Sanovnik frizer – Šta znači sanjati frizera?

Za mnoge žene pre svega, frizer je osoba kojoj mogu da se povere i sve ispričaju.

To je osoba koju mnoge od njih viđaju makar jednom nedeljno i koja zna više o njima i njihovom životu i svakodnevnim dešavanjima čak i od njihovih prijatelja ili članova bliske porodice.

Snovi o frizerima vrlo često su povezani sa simbolikom mišljenja o sebi i zadovoljstva svojim izgledom.

San o frizeru može biti i odraz nezadovoljstva svojim izgledom ili načinom na koji doživljavate sebe, a možda imate želju ili potrebu da neko promeni način na koji vas doživljava.

San o frizeru može da simbolizuje i vaše ponašanje, odluke koje ste doneli ili neke ljude koji vam mogu pomoći da se u boljem svetlu prikažete okolini.

San može odražavati i vašu motivaciju da nekoga impresionirate ili da mu se dopadnete.

Takav san može da označava i neku osobu ili situaciju koja se menja ili poboljšava na način na koji vi želite.

Snovi u kojima se javlja frizer mogu označavati i vašu borbu za vlastite principe i mišljenje, što će na kraju dovesti do uspeha vaših ciljeva.

Tumačenje snova u kojima se javlja frizer – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste frizer. Ako ste sanjali da ste frizer i da šišate nekog ili mu pravite frizuru, takav san može da ukazuje na dobar ishod nekih promena koje će se dogoditi u vašem životu.

San u kome ste bili frizer može da označava i vaše mišljenje o drugima, a možda i da pokušavate da drugima namećete svoje mišljenje i ideje.

Takav san mogao bi i da ukazuje da je potrebno da promenite i unapredite svoj izgled i imidž.

Frizer u snu često simboliše i seksualnost, pa san u kome ste vi bili frizer može da označava da ste zadovoljni svojom seksualnošću.

Moguće je da ste nedavno počeli da shvatate i prihvatate moć svojih seksualnih potreba i osećanja.

Ovakav san može da označava i da pokušavate da promenite svoj način razmišljanja ili osećanja prema nekome ili nečemu.

Sanjati nekog kao frizera. Ako ste sanjali da je neka osoba frizer, takav san može da označava promene u vašem ponašanju prema toj osobi.

Ovakav san je često znak vaše spremnosti da krenete napred ka novim saznanjima ili boljim sagledavanjem neke situacije ili činjenica.

Sanjati da idete kod frizera. Ako ste u snu išli kod frizera, takav san može da označava da ćete doživeti nešto neuobičajeno, a u čemu ćete i vi učestvovati.

Sanjati da ste videli frizera. Ako ste videli frizera u snu, takav san može da označava da će vas trud i napor dovesti do željenih ciljeva.

Sanjati da vam je frizer napravio lepu frizuru. Ovakav san može da označava da će vas besomučna potraga za nekim praznim zadovoljstvima na kraju razočarati.

Ovakav san može da označava i da će vas vaša lakomislenost možda uvesti u probleme.

Sanjati frizera koji vas šiša. Ako vas je frizer šišao u snu, takav san verovatno nije dobar znak i može da označava lošu sreću ili neke probleme.

Sanjati da vam frizer pravi novu frizuru. San u kome vam je frizer pravio novu frizuru može da označava neke nove početke.

San može da označava i nove šanse za nešto što ste mislili da ste izgubili.

Ovakav san može da označava i podršku porodice u novom pokušaju da uspete u nečemu.

Sanjati da vam frizer pravi frizuru u frizerskom salonu. Ako ste sanjali da ste u frizerskom salonu i da vam frizer pravi frizuru, takav san može da označava neku prevaru ili obmane.

San je možda i upozorenje da ne verujete strancima ili ljudima koje ste nedavno upoznali ili ih površno poznajete.

Moguće da će se prepravljati da su dobri i naivni, ali bi moglo da se dogodi da zloupotrebe vaše poverenje i da ostanete bez nekih vrednih stvari ili novca.

Sponzorisano:

loading...
Loading...