelu, bez obzira na razlog, uglavnom nije dobar znak. Može da ukazuje na neuspehe u trenutnim planovima, osiromašenje, a u nekim slučajevima i zatvaranje.

Za zaljubljene ovo je posebno loš znak koji može da označava predstojeće raskide ili sukobe koji vode do raskida.

Sanjati da tražite hotel. Ovakav san nije dobar znak i može najavljivati probleme u ostvarenju trenutnih ciljeva. Verovatno nećete uspeti da ostvarite nešto što želite, zbog okolnosti na koje ne možete da utičete.

Sanjati da idete u hotel. Ako ste išli u neki hotel u snu, takav san može da označava promene u načinu viđenja stvari ili promene vaše ličnosti.

Sanjati da ulazite u hotel. San u kome ste ulazili u hotel može da označava vaše trenutno raspoloženje i potrebu da odete negde, preselite se ili se jednostavno udaljite od prošlosti.

Sanjati da napuštate hotel. San u kome ste napuštali hotel je dobar znak i ukazuje na vašu spremnost da se poboljšate i ostavite neke loše stvari i navike iza sebe.

Sanjati da spavate u hotelu. Ako ste sanjali da spavate u hotelu, takav san može da označava da vaša postignuća neće biti trajna.

San može da označava i da vaša veza nije stabilna i da nije trajna.

Ovakav san može ukazivati da su vam potrebne neke promene koje sami trebate da inicirate.

Sanjati da ste prespavali jednu noć u hotelu. Ovakav san možda je odraz briga za svakodnevicu. Možda imate finansijskih problema ili problema u trenutnoj vezi.

Sanjati da ste u hotelskoj sobi. Ako ste sanjali da se nalazite u hotelskoj sobi, taj san može da ukazuje da se izolujete od svoje okoline.

Sanjati hotel u lošem stanju. Ako ste sanjali da se nalazite u hotelu koji je vrlo loše izgledao, takav san najverovatnije je loš znak, koji najavljuje neuspehe trenutnih vaših aktivnosti ili projekata.

Nekad može da označava i loše odluke koje ćete doneti.

Sanjati lep hotel. Ako ste sanjali da se nalazite u lepo uređenom hotelu, takav san je dobar znak i najavljuje lep i uzbudljiv period u životu, uživanje i luksuz koji ste sanjali.

San može biti i najava nekih prijatnih putovanja u kojima ćete uživati.

Sanjati hotel koji ima mnogo spratova. Ako ste sanjali hotel koji je imao mnogo spratova, takav san može da ukazuje da ćete uskoro imati neke izazovne ciljeve u životu. Ako ste se u snu penjali nagore, san ukazuje da ćete verovatno uspeti da ih realizujete. Ako niste uspeli da stignete do vrha hotela, san je znak mogućih razočarenja.

Sanjati hotel koji se ljulja. Ovakav san ukazuje na nedostatak samopouzdanja pa bi trebalo da poradite na tome.

Sanjati vatru u hotelu. Ako ste u snu gledali hotel koji gori, takav san može da označava da vam ljudi iz vaše okoline otežavaju život.

Sanjati hotel koji zlokobnog i zastrašujućeg izgleda. Ovakav san može da ukazuje da se dešavaju neke brze promene u vašem životu i okruženju, na koje morate brzo da se prilagodite.

Sanjati da ste vlasnik hotela. Ovakav san je vrlo dobar znak koji ukazuje da će se stvari odvijati onako kako želite, pa ćete ostvariti svoje planove. San je ohrabrenje da započnete nešto na šta duže vreme niste smeli da se usudite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...