Sanovnik muž – Šta znači sanjati muža?

Snovi u kojima vidite svoga muža su dosta česti i uglavnom odražavaju uspone ali i padove koje svakodnevno doživljavate.

Oni takođe mogu odražavati neke vaše prikrivene osećaje i strahove. Ipak, da biste pravilno protumačili san u kojem je muž glavni motiv, morate detaljno analizirati sve što ste u snu videli.

U nastavku ovog teksta pogledajte koji su to uobičajeni snovi o mužu i kako ih možete tumačiti.

Tumačenje snova u kojima se javlja muž – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite muža. Sanjati da vidite svoga muža može da znači da će vaš muž u skorije vreme imati dosta problema na poslu i da će mu biti teško da izađe iz neugodne situacije koja će ga snaći. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao upozorenje da prema mužu budete pažljivi i nežni i da ga obasipate ljubavlju u predstojećem periodu.

Sanjati kako vodite ljubav sa mužem. Ukoliko ste sanjali kako vodite ljubav sa mužem, onda je to loš znak. U budućem periodu možete očekivati svađe i konflikte, tako da se može desiti da se vaš odnos sa mužem znatno pogorša. Moguće je čak da će vaš brak prolaziti kroz krizu, tako da bi najbolje bilo da malo popustite i da izbegavate bilo kakve raspravke sa svojim suprugom u predstojećem periodu.

Sanjati kako se svađate sa mužem. Ako ste možda sanjali kako se svađate sa mužem, taj san znači da vi ne želite da pričate o bilo kakvim ozbiljnijim temama sa mužem, jer time biste mogli narušiti mir koji vlada u vašem domu. Međutim, ovaj san vas opominje da je najbolje da se suočite sa problemima i da jedno drugom kažete sve što vas muči. Alternativno, san u kojem ste se svađali sa mužem može značiti da se vi jako plašite činjenice da biste se zaista mogli posvađati sa mužem i da bi se mogli razvesti. Vaši podsvesni strahovi se reflektuju u vašem snu na ovaj način.

Sanjati kako ste prevarili muža. Ukoliko se desi da sanjate kako ste prevarili muža, onda je to znak da zbog nečega osećate krivicu i grižu savesti. Međutim, vi ne treba da brinete jer ovakvi snovi nemaju nikakve veze sa realnošću. Oni ne znače da će u vašem stvarnom životu zaista doći do preljube. Dakle, snovi u kojima varate muža samo znače da se vi zbog nečega osećate krivim, pa bi ovaj san trebalo da vam posluži kao opomena da se malo preispitate i da otkrijete šta je to što vas muči. Najbolje bi bilo da se suočite sa tom krivicom koju osećate i da pokušate na neki način da je se oslobodite.

Sanjati da vas muž vara. Ako ste možda sanjali kako vas muž vara, onda je to znak da ste vi osoba koja je jako nesigurna u sebe. Vi imate velike strahove u životu, a najveć strah vam je da će vas muž jednog dana napustiti i da ćete ostati sami. Na neki način vi verovatno i sumnjate u svog partnera, pa su se vaše podsvesne misli reflektovale i u snu. Ovaj san takođe može značiti da vam je potrebno više pažnje i ljubavi od strane vašeg partnera, kako biste se osećali sigurnije.

Sanjati da vidite bivšeg muža. Ukoliko ste sanjali kako vidite bivšeg muža, onda je to znak da će vam se u skorije vreme javiti neko od poznanika ili rođaka koga dugo niste videli. Na taj način vi ćete obnoviti kontakt sa tom osobom, a moguće je i da ćete se vratiti nekom starom poslu.

Sanjati kako se ljubite sa bivšim mužem. Ako ste sanjali kako se ljubite sa bivšim mužem, onda taj san znači da ćete u skorije vreme doživeti ljubavnu avanturu sa nekom osobom kojoj se jako dopadate.

Sponzorisano:

loading...
Loading...