Godišnji horoskop za 2018 godinu

Bez obzira kojeg konkretno datuma ste rođeni i bez obzira kojem zodijačkom znaku na osnovu te činjenice pripadate, čitajući sadržaj teksta koji je upravo pred vama, imaćete prilike da saznate šta vas prema položaju zvezda očekuje u 2018. godini.

Ovan – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste rođeni u znaku ovna, u poslovnom smislu, 2018. godina će za vas predstavljati godinu izazova. Već na početku godine, naći ćete se pred ponudom koja će vas dovesti u dilemu da li da sačuvate svoj stari posao ili da se prepustite težnji za napredovanjem i da načinite novi početak na poslovnom planu. Ono što vam prema položaju zvezda savetujemo, jeste da se pri donošenju odluke prisetite poslovice koja glasi “bolje vrabac u ruci nego golub na grani”. Ukoliko budete istrajni u nameri da sačuvate stari posao, sredinom godine će vas stići saznanje da ste napravili pravi izbor.

Ljubav: Ukoliko niste u vezi, 2018. godina vam neće doneti bitne promene na ljubavnom planu. Međutim, ukoliko ste zauzeti, sredinom godine ćete se naći u situaciji u kojoj će vaše emocije biti stavljene na test. U drugoj polovini godine, očekuju vas “mirne vode” na ljubavnom planu.

Zdravlje: Ono na šta bi osobe rođene u znaku ovna trebalo da obrate pažnju u toku 2018. godine, kada je u pitanju zdravlje, jeste da se pričuvaju u saobraćaju.

Bik – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ako ste rođeni u znaku bika, kada je u pitanju posao, doživećete neprijatnost u prvoj četvrtini godine. Ta neprijatnost, ticaće se gubitka posla ili neočekivane promene položaja na poslu. Međutim, već sredinom godine, naći ćete se pred poslovnom ponudom koja će vam doneti mnogo više uspeha i mogućnosti za napredovanje. Ukoliko iskoristite tu ponudu, vaša karijera će krenuti uzlaznom putanjom.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, očekuje vas susret sa osobom koju odavno poznajete, ali prema kojoj nikada ranije niste osetili emotivnu naklonost. Okolnosti će sada biti drugačije i veliki su izgledi da baš sa tom osobom izgradite skladan i kvalitetan emotivni odnos.
Ukoliko ste zauzeti, određeni postupak osobe sa kojom ste u vezi ili u braku, poljuljaće vaše poverenje. Na vama je da odlučite da li ćete tu činjenicu prebroditi i ostati sa partnerom/partnerkom ili ćete se odlučiti za prekid emotivnog odnosa.

Zdravlje: Trebalo bi da obratite pažnju na zdravlje svog koštano zglobnog sistema i da se pričuvate od preloma.

Blizanci – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko pripadate horoskopskom znaku blizanci, početa godine će vam doneti finansijske probleme. Bez obzira koliko predano budete posvećeni poslu, jednostavno nećete uspeti da zaradite onoliko novca koliko je potrebno. Ipak, u vašem životu će se neočekivano pojaviti neko ko će vam pomoći da pronađete način da promenite tu činjenicu. Najverovatnije, reč će biti o prijatelju iz prošlosti ili o dalekom rođaku koji će vam ponuditi priliku da dodatno zaradite. U drugoj polovini godine, finansijska kriza će gotovo sama od sebe nestati i konačno ćete moći da odahnete.

Ljubav: Ako ste slobodni, u prvoj polovini godine, od prijatelja ili poznanika ćete čuti vest da se o vama neko raspituje i da ste pojam nečije pažnje. U prvi mah, ta vest vas neće zaintrigirati i samim tim, nećete obraćati pažnu na nju. Međutim, u drugoj polovini godine, očekuje vas iznenadan susret sa osobom čiju pažnju ste privukli. Taj susret, značiće prekretnicu u vašem emotivnom životu.
Ukoliko ste zauzeti, pred vama je godina stabilnih i kvalitetnih emocija sa osobom koju volite i koja vas voli.

Zdravlje: Nekoliko puta tokom godine, osetićete manje zdravstvene smetnje zbog kojih ćete poželeti da posetite lekara i da detaljnije proverite svoje zdravlje. Ipak, kako položaj zvezda pokazuje, 2018. godina je godina u kojoj ne treba da budete zabrinuti u vezi zdravlja.

Rak – horoskop za 2018. godinu

Posao: Na samom početku godine, osetićete prezasićenje situacijama i događajima kojima ste okruženi na poslu. Takvo prezasićenje, proisticaće iz vašeg odnosa sa kolegama čijim ponašanjem već odavno niste zadovoljni. Takve činjenice, učiniće da se nađete blizu odluke da promenite ili da napustite posao.
Ono što vam prema položaju zvezda savetujemo, jeste da budete strpljivi i da to ne učinite jer će se do polovine godine stvari same od sebe razviti u vašu korist. Naime, razviće se okolnosti koje će vam omogućiti da zadržite svoj posao, a da ipak ne budete okruženi ljudima kojima ste do sada bili okruženi.

Ljubav: Ako se ubrajate među slobodne rakove, nečija humanost i težnja da vam pomogne u situaciji u kojoj se niko drugi neće naći uz vas, učiniće da se zaljubite u tu osobu.
Ukoliko pak pripadate zauzetim rakovima, potrudite se da opravdate poverenje i naklonost osobe sa kojom ste, a koja već određeni period trpi vaše nepotrebne hirove.

Zdravlje: Budite obazrivi prilikom rukovanja oštrim predmetima. Početkom godine, mogli bi ste da doživite povredu.

Lav – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste rođeni u znaku lava, početkom godine, ukazaće vam se prilika da se oprobate u poslu kojim se nikada ranije niste bavili i kojim niste ni mogli pretpostaviti da ćete se baviti. Ta prilika, otvoriće vam vidike i pomoći će vam da šire sagledate potencijale koji se kriju u vama. Sredinom godine, vaš poslovni uspeh, mogla bi da poljulja misao o preseljenju. Kako ne bi ste nepotrebno ušli u problematičan period, nemojte dozvoliti toj misli da vas zavede i da vas odvede na stranputicu. Kraj godine će u poslovnom smislu za vas biti miran i doneće vam mogućnost da uživate u rezultatima svog rada.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, a pritom rođeni u znaku lava, svoje srce, poklonićete osobi koja nosi uniformu. Najverovatnije, reč je o osobi koja je zaposlena u oblasti zdravstva.
Ukoliko ste pak zauzeti, pažnju će vam okupirati želja da doživite neke nove i uzbudljive stvari sa partnerom. Nemojte se ustručavati da takvu želju saopštite partneru/partnerki, jer ćete biti pozitivno iznenađeni njegovom/njenom reakcijom i spremnošću da se zajedno aktivirate u težnji da svoj emotivni život učinite sadržajnijim i samim tim ispunjenijim. Zajedničko putovanje sa osobom koju volite i koja vas voli, možda će biti najbolji početak osvežavanja vašeg emotivnog života.

Zdravlje: U 2018. godini, vaš imunološki sistem će biti na vašoj strani, tako da ćete biti otporni na infekcije i na različite bolesti. Ipak, ono čega bi trebalo da se pričuvate, jesu mašine i aparati koji su pod električnim naponom. Riziku od zadobijanja strujnog udara, posebno ćete biti izloženi između avgusta i oktobra 2018. godine.

Devica – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ako ste osoba koja je rođena u znaku device, početak godine, doneće vam priliku da kroz posao maksimalno pokažete svoju kreativnost i da možda svoj talenat pretvorite u izvor zarade. Ukoliko budete promišljeni i realni u kreiranju očekivanja, naklonost zvezda će vam pomoći da konačno ostvarite mogućnost da spojite lepo i korisno i da se trajno i maksimalno u poslovnom smislu posvetite onome što zaista volite da radite.

Ljubav: Ukoliko ste jedna od slobodnih devica, polovinom godine čuvajte se iluzije koju bi ste sami mogli da kreirate upuštajući se u vezu sa osobom koja je daleko drugačija od načina na koji se predstavlja i na koji je vi vidite.
Ukoliko ste pak zauzeta devica, pokažite malo više trpeljivosti i strpljenja prema partneru/partnerki.

Zdravlje: Vaši disajni organi, u toku proleća i leta, mogli bi postati osetljivi na uticaj alergena. Zato, izbegavajte zadržavanje u prostorijama koje su ispunjene duvanskim dimom, ali i zadržavanje na otvorenom prostoru na kojem se nalazi mnogo cveća koje je izvor polena. Osim pomenutih oblika zdravstvenih problema, u 2018. godini ne bi trebalo da imate bilo koji drugi zdravstveni problem.

Vaga – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste rođeni u znaku vage, 2018. godina će konačno doneti kraj vašim dilemama koje se tiču vaših poslovnih odluka. Naime, nakon dužeg vremena, poći će vam za rukom da se u potpunosti pronađete u poslu kojim se bavite i da budete zadovoljni načinom na koji vam se vraća ulaganje truda.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, u prvoj polovini godine ćete biti skloni kratkim i prolaznim vezama, koje neće ostaviti bitan trag u vašem emotivnom životu. Međutim, pred kraj 2018. godine, očekuje vas susret sa osobom u koju ćete iskreno da se zaljubite i sa kojom ćete poželeti dugu i stabilnu vezu.
Ukoliko ste zauzeti, vaš emotivni odnos, biće utočište i vaš spas od svih problema sa kojima se susrećete.

Zdravlje: Trebalo bi da budete fizički aktivniji kako bi ste predupredili nastanak problema sa varenjem, kao i nastanak problema sa gojaznošću. Takođe, trebalo bi da budete bar za stepen više obazrivi prilikom učestvovanja u saobraćaju. Prema položaju zvezda, pojačanoj obazrivosti u saobraćaju, posebno bi trebalo da posvetite pažnu u drugoj polovini godine, tačnije između juna i septembra.

Škorpija – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste rođeni u znaku škorpije, kako bi ste izbegli poslovne neuspehe, a samim tim i novčane gubitke, u 2018. godini, trudite se da se oslanjate isključivo na sebe i posebno vodite računa kada je u pitanju poverenje u nove saradnike. Neko sa kim ćete početi da sarađujete, mogao bi da vam smesti zamku i da vas poslovno poremeti.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, a pritom ste rođeni u znaku škorpije, u prvoj polovini godine, ponašaćete se na način koji nije svojstven vama i koji će podrazumevati to da ćete se lako i previše otvarati prema nekome ko će privući vašu pažnju i sa kime ćete poželeti da započnete vezu. Takvo ponašanje, moglo bi da vas izloži mogućnosti da budete izigrani i povređeni.
Ukoliko ste zauzeti, u 2018. godini ćete poželeti da svoju vezu krunišete brakom, a ukoliko ste već u braku, u potpunosti ćete uživati u svom emotivnom statusu.

Zdravlje: Obratite više pažnje na zdravlje organa urinarnog sistema, jer ćete biti skloni razvoju urinarnih infekcija. Na pomenuti segment zdravlja, posebno obratite pažnju u toku jeseni i u toku zime. Takođe, čuvajte se od prehlada i to tako što ćete se adekvatno oblačiti u skladu sa vremenskim uslovima koji su aktuelni napolju. Naizgled bezznačajna nepažnja u vezi načina oblačenja, mogla bi vas dovesti do nastanka i do razvoja zdravstvenih komplikacija koje bi se mogle razviti iz “običnih” prehlada.

Strelac – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ako ste rođeni u znaku strelca, u 2018. godini, dobro promislite o meri u kojoj vaš poslovni život upravlja vašim privatnim životom. Naime, već određeni period unazad, vi živite kao osoba koja je dozvolila da joj “trčanje za novcem” bude najvažnija stvar u životu. Bar na trenutak, zastanite i dobro razmislite da li je dobro što je tako i pokušajte da pronađete balans između posla i privatnog života.

Ljubav: Ako ste slobodni, a pritom ste rođeni u znaku strelca, konačno ćete upoznati osobu koja će vam se učiniti vrednom poverenja i ljubavi. Ta osoba, ispuniće i opravdaće vaša očekivanja i sa njom ćete imati dugu i srećnu vezu, koja će se možda čak i krunisati brakom.
Ako ste pak zauzeti, a rođeni ste u znaku strelca, u 2018. godini ćete pronaći način da ispravite greške koje ste u prošlosti činili i kojima ste povređivali osobu koja vas voli i koja vas svakako zaslužuje.

Zdravlje: Smanjite izlaganje stresu, jer bi u protivnom u vašem organizmu mogla da se pokrene neka od autoimunih bolesti koje značajno često nastaju upravo kao posledica stresa. Takođe, potrudite se da izbegnete slonost stvaranju loših i štetnih navika i poroka kao što su prekomerno konzumiranje cigareta ili alkoholizam.

Jarac – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste jedna od osoba koje su rođene u znaku jarca, potrudite se da vaša očekivanja na poslovnom planu budu usklađenija sa vašim realnim sposobnostima i sa merom u kojoj ste produktivni na poslu. Naime, bićete skloni tome da očekujete mnogo više od onoga što ste u stanju da pružite. Promenite način na koji razmišljate i potrudite sa da više ulažete sebe u ono što radite, kako bi se okolnosti preokrenule u vašu korist i kako bi ste mogli više da zarađujete.

Ljubav: Ako ste slobodni, očekuje vas mogućnost da na nekom javnom okupljanju upoznate osobu koja će vas doslovno opčiniti i sa kojom ćete moći da razvijete kvalitetan emotivni odnos.
Ako ste zauzeti, nemojte biti lenji i potrudite se da malo više usrećite osobu sa kojom ste. Mali znaci pažnje sa vaše strane, biće dovoljni da osoba koja je pored vas poželi da tu i ostane.

Zdravlje: Bićete skloni razvoju virusnih infekcija. Vaš imunološki sistem, biće oslabljen i zato se potrudite da ga ojačate pravilnom ishranom i pravilnim životnim navikama. U prvoj polovini godine, dok slabost vašeg imunološkog sistema bude u najvećoj meri izražena, trudite se da izbegavate zadržavanje u prostorijama u kojima boravi puno ljudi i u kojima je samim tim pojačana mogućnost prenošenja virusnih infekcija.

Vodolija – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste rođeni u znaku vodolije, neko kome ste se davno našli u nevolji, ponovo će se pojaviti u vašem životu i pružiće vam ruku spasa u trenutku kada se nađete pred poslovnom propašću. To će vam pomoći da popravite svoj poslovni status, kao i finansijsku situaciju koja je već neko vreme vrlo poljuljana i nestabilna.

Ljubav: Ako ste slobodna vodolija, u 2018. godini, prema položaju zvezda, preporučujemo vam da dobro razmislite o tome kome i kada treba da poklonite naklonost i poverenje. U ovom periodu, za vas je možda najbolje da se olako ne upuštate u nove veze, kao bi ste uspeli emotivno da se pročistite od prošlih, već doživljenih i proživljenih razočarenja.
Ako ste zauzeti, bićete skloni čestim verbalnim sukobima sa osobom sa kojom ste u vezi ili u braku. Pripazite da vas takvi verbalni sukobi ne dovedu do odluke da ostavite osobu koja je već dugo deo vašeg života.

Zdravlje: Pripazite na zdravlje očiju i proverite vid. Takođe, čuvajte se mogućnosti zapadanja u stanje depresije ili anksioznosti. Do zapadanja u stanje depresije ili anksioznosti, mogla bi da vas dovede činjenica da je zdravlje vama bliske osobe ugroženo. Međutim, ono što je unapred potrebno da znate, jeste da svojim lošim emotivnim stanjem, nikako nećete moći da pomognete osobi za koju će vaša pomoć možda čak predstavljati nešto što će joj biti od presudnog značaja. Zato, ostanite emotivno jaki i dosledni sebi, a to će pomoći i osobi koja vam je bliska da prebrodi svoje zdravstvene probleme.

Ribe – horoskop za 2018. godinu

Posao: Ukoliko ste rođeni u znaku riba, na samom početku 2018. godine, doživećete niz manjih poslovnih neuspeha. Ta činjenica će vas razočarati i dovešće vas do stanja u kojem ćete želeti da se povučete od daljih pokušaja.
Međutim, vaš “poslednji” pokušaj da se pokrenete i da nešto promenite u sferi posla, doneće vam nagli i neočekivani obrt situacije i okolnosti će konačno početi da se odvijaju u vašu korist, čak i mnogo više nego što ste očekivali da je moguće. To će vam pružiti novi podstreh kojim ćete “otvoriti vrata” novim poslovnim uspesima.

Ljubav: Ukoliko ste rođeni u znaku riba, a pritom ste slobodni, vaš emotivni status, promeniće se onog trenutka kada upoznate osobu koja se bavi sličnim poslom kojim se i vi bavite i kada sa tom osobom produbite komunikaciju i odnos. Nakon što upoznate tu osobu, naizgled će vam se učiniti da o njoj nikada ne bi ste mogli čak ni da razmišljate kao o osobi sa kojom bi ste bili u vezi, ali ipak, okolnosti će se ubrzo preokrenuti. Ta osoba, doslovno će vas impresionirati načinom na koji razmišlja i merom u kojoj vam je na osnovu takvog načina razmišljanja slična. Utisci će biti obostrani, tako da će se vrlo brzo stvoriti i razviti povoljne mogućnosti za stvaranje uspešne emotivne veze. Iskoristićete tu mogućnost i bićete srećni onoliko i onako, koliko i kako dugo niste bili.
Ukoliko ste pak zauzeti, vaša veza ili vaš brak, zapašće u kratkotrajnu krizu sredinom godine, ali ćete iz te krize uspešno isplivati.

Zdravlje: Bićete izloženi mogućnosti nastanka problema sa povišenim krvnim pritiskom. Ukoliko na vreme popravite svoje životne navike, ukoliko korigujete ishranu i povećate nivo fizičke aktivnosti, uspešno ćete izbeći ne samo povišen krvni pritisak, već i zdravstvene probleme koje on može izazvati.

Sponzorisano:

loading...
Loading...